Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 karpuzuda gelınce yerız artık tsk ederım agam bana kahve yapacaksın demek cok duygulandırdın benı vala sen bana kahve yap ben askerden fırar eder gelırım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 bana kahve yapacaksın demek cok duygulandırdın benı vala sen bana kahve yap ben askerden fırar eder gelırım aman sakın öyle bişi yapıyım deme bis sana paket yapar gönderiris kahveyi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Toprağım sen firar etme diye kankim askeri birliğe gelip kendi elleriyle bile yapar kahveyi O kadar ince düşüncelidir benim kankim :lol: Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 çok konuşmayında iş yapın biraz kankiler kıss gece ortalığı süpür sil mine sende git kıss bulaşıkları yıka bi börek aç hadee bak kontrol etcem almiyim ayağımın altına dır dır dır burda bi seçim ortamı vardı ne hale geldi kıs sayenisde töbe töbee Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Psiko koparırım o dilini senin Kankim konusunda haklısın Börek açabilir müsade ediyorum Kankim mümkünse benim börekler kıymalı olsun cnm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Toprağım sen firar etme diye kankim askeri birliğe gelip kendi elleriyle bile yapar kahveyi , O kadar ince düşüncelidir benim kankim ince düşünceli olduğum kesinde o kadar da değil kankim çok konuşmayında iş yapın biraz kankiler ,kıss gece ortalığı süpür sil mine sende git kıss bulaşıkları yıka bi börek aç , hadee bak kontrol etcem almiyim ayağımın altına dır dır dır burda bi seçim ortamı vardı ne hale geldi kıs sayenisde töbe töbee kıss ben çok hastayım şimdi yapamıycam bu işleri kankim sen ortalığı silip süpürüver Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Biliyorum kankim o kadar değil Kıs sen yakında hastalık hastası olacan he Olduuu cnm varmı başka bi isteğin Varsa yaz şu peçeteye ben psikoya verem yapa dursun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 yuk kıss olmam hastalık hastası olmak iyi bişey değil şimdilik yuk başka bişi,olursa yasarım peçeteye Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Güzelyaz yanlış görmediysem bugün senin doğum günün olduğu yazıyoo... yanlış bile görmüşsem boşver ben niyet ettim Allah rızası için senin doğum gününü kutlamaya sevgili güzelyaz nice yıllara,mutluluk ve sağlıkla inşallah... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 öylemi..güzelyazın doğum günümüymüş..o zaman iyiki doğdun agamm.. biz seninki, uğruna ömrümüzü vermiş marabaların emrindeyiz..vur de vuralım..kır de kıralım..yak de romayı yakalım..saygılar saygıdeğer agam.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 ahhh ben ne diyeyim koğuşumun gülleri sağolun varolun...size layık olmak için elimden geleni yapacağım,siz yoksanız bende yokum mevcudiyetimin tek sebebi size güzel hizmet etmektir saygılarımla...ağanız güzelyaz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 kıss sen ne saman ağa oldun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Kankim saman çıbık geçiyo dimi Psikolarda ağa olabülür Kıs psiko nirdeyse beni siz var ettinis dicen Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 kendime 65 yıl 35 ay 345 gün katkısız hapis cezası veriyorum belki birilerinin vijdanı rahat eder Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Şahsen bu kadarcık bi cesa benim vicdanımın kovuğuna bile yitmes Bu arada katkısız değil katıksız olacak Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Şahsen bu kadarcık bi cesa benim vicdanımın kovuğuna bile yitmes :shift: kızlar yarın gelecek olmasa benimde yetmeyecek ama işte Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 kendime 65 yıl 35 ay 345 gün katkısız hapis cezası veriyorum belki birilerinin vijdanı rahat eder hafifletici sebeblerden dolayı bu cesayı 65 yıl 35 ay 344 güne indiriyorus kızlar yarın gelecek olmasa benimde yetmeyecek ama işte kıs milleti işte hemen gevşeris Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 hafifletici sebeblerden dolayı bu cesayı 65 yıl 35 ay 344 güne indiriyorus kıs milleti işte hemen gevşeris dimi kıss haklısın valla aslında gevşeriz ama hiç unutmayız dimi canım Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 yav bu kız milletide hiç yetinmeyi bilmez hee ya hiç hatırlamasaydım ? dimi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 yav bu kız milletide hiç yetinmeyi bilmez hee ya hiç hatırlamasaydım ? dimi tamam yaa susun kısss bidaha bu konu açılmayacak benim doğum günüm yarından sonra bidaha bağırırsan yanıma gelince sorarım bak Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 dimi kıss haklısın valla , aslında gevşeriz ama hiç unutmayız dimi canım unutulurmu hiç güselim yasım evlenince evlilik yıldönümünü falan da unutur bu yufkam yüreğim yav bu kız milletide hiç yetinmeyi bilmez hee ya hiç hatırlamasaydım ? dimi o ihtimali düşünmek bile ürkütücü Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 unutulurmu hiç güselim yasım evlenince evlilik yıldönümünü falan da unutur bu yufkam yüreğim o ihtimali düşünmek bile ürkütücü evet ürkütücü ama bakın beyimize bağırıp üste çıkıyor Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 tamam yaa susun kısss bidaha bu konu açılmayacak olar açmayıs Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 bela ile sözlüyüz mapus ile nişanlı yalnızlıktır yarimiz kız ağam doğum günüm doğum günüm diyorsun hani yaptığın pasta getir bakiim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 olar açmayıs kıss istediğiniz kadar açın pişman olsun unuttuğuna ben onu şakadan dedim :grin:pastayıda benden bekliyor bide Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.