Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl evet izin istemeden konuşan olursa çekici kafasına yer ilk gelen suçlu konuşma izni istesin diğerleri sussun !!! hiç şakam yok bak güldüğüme bakmayın
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 17 yıl sen ortalıgı dagıt guzelyasda toplasın bıde cay koysunda ıcelım
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl sen ortalıgı dagıt guzelyasda toplasın bıde cay koysunda ıcelım hizmetçi sandınız galiba beniiii kılasım sarsılır vallahi ağanız olmadan tadı tuzu yok dimi koğuşunn hihi kıymetimi bilin gelmem heeeeeeee
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 17 yıl agam sen gelmezsen bızde gelmeyız zaten.mahkumuz ama vefasız degılız hadı bu guzel sozlereın hatrına bı cıkofte yapıverde yıyelım
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl agam sen gelmezsen bızde gelmeyız zaten.mahkumuz ama vefasız degılız hadı bu guzel sozlereın hatrına bı cıkofte yapıverde yıyelım yaa ben size çiğ köfte yapmam mı hiççç en güzelini yaparım daaa bi bilsem
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 17 yıl bilmemek değil öğrenmemek ayıp değil mi iyiki dedin kısss bende bu güzel sözü bekliyordum çiğ köfte içinnnnn kıs senin köften güzel olurmu hı de bakalım
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 17 yıl yeter artık ben anlamam..bir masa..masanın üstünde bir tabak..ve tabağın içinde yicek bişeler görmek istiyorum..yoksam bak sölüyom..haniballığım soldan soldan gelecek haaa..hadi yicek bişeler mevsim salata falan birinizde ayran yapsın.. --ben sufrayı tuplarım..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl o kadar dedim bilmiyorum diye yok yemediniz alın bu ilk ve sondur bidaha ağaya emirli demirli konuşmayın köftenin içine sizi koyarım demedi demeyin şimdi afiyet olsun herkez burdamııı... kıymetimi bilin kıymetimiii
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl bunun yanına açık büfe salata veriyoruz sırayı bozmadan sakince herkese yeter.Self servis ayrıcana paralar çıkışta alınacaktır.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl çaylak mahkum burası 7 yıldızlı otelemi benziyo hııı burası koğuşşş bende ağaa bilmezliğine saydım şu köşede bekle belki bi iş çıkar koşarsın
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 17 yıl o kadar dedim bilmiyorum diye yok yemediniz alın bu ilk ve sondur bidaha ağaya emirli demirli konuşmayın köftenin içine sizi koyarım demedi demeyin şimdi afiyet olsun herkez burdamııı... kıymetimi bilin kıymetimiii ayyy hemen yıyeyım sunlardan tuzu az olmus kuru kuru gıtmıyo ramazan olmasaydı rakı acardık
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 17 yıl BUrası nezarethane ise bende nezaket istiyorum sayın valim. Ayrıcana mısınız mı? Diyerek konuya vakıf olamdıgımı deklare ediyorum. ettim.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl size bidaha bişey yaparsam bulunda yiyin bidaha... nezaket miiiiiiiii
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 17 yıl ağam çok güzel olmuş biraz acemi işi olmuş ama güzel afiyet bal şeker olsun kısss acemi sana benzerrr usta bi sayfadan seçtim ben onuuuu
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 17 yıl hani nerde beni sevenler nerdeeee nerde ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmm
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 17 yıl ben hıc gıtmedımkı hep burdaydım yenı planlarım var kacmak ıcın
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 17 yıl üzülme...ben varım ah canımmmm bidaha bi beni yalnız bırakın küsmezsem size adımda güzelyaz değil
evet izin istemeden konuşan olursa çekici kafasına yer ilk gelen suçlu konuşma izni istesin diğerleri sussun !!!
hiç şakam yok bak güldüğüme bakmayın