Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

karpuzuda gelınce yerız artık :P

tsk ederım agam :clover:

bana kahve yapacaksın demek cok duygulandırdın benı vala sen bana kahve yap ben askerden fırar eder gelırım :lol:

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
bana kahve yapacaksın demek cok duygulandırdın benı vala sen bana kahve yap ben askerden fırar eder gelırım :lol:

aman sakın öyle bişi yapıyım deme :huh: bis sana paket yapar gönderiris kahveyi :lol:

Gönderi tarihi:

çok konuşmayında iş yapın biraz kankiler <_< kıss gece ortalığı süpür sil :angry2::grin: mine sende git kıss bulaşıkları yıka bi börek aç :lol: hadee bak kontrol etcem almiyim ayağımın altına <_<:grin: dır dır dır burda bi seçim ortamı vardı ne hale geldi kıs sayenisde töbe töbee :grin:

Gönderi tarihi:
Toprağım sen firar etme diye kankim askeri birliğe gelip kendi elleriyle bile yapar kahveyi , O kadar ince düşüncelidir benim kankim

ince düşünceli olduğum kesinde o kadar da değil kankim <_<:P

çok konuşmayında iş yapın biraz kankiler ,kıss gece ortalığı süpür sil :angry2::grin: mine sende git kıss bulaşıkları yıka bi börek aç , hadee bak kontrol etcem almiyim ayağımın altına <_< dır dır dır burda bi seçim ortamı vardı ne hale geldi kıs sayenisde töbe töbee

kıss ben çok hastayım :shifty: şimdi yapamıycam bu işleri :( kankim sen ortalığı silip süpürüver ;)

Gönderi tarihi:

öylemi..güzelyazın doğum günümüymüş..o zaman iyiki doğdun agamm.. :):clover: biz seninki, uğruna ömrümüzü vermiş marabaların emrindeyiz..vur de vuralım..kır de kıralım..yak de romayı yakalım..saygılar saygıdeğer agam.. :online2long::)

Gönderi tarihi:

ahhh ben ne diyeyim koğuşumun gülleri :clover: sağolun varolun...size layık olmak için elimden geleni yapacağım,siz yoksanız bende yokum :crying: mevcudiyetimin tek sebebi size güzel hizmet etmektir -_-:closedeyes: saygılarımla...ağanız güzelyaz :wub:

Gönderi tarihi:
kendime 65 yıl 35 ay 345 gün katkısız hapis cezası veriyorum belki birilerinin vijdanı rahat eder :unsure:

hafifletici sebeblerden dolayı bu cesayı 65 yıl 35 ay 344 güne indiriyorus :lol:

kızlar yarın gelecek olmasa benimde yetmeyecek ama işte -_-

kıs milleti işte hemen gevşeris :lol:

Gönderi tarihi:
yav bu kız milletide hiç yetinmeyi bilmez hee :angry: ya hiç hatırlamasaydım ? dimi B)

tamam yaa susun kısss :angry: bidaha bu konu açılmayacak :devil: benim doğum günüm yarından sonra :wub:

bidaha bağırırsan yanıma gelince sorarım bak <_<

Gönderi tarihi:
dimi kıss haklısın valla , aslında gevşeriz ama hiç unutmayız dimi canım :devil:

unutulurmu hiç güselim yasım <_< evlenince evlilik yıldönümünü falan da unutur bu yufkam yüreğim :rolleyes::lol:

yav bu kız milletide hiç yetinmeyi bilmez hee :angry: ya hiç hatırlamasaydım ? dimi

o ihtimali düşünmek bile ürkütücü :huh:

Gönderi tarihi:
unutulurmu hiç güselim yasım <_< evlenince evlilik yıldönümünü falan da unutur bu yufkam yüreğim :rolleyes::lol:

o ihtimali düşünmek bile ürkütücü :huh:

evet ürkütücü ama bakın beyimize bağırıp üste çıkıyor <_<

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.