Zıplanacak içerik
Gönderi tarihi:

evet izin istemeden konuşan olursa çekici kafasına yer ilk gelen suçlu konuşma izni istesin diğerleri sussun !!! :) hiç şakam yok bak güldüğüme bakmayın

• Cevaplar 1,4b
  • Görüntü 109,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Featured Replies

Gönderi tarihi:
bana kahve yapacaksın demek cok duygulandırdın benı vala sen bana kahve yap ben askerden fırar eder gelırım :lol:

aman sakın öyle bişi yapıyım deme :huh: bis sana paket yapar gönderiris kahveyi :lol:

Gönderi tarihi:

Toprağım sen firar etme diye kankim askeri birliğe gelip kendi elleriyle bile yapar kahveyi -_- O kadar ince düşüncelidir benim kankim <_<:lol: :lol:

Gönderi tarihi:

çok konuşmayında iş yapın biraz kankiler <_< kıss gece ortalığı süpür sil :angry2::grin: mine sende git kıss bulaşıkları yıka bi börek aç :lol: hadee bak kontrol etcem almiyim ayağımın altına <_<:grin: dır dır dır burda bi seçim ortamı vardı ne hale geldi kıs sayenisde töbe töbee :grin:

Gönderi tarihi:

Psiko koparırım o dilini senin <_<:P Kankim konusunda haklısın :shifty: Börek açabilir müsade ediyorum :w00t: Kankim mümkünse benim börekler kıymalı olsun cnm :rolleyes::lol:

Gönderi tarihi:
Toprağım sen firar etme diye kankim askeri birliğe gelip kendi elleriyle bile yapar kahveyi , O kadar ince düşüncelidir benim kankim

ince düşünceli olduğum kesinde o kadar da değil kankim <_<:P

çok konuşmayında iş yapın biraz kankiler ,kıss gece ortalığı süpür sil :angry2::grin: mine sende git kıss bulaşıkları yıka bi börek aç , hadee bak kontrol etcem almiyim ayağımın altına <_< dır dır dır burda bi seçim ortamı vardı ne hale geldi kıs sayenisde töbe töbee

kıss ben çok hastayım :shifty: şimdi yapamıycam bu işleri :( kankim sen ortalığı silip süpürüver ;)

Gönderi tarihi:

Biliyorum kankim o kadar değil :lol:<_< Kıs sen yakında hastalık hastası olacan he :huh::lol:

Olduuu cnm varmı başka bi isteğin <_< Varsa yaz şu peçeteye ben psikoya verem yapa dursun :lol:

Gönderi tarihi:

yuk kıss olmam -_- hastalık hastası olmak iyi bişey değil -_-:rolleyes::lol:

şimdilik yuk başka bişi,olursa yasarım peçeteye -_-:P:lol:

Gönderi tarihi:

Güzelyaz yanlış görmediysem bugün senin doğum günün olduğu yazıyoo...

yanlış bile görmüşsem boşver ben niyet ettim Allah rızası için senin doğum gününü kutlamaya :)

sevgili güzelyaz nice yıllara,mutluluk ve sağlıkla inşallah... :):clover:

Gönderi tarihi:

öylemi..güzelyazın doğum günümüymüş..o zaman iyiki doğdun agamm.. :):clover: biz seninki, uğruna ömrümüzü vermiş marabaların emrindeyiz..vur de vuralım..kır de kıralım..yak de romayı yakalım..saygılar saygıdeğer agam.. :online2long::)

Gönderi tarihi:

ahhh ben ne diyeyim koğuşumun gülleri :clover: sağolun varolun...size layık olmak için elimden geleni yapacağım,siz yoksanız bende yokum :crying: mevcudiyetimin tek sebebi size güzel hizmet etmektir -_-:closedeyes: saygılarımla...ağanız güzelyaz :wub:

Gönderi tarihi:

kıss sen ne saman ağa oldun <_<:huh::unsure::P:lol:

Gönderi tarihi:

:lol:

Kankim saman çıbık geçiyo dimi :shifty: Psikolarda ağa olabülür :rolleyes::w00t::yuvarlan:

