Φ günışığı Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 ya yoksunuz bende dağıtmam mı ortalığı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 sen ortalıgı dagıt guzelyasda toplasın bıde cay koysunda ıcelım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 sen ortalıgı dagıt guzelyasda toplasın bıde cay koysunda ıcelım hizmetçi sandınız galiba beniiii kılasım sarsılır vallahi ağanız olmadan tadı tuzu yok dimi koğuşunn hihi kıymetimi bilin gelmem heeeeeeee Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 agam sen gelmezsen bızde gelmeyız zaten.mahkumuz ama vefasız degılız hadı bu guzel sozlereın hatrına bı cıkofte yapıverde yıyelım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 agam sen gelmezsen bızde gelmeyız zaten.mahkumuz ama vefasız degılız hadı bu guzel sozlereın hatrına bı cıkofte yapıverde yıyelım yaa ben size çiğ köfte yapmam mı hiççç en güzelini yaparım daaa bi bilsem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 bilmemek değil öğrenmemek ayıp değil mi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 bilmemek değil öğrenmemek ayıp değil mi iyiki dedin kısss bende bu güzel sözü bekliyordum çiğ köfte içinnnnn kıs senin köften güzel olurmu hı de bakalım Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 yeter artık ben anlamam..bir masa..masanın üstünde bir tabak..ve tabağın içinde yicek bişeler görmek istiyorum..yoksam bak sölüyom..haniballığım soldan soldan gelecek haaa..hadi yicek bişeler mevsim salata falan birinizde ayran yapsın.. --ben sufrayı tuplarım.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 o kadar dedim bilmiyorum diye yok yemediniz alın bu ilk ve sondur bidaha ağaya emirli demirli konuşmayın köftenin içine sizi koyarım demedi demeyin şimdi afiyet olsun herkez burdamııı... kıymetimi bilin kıymetimiii Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 bunun yanına açık büfe salata veriyoruz sırayı bozmadan sakince herkese yeter.Self servis ayrıcana paralar çıkışta alınacaktır. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 çaylak mahkum burası 7 yıldızlı otelemi benziyo hııı burası koğuşşş bende ağaa bilmezliğine saydım şu köşede bekle belki bi iş çıkar koşarsın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 o kadar dedim bilmiyorum diye yok yemediniz alın bu ilk ve sondur bidaha ağaya emirli demirli konuşmayın köftenin içine sizi koyarım demedi demeyin şimdi afiyet olsun herkez burdamııı... kıymetimi bilin kıymetimiii ayyy hemen yıyeyım sunlardan tuzu az olmus kuru kuru gıtmıyo ramazan olmasaydı rakı acardık Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 beğenmediysen biz yeriz jön Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 BUrası nezarethane ise bende nezaket istiyorum sayın valim. Ayrıcana mısınız mı? Diyerek konuya vakıf olamdıgımı deklare ediyorum. ettim. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 size bidaha bişey yaparsam bulunda yiyin bidaha... nezaket miiiiiiiii Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 ağam çok güzel olmuş biraz acemi işi olmuş ama güzel Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 ağam çok güzel olmuş biraz acemi işi olmuş ama güzel afiyet bal şeker olsun kısss acemi sana benzerrr usta bi sayfadan seçtim ben onuuuu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 ağacım ama yani ilk kez yapıyorsun o kadar da olsun artık Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 hani nerde beni sevenler nerdeeee nerde ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 ben hıc gıtmedımkı hep burdaydım yenı planlarım var kacmak ıcın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 üzülme...ben varım ah canımmmm bidaha bi beni yalnız bırakın küsmezsem size adımda güzelyaz değil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.