Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 bela ile sözlüyüz mapus ile nişanlı yalnızlıktır yarimiz kız ağam doğum günüm doğum günüm diyorsun hani yaptığın pasta getir bakiim oldu kıss bi de kendi pastasını kendisi mi yapcaktı o pastayı yarın sen yaparsın artık istanbulda kıss istediğiniz kadar açın ,pişman olsun unuttuğuna , ben onu şakadan dedim pastayıda benden bekliyor bide olar açarıs kıss bi karar veremedim açsak mı açmasak mı tirbiyesis Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 olar açmayıs olar açarıs Kankimden ne istedinis be Ah cnm benim ne hale gelmiş kıscağıs Şaşkına çevirmişler kıs kankim seni Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kankimden ne istedinis Ah cnm benim ne hale gelmiş kıscağıs Şaşkına çevirmişler kıs kankim seni kıss yazık oldu hakkaten hadi ağaya hürmet edinde kendinize gelin canım kısır çekiyo bideee etli pide bideee adana kebap bideee kumpir bideeee....kıslar hadi bi zahmet yapıverin sonra beraber otururuz ben kahve içerim hadi kıs sizde için ben yapim kahveleride ikramım olsun kıyamadım size,seviyorum ya ondan ayyy canlarım benim,yerim kıss ben sizi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Allah'tan kıyamadın bise Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2007 hadi ağaya hürmet edinde kendinize gelin ,canım kısır çekiyo bideee etli pide bideee adana kebap bideee kumpir bideeee....kıslar hadi bi zahmet yapıverin sonra beraber otururuz ben kahve içerim , hadi kıs sizde için ben yapim kahveleride ikramım olsun ,kıyamadım size,seviyorum ya ondan ayyy canlarım benim,yerim kıss ben sizi güselim yasım bu canının istediği gıda maddelerini yarın yufka yürekliye yaptırırsın artık hani nirde kahvemis ben bişi göremiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Kıs sen görme ösürlüsün unuttun mu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 ahh canım noldu sana niye astın yüzünü bi de ağana biri bişeymi dedi yoksaaa Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2007 hee nolduu..pabucun dama atılmadı kurkmaaa..günsüz karakol ağasız marabalığa benzer..dimi agam.. ..inanki gün senin yokluğunda bulaşıkhaneye hiç kimseyi sokmadık..biz anılara saygılıyık..hadi gir mekanına selam et anılarına..ve deterjanı al eline..hadiii sallanmaa..bak birikir sonna zorlanırsın..benden sölemesi.. ..vallaa.. ..hehuhehu Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 hee nolduu..pabucun dama atılmadı kurkmaaa..günsüz karakol ağasız marabalığa benzer..dimi agam.. ..inanki gün senin yokluğunda bulaşıkhaneye hiç kimseyi sokmadık..biz anılara saygılıyık..hadi gir mekanına selam et anılarına..ve deterjanı al eline..hadiii sallanmaa..bak birikir sonna zorlanırsın..benden sölemesi.. ..vallaa.. ..hehuhehu Ben özellikle biriktiriyorum tabakları Sirtaki yapacam yaw ben sizin için değil bulaşıkk, tüm karakolu dezenfekte ederim yaw...hadeeee temizlikçii geldiiiiiiiiiii Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2007 Ben özellikle biriktiriyorum tabakları Sirtaki yapacam yaw ben sizin için değil bulaşıkk, tüm karakolu dezenfekte ederim yaw...hadeeee temizlikçii geldiiiiiiiiiii nerdeydin kız sen özledik seniiiiii koğuş bulaşıktan yıkılıyo bak karışmam heee biraz sert bi hanım ağayımdır da Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2007 koğuş doktoru pisikoloCik nedenlerden dolayı rapor vermişti.Raporluydum kıs ...buralardayım merak etme bende sisi özledim. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2007 merabalarr..nasılsınız.. agam..derimki..sabahları spor yapalım karakolun avlusunda ne dersin..sigara içme yasada gelsin..düzenlide beslenelim(bol bitkili)..hergünde 1 saat kitap okumaya ayıralım..hatta okunan kitapları anatıralım(hile olmasın)..hatta bi tenede voleybol takımı kuralım agam..ben gönüllü kaptanlık yaparım..valla.. temis aga..temis mahkum..temiz toplum.. ..valla Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 ooo müfettişin yolu bizim fakirhaneye düşmüş siz buraların yolunu bilirmiydiniz sen şimdi ağanı temisliğine lafmı ettin hı günışığı tatlım yıkayıver şu figgaroyu bol deterjanla emi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 eneeee.... ne aip yaa ben ayip olsun diye demedimmm....hani diyorum gün gibi bişeymi yapsak figgaro daha besleyici olur ardındanda spor yaparıs formumuzu korumak üzere günışığı ben seni lokma lokma yerim yaa ağayım ben ağaaa tatlı kısss Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 ooo müfettişin yolu bizim fakirhaneye düşmüş siz buraların yolunu bilirmiydiniz sen şimdi ağanı temisliğine lafmı ettin hı günışığı tatlım yıkayıver şu figgaroyu bol deterjanla emi sıcak su döker..gözümede sabun kaçırır..çok kurkarım..yuk işte..istemem..ben pis kalim agam..nolusuuunnn.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2007 sıcak su döker..gözümede sabun kaçırır..çok kurkarım..yuk işte..istemem..ben pis kalim agam..nolusuuunnn.. göz yakmayan deterjan kullanır yok estafurullah sana pis demedim amaaa en temis benim koğuşumun gülleri siz olmasanız ben kime ağalık ederim ayy düşünmesi bile ürkütücü... hadi bakem bi sofra kuralım oturur muhabbet ederiz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 taam agam..tamam..hadi sofra kuralım..yiyelim..sonnada ben size güsel bi hikaye annatam..gün yemen hemen ardından çayıda koymayı unutma....taammı unutma.. allam ya agam baksana bu kız hep sallanıyoo..otuzikibinmilyon yıl sonna bis yeme yeriz heralde.. midemiz açken bi sürü asit salgılar buda sıkıntı yaratır sonnada vucut adrenalin salgılar sonnada sen ve ben hasta oluyuz agam..istemeyiz astalanmak dimi agam..yaaaa iştee ölee..hadi güünn..hadii..aga cezanı verecek..ben biliyom.. --agaya.. --gün e.. ..... ....hehuhehuu Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Akıllım ben neyapam onu ?hava günlük güneşlikkk Allam Allam ya HAAAAA BU ARADAAA BAYRAMINIZ KUTLUU OLSUNNNNN..SİZİ SEVİYORUMMMM Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2007 Akıllım ben neyapam onu ?hava günlük güneşlikkk Allam Allam ya HAAAAA BU ARADAAA BAYRAMINIZ KUTLUU OLSUNNNNN..SİZİ SEVİYORUMMMM kız işte güneş geçmesin deyii şeyy etmiştim.. bu arada tüm karakol kurtçuklarımızın bayramını kutluyorum.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 gülme kız..gülme..hemşeri memşeri dinnemem bak..allam agam..şunun avatarına bak..çok korktuk canım..hemde çok.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.