Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
bela ile sözlüyüz mapus ile nişanlı yalnızlıktır yarimiz

kız ağam doğum günüm doğum günüm diyorsun hani yaptığın pasta getir bakiim

oldu kıss bi de kendi pastasını kendisi mi yapcaktı <_< o pastayı yarın sen yaparsın artık istanbulda -_-:D

kıss istediğiniz kadar açın ,pişman olsun unuttuğuna , ben onu şakadan dedim :grin: pastayıda benden bekliyor bide :getlost:

olar açarıs :huh: kıss bi karar veremedim açsak mı açmasak mı :lol:

tirbiyesis <_<:P:lol:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
Kankimden ne istedinis Ah cnm benim ne hale gelmiş kıscağıs :crying: Şaşkına çevirmişler kıs kankim seni

kıss yazık oldu hakkaten :grin: hadi ağaya hürmet edinde kendinize gelin :rolleyes: canım kısır çekiyo bideee etli pide bideee adana kebap bideee kumpir bideeee....kıslar hadi bi zahmet yapıverin sonra beraber otururuz ben kahve içerim :grin::laughing: hadi kıs sizde için ben yapim kahveleride ikramım olsun :rolleyes: kıyamadım size,seviyorum ya ondan :wub::hug: ayyy canlarım benim,yerim kıss ben sizi :D

Gönderi tarihi:
hadi ağaya hürmet edinde kendinize gelin ,canım kısır çekiyo bideee etli pide bideee adana kebap bideee kumpir bideeee....kıslar hadi bi zahmet yapıverin sonra beraber otururuz ben kahve içerim , hadi kıs sizde için ben yapim kahveleride ikramım olsun ,kıyamadım size,seviyorum ya ondan :wub::hug: ayyy canlarım benim,yerim kıss ben sizi

güselim yasım bu canının istediği gıda maddelerini yarın yufka yürekliye yaptırırsın artık <_<:P

hani nirde kahvemis ben bişi göremiyorum <_<:unsure::P:hug:

Gönderi tarihi:
:unsure:-_-

hee nolduu..pabucun dama atılmadı kurkmaaa..günsüz karakol ağasız marabalığa benzer..dimi agam.. :) ..inanki gün senin yokluğunda bulaşıkhaneye hiç kimseyi sokmadık..biz anılara saygılıyık..hadi gir mekanına selam et anılarına..ve deterjanı al eline..hadiii sallanmaa..bak birikir sonna zorlanırsın..benden sölemesi.. :devil: ..vallaa.. :online2long: ..hehuhehu

Gönderi tarihi:
hee nolduu..pabucun dama atılmadı kurkmaaa..günsüz karakol ağasız marabalığa benzer..dimi agam.. :) ..inanki gün senin yokluğunda bulaşıkhaneye hiç kimseyi sokmadık..biz anılara saygılıyık..hadi gir mekanına selam et anılarına..ve deterjanı al eline..hadiii sallanmaa..bak birikir sonna zorlanırsın..benden sölemesi.. :devil: ..vallaa.. :online2long: ..hehuhehu

Ben özellikle biriktiriyorum tabakları ;) Sirtaki yapacam :P yaw ben sizin için değil bulaşıkk, tüm karakolu dezenfekte ederim yaw...hadeeee temizlikçii geldiiiiiiiiiii :D

Gönderi tarihi:
Ben özellikle biriktiriyorum tabakları ;) Sirtaki yapacam :P yaw ben sizin için değil bulaşıkk, tüm karakolu dezenfekte ederim yaw...hadeeee temizlikçii geldiiiiiiiiiii :D

nerdeydin kız sen :angry: özledik seniiiiii :hug: koğuş bulaşıktan yıkılıyo bak karışmam heee -_-:getlost: biraz sert bi hanım ağayımdır da :D:laughing:

Gönderi tarihi:

merabalarr..nasılsınız.. :)

agam..derimki..sabahları spor yapalım karakolun avlusunda ne dersin..sigara içme yasada gelsin..düzenlide beslenelim(bol bitkili)..hergünde 1 saat kitap okumaya ayıralım..hatta okunan kitapları anatıralım(hile olmasın)..hatta bi tenede voleybol takımı kuralım agam..ben gönüllü kaptanlık yaparım..valla.. :online2long:

temis aga..temis mahkum..temiz toplum.. :clover: ..valla :blushing:

Gönderi tarihi:
eneeee.... ne aip :blushing::lol:

:blushing::crying: yaa ben ayip olsun diye demedimmm....hani diyorum gün gibi bişeymi yapsak figgaro daha besleyici olur :D ardındanda spor yaparıs formumuzu korumak üzere :lol:

günışığı ben seni lokma lokma yerim yaa :devil: ağayım ben ağaaa tatlı kısss :rolleyes::D

Gönderi tarihi:
ooo müfettişin yolu bizim fakirhaneye düşmüş <_< siz buraların yolunu bilirmiydiniz :angry: sen şimdi ağanı temisliğine lafmı ettin hı :devil: günışığı tatlım yıkayıver şu figgaroyu bol deterjanla emi :grin:

sıcak su döker..gözümede sabun kaçırır..çok kurkarım..yuk işte..istemem..ben pis kalim agam..nolusuuunnn.. :sweatingbullets::blushing::)

Gönderi tarihi:
sıcak su döker..gözümede sabun kaçırır..çok kurkarım..yuk işte..istemem..ben pis kalim agam..nolusuuunnn..

göz yakmayan deterjan kullanır :D:lol: yok estafurullah sana pis demedim :blushing: amaaa en temis benim :grin:

koğuşumun gülleri siz olmasanız ben kime ağalık ederim :closedeyes: ayy düşünmesi bile ürkütücü...

hadi bakem bi sofra kuralım oturur muhabbet ederiz :crying:

Gönderi tarihi:

taam agam..tamam..hadi sofra kuralım..yiyelim..sonnada ben size güsel bi hikaye annatam..gün :angry: yemen hemen ardından çayıda koymayı unutma....taammı unutma.. :online2long: allam ya agam baksana bu kız hep sallanıyoo..otuzikibinmilyon yıl sonna bis yeme yeriz heralde.. :getlost:

midemiz açken bi sürü asit salgılar buda sıkıntı yaratır sonnada vucut adrenalin salgılar sonnada sen ve ben hasta oluyuz agam..istemeyiz astalanmak dimi agam..yaaaa iştee ölee..hadi güünn..hadii..aga cezanı verecek..ben biliyom.. B) :shifty:

--agaya.. :gul:

--gün e.. :semsiye: .....

....hehuhehuu

Gönderi tarihi:
Akıllım ben neyapam onu ?hava günlük güneşlikkk Allam Allam ya B):P

HAAAAA BU ARADAAA BAYRAMINIZ KUTLUU OLSUNNNNN..SİZİ SEVİYORUMMMM :wub:

kız işte güneş geçmesin deyii şeyy etmiştim.. :whistling:

bu arada tüm karakol kurtçuklarımızın bayramını kutluyorum.. :gul:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.