Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 1,4b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

savulun ben geldim..devletin müfettişi..günışığı arkamı kolla.. :angry: heeeyytt..yakarım bu karakolu yakarımmm.. :devil: gün ışığı kibritim ıslak yakamadım..çakmağını ödünç versene.... :P

Gönderi tarihi:

kız ne hep sen hep sen,hiç bişey yaptığın yokki :angry:

figgaro seni yakacam şimdi,küllerini denize savurcam,haber vermediniz deme az kaldı.zor tutuyorum kendimiiii :devil::lol:

vıııyyy.. denizide çok severim..bilirsin yaşam herzaman suyun kıyısındadır..ama şu kül muhabbeti korkuttu bizi yaaa..biz budist miyiz..küllerimi denize atıyorsun..

haaaa..sana tiyo vereyim..gülsün budist miş hadi onu yakalım..günışığı getir bakayım içerden o bir vidon benzini..al ağamm..yakan ellerin dert görmesin.. :devil::lol:

Gönderi tarihi:

kız ne hep sen hep sen,hiç bişey yaptığın yokki :angry:

figgaro seni yakacam şimdi,küllerini denize savurcam,haber vermediniz deme az kaldı.zor tutuyorum kendimiiii :devil::lol:

ağam sakin ol sadece 25 senen kalmış gene başlama bırak ya bi müfettişten sebep bukadar sinirlenilirmi sen ne valiler bakanlar asmış kesmişsin hem bu müfettiş daha yeni olayın ciddiyetini anlamamış istersen kapattırayım hücreye 1 hafta 1 ay nekadar istersen :clover:

Gönderi tarihi:

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım :) ne konuşuyon kız sen daha gelir gelmez ilk günden heee :angry::shuriken:

ben konuşurumm dayıııı :chris: pardon kosmerimm :D figgarooo duu önce ben kadıköyüü bi yakayımm artarsa sana benzin veriririm,orda girsunlu trabzonsporluu bi kosmer var..onu ızgara şiş yapiimdaa..sıra bu karakolada gelecekk :devil::D

ECELE YOOOHHHKKKKKKK :)

Gönderi tarihi:

ağam sakin ol sadece 25 senen kalmış gene başlama bırak ya bi müfettişten sebep bukadar sinirlenilirmi sen ne valiler bakanlar asmış kesmişsin hem bu müfettiş daha yeni olayın ciddiyetini anlamamış istersen kapattırayım hücreye 1 hafta 1 ay nekadar istersen :clover:

yaa bu müfettiş benim koğuşumda hava atıyo,dayanamıyorum :angry: ben yakmadan sen onu al hücreye kapat,akıllanıp gelsin :devil:

Gönderi tarihi:

yaa bu müfettiş benim koğuşumda hava atıyo,dayanamıyorum :angry: ben yakmadan sen onu al hücreye kapat,akıllanıp gelsin :devil:

akıllı olduğumu kim söyledi..sayenizde delirdim..karakol karakol değil tımarhane..ayrıyeten hanım ağam şu tespihini çekerken şangırdatma rahatsız oluyorum..üstelik ne onun imamesi öyle gosmerin odasında çekiyorsun tespihi, imamesi bizim koğuşun önünden geçiyor..küçült biraz tespihini hanım ağam..ne o öyle harran ovası kimin 10 dönüm tespih..suphanallahhh.. :P

Gönderi tarihi:

akıllı olduğumu kim söyledi..sayenizde delirdim..karakol karakol değil tımarhane..ayrıyeten hanım ağam şu tespihini çekerken şangırdatma rahatsız oluyorum..üstelik ne onun imamesi öyle gosmerin odasında çekiyorsun tespihi, imamesi bizim koğuşun önünden geçiyor..küçült biraz tespihini hanım ağam..ne o öyle harran ovası kimin 10 dönüm tespih..suphanallahhh.. :P

yaa senin başına güneş geçmiş figgaro(koğuşta güneşi nerden bulduysan) :lol: ben gibi bir ağa tesbih kullanırmı,karizmayı çizdirmem ben hiç çabalama :D artık aklını başına topla,koğuşu süpür sil :angry:

Gönderi tarihi:

alooo mahkumlar burda bayanlar var :angry: kendinize gelin bakimmm....hem benim koğuşumda içmek yasak :angry: çabuk kaldırın onları yoksa komisere şikayet edecem sizi :devil:

sayman ateşi ne yapcan kendini yakcaksan ben bulayım sana çakmak :D:devil:

Gönderi tarihi:

potansiyel canavarı biliyosun, demekki dikkat edeceğinide biliyosun. çekil bakam kenara... :shuriken::devil:

yahu seni kim gönderdi :angry: burası benim koğuşum,burada benim sözüm geçer :devil::D birsürü faili meçulüm ve gös göre göre kestiğim potansiyeller var bilesin :lol: çaylak mahkum hadi bak işine çay getir bana :lol: yani hanım ağana,ben güsel,tatlı,mütevazi ve sevgi dolu bi ağayım ama gerekli saygıyı görmessem... :devil:

Gönderi tarihi:

neyse bu mevzuyu başbaşa konuşalım......... şimdi seni adamlarına rezil etmiyim.... :devil:

yok öyle köşebaşı fısfısları ne konuşuyorsanız bizde duyalım.. -_- bu hapisanede gizli saklı olmaz..bir onbeş yıl daha içerde yatmama sebep olmayın.. :shuriken:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.