Kıs psiko nirdeyse beni siz var ettinis dicen <_<:lol:

Gönderi tarihi:

kendime 65 yıl 35 ay 345 gün katkısız hapis cezası veriyorum belki birilerinin vijdanı rahat eder :unsure:

Gönderi tarihi:

Şahsen bu kadarcık bi cesa benim vicdanımın kovuğuna bile yitmes -_-:shifty:<_<:w00t::lol::yuvarlan::islik:

Bu arada katkısız değil katıksız olacak -_-:lol:

Gönderi tarihi:
Şahsen bu kadarcık bi cesa benim vicdanımın kovuğuna bile yitmes -_- :shift: <_<:w00t::lol::yuvarlan::islik:

kızlar yarın gelecek olmasa benimde yetmeyecek ama işte -_-

Gönderi tarihi:
kendime 65 yıl 35 ay 345 gün katkısız hapis cezası veriyorum belki birilerinin vijdanı rahat eder :unsure:

hafifletici sebeblerden dolayı bu cesayı 65 yıl 35 ay 344 güne indiriyorus :lol:

kızlar yarın gelecek olmasa benimde yetmeyecek ama işte -_-

kıs milleti işte hemen gevşeris :lol:

Gönderi tarihi:
hafifletici sebeblerden dolayı bu cesayı 65 yıl 35 ay 344 güne indiriyorus :lol:

kıs milleti işte hemen gevşeris :lol:

dimi kıss haklısın valla :ermm: aslında gevşeriz ama hiç unutmayız dimi canım :devil:

Gönderi tarihi:
yav bu kız milletide hiç yetinmeyi bilmez hee :angry: ya hiç hatırlamasaydım ? dimi B)

tamam yaa susun kısss :angry: bidaha bu konu açılmayacak :devil: benim doğum günüm yarından sonra :wub:

bidaha bağırırsan yanıma gelince sorarım bak <_<

Gönderi tarihi:
dimi kıss haklısın valla , aslında gevşeriz ama hiç unutmayız dimi canım :devil:

unutulurmu hiç güselim yasım <_< evlenince evlilik yıldönümünü falan da unutur bu yufkam yüreğim :rolleyes::lol:

yav bu kız milletide hiç yetinmeyi bilmez hee :angry: ya hiç hatırlamasaydım ? dimi

o ihtimali düşünmek bile ürkütücü :huh:

Gönderi tarihi:
unutulurmu hiç güselim yasım <_< evlenince evlilik yıldönümünü falan da unutur bu yufkam yüreğim :rolleyes::lol:

o ihtimali düşünmek bile ürkütücü :huh:

evet ürkütücü ama bakın beyimize bağırıp üste çıkıyor <_<

Gönderi tarihi:
tamam yaa susun kısss :angry: bidaha bu konu açılmayacak :devil:

olar açmayıs :huh::unsure:

Gönderi tarihi:

bela ile sözlüyüz mapus ile nişanlı yalnızlıktır yarimiz :)

kız ağam doğum günüm doğum günüm diyorsun hani yaptığın pasta getir bakiim :D

Gönderi tarihi:
olar açmayıs :huh::unsure:

kıss istediğiniz kadar açın :wub: pişman olsun unuttuğuna :D ben onu şakadan dedim :grin:pastayıda benden bekliyor bide :getlost:

Gönderi tarihi:
bela ile sözlüyüz mapus ile nişanlı yalnızlıktır yarimiz

kız ağam doğum günüm doğum günüm diyorsun hani yaptığın pasta getir bakiim

oldu kıss bi de kendi pastasını kendisi mi yapcaktı <_< o pastayı yarın sen yaparsın artık istanbulda -_-:D

kıss istediğiniz kadar açın ,pişman olsun unuttuğuna , ben onu şakadan dedim :grin: pastayıda benden bekliyor bide :getlost:

olar açarıs :huh: kıss bi karar veremedim açsak mı açmasak mı :lol:

tirbiyesis <_<:P:lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.