Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ya hep ben hep ben Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 savulun ben geldim..devletin müfettişi..günışığı arkamı kolla.. heeeyytt..yakarım bu karakolu yakarımmm.. gün ışığı kibritim ıslak yakamadım..çakmağını ödünç versene.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ne bagirip duruyon kimse yok,ki Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ya hep ben hep ben kız ne hep sen hep sen,hiç bişey yaptığın yokki figgaro seni yakacam şimdi,küllerini denize savurcam,haber vermediniz deme az kaldı.zor tutuyorum kendimiiii Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 kız ne hep sen hep sen,hiç bişey yaptığın yokki figgaro seni yakacam şimdi,küllerini denize savurcam,haber vermediniz deme az kaldı.zor tutuyorum kendimiiii vıııyyy.. denizide çok severim..bilirsin yaşam herzaman suyun kıyısındadır..ama şu kül muhabbeti korkuttu bizi yaaa..biz budist miyiz..küllerimi denize atıyorsun.. haaaa..sana tiyo vereyim..gülsün budist miş hadi onu yakalım..günışığı getir bakayım içerden o bir vidon benzini..al ağamm..yakan ellerin dert görmesin.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ba ba ba ba ....ikilemcilik var....nie torpill??? anlayalımmmm...nerde adalet nerde millet nerde kosmer !!!! nerde hanii????? işte geldim burdayım ben bu işte ustayım ne konuşuyon kız sen daha gelir gelmez ilk günden heee Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 kız ne hep sen hep sen,hiç bişey yaptığın yokki figgaro seni yakacam şimdi,küllerini denize savurcam,haber vermediniz deme az kaldı.zor tutuyorum kendimiiii ağam sakin ol sadece 25 senen kalmış gene başlama bırak ya bi müfettişten sebep bukadar sinirlenilirmi sen ne valiler bakanlar asmış kesmişsin hem bu müfettiş daha yeni olayın ciddiyetini anlamamış istersen kapattırayım hücreye 1 hafta 1 ay nekadar istersen Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 işte geldim burdayım ben bu işte ustayım ne konuşuyon kız sen daha gelir gelmez ilk günden heee ben konuşurumm dayıııı pardon kosmerimm figgarooo duu önce ben kadıköyüü bi yakayımm artarsa sana benzin veriririm,orda girsunlu trabzonsporluu bi kosmer var..onu ızgara şiş yapiimdaa..sıra bu karakolada gelecekk ECELE YOOOHHHKKKKKKK Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ağam sakin ol sadece 25 senen kalmış gene başlama bırak ya bi müfettişten sebep bukadar sinirlenilirmi sen ne valiler bakanlar asmış kesmişsin hem bu müfettiş daha yeni olayın ciddiyetini anlamamış istersen kapattırayım hücreye 1 hafta 1 ay nekadar istersen yaa bu müfettiş benim koğuşumda hava atıyo,dayanamıyorum ben yakmadan sen onu al hücreye kapat,akıllanıp gelsin Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 yaa bu müfettiş benim koğuşumda hava atıyo,dayanamıyorum ben yakmadan sen onu al hücreye kapat,akıllanıp gelsin akıllı olduğumu kim söyledi..sayenizde delirdim..karakol karakol değil tımarhane..ayrıyeten hanım ağam şu tespihini çekerken şangırdatma rahatsız oluyorum..üstelik ne onun imamesi öyle gosmerin odasında çekiyorsun tespihi, imamesi bizim koğuşun önünden geçiyor..küçült biraz tespihini hanım ağam..ne o öyle harran ovası kimin 10 dönüm tespih..suphanallahhh.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 icmisim dertliyim bır bılsen ben ne haldeyım teslım olmaya geldım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 icmisim dertliyim bır bılsen ben ne haldeyım teslım olmaya geldım uyan jön uyan,sen zaten mahkumsun hemde yıllanmış mahkummm Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 akıllı olduğumu kim söyledi..sayenizde delirdim..karakol karakol değil tımarhane..ayrıyeten hanım ağam şu tespihini çekerken şangırdatma rahatsız oluyorum..üstelik ne onun imamesi öyle gosmerin odasında çekiyorsun tespihi, imamesi bizim koğuşun önünden geçiyor..küçült biraz tespihini hanım ağam..ne o öyle harran ovası kimin 10 dönüm tespih..suphanallahhh.. yaa senin başına güneş geçmiş figgaro(koğuşta güneşi nerden bulduysan) ben gibi bir ağa tesbih kullanırmı,karizmayı çizdirmem ben hiç çabalama artık aklını başına topla,koğuşu süpür sil Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 figarro ! jön ! abicim canım sıkılıyo ya karakolda çok sessiz..gelin içelim bu akşam Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 agzından bal damlıyor gunısıgı saglıgımıza hade serefe Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 sağol jön cüm..pek makbule geçti.. hıcckk..! Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 ateşi olan var mı? Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 alooo mahkumlar burda bayanlar var kendinize gelin bakimmm....hem benim koğuşumda içmek yasak çabuk kaldırın onları yoksa komisere şikayet edecem sizi sayman ateşi ne yapcan kendini yakcaksan ben bulayım sana çakmak Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 hayır.. ben seni yakmayı düşünüyodum.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 hayır.. ben seni yakmayı düşünüyodum.... sen yenisin affettim seni ben koğuşun ağası,saygısızlık istemiyorum kendine gel ve çabuk sofrayı topla,bi işe yara .seni potansiyel canavar Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 potansiyel canavarı biliyosun, demekki dikkat edeceğinide biliyosun. çekil bakam kenara... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 potansiyel canavarı biliyosun, demekki dikkat edeceğinide biliyosun. çekil bakam kenara... yahu seni kim gönderdi burası benim koğuşum,burada benim sözüm geçer birsürü faili meçulüm ve gös göre göre kestiğim potansiyeller var bilesin çaylak mahkum hadi bak işine çay getir bana yani hanım ağana,ben güsel,tatlı,mütevazi ve sevgi dolu bi ağayım ama gerekli saygıyı görmessem... Alıntı
Φ Gürz Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Ben Tartar Ramazan, çizerim... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 neyse bu mevzuyu başbaşa konuşalım......... şimdi seni adamlarına rezil etmiyim.... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 neyse bu mevzuyu başbaşa konuşalım......... şimdi seni adamlarına rezil etmiyim.... yok öyle köşebaşı fısfısları ne konuşuyorsanız bizde duyalım.. bu hapisanede gizli saklı olmaz..bir onbeş yıl daha içerde yatmama sebep olmayın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.