Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Şizofreni - Schizo (2004) Shiza

Akıl hastası olduğu söylenen Mustafa yasadışı boks karşılaşmaları için simsarlık yapmaya başlar. Bulduğu boksörlerden birisi ölünce, ölen kişiye verdiği sözü tutmak için sevgilisine para götürür. Oldzhas Nusupbayev inanılmaz bir oyunculuk çıkarmış. Mutlaka izleyin derim Kazak sineması için güzel bir örnek... Ayrıca filmdende anlaşılacağı gibi yoksulluk diz boyu... Schizo, şizofreninin kısaltılmışı...

Oyuncular: Oldzhas Nusupbayev, Olga Landina, Eduard Tabishev, Viktor Sukhorukov

Yönetmen: Gulshat Omarova

post-2-1176170741_thumb.jpg

Nicknamed "Schizo" for his oddball behavior, 15-year-old Mustafa (Olzhas Nusuppaev, in a debut performance) gets involved in an illegal boxing ring to ensure his family's survival. When an underground match results in one man's death, Schizo agrees to carry the man's money back to his family. Enveloped in a newfound home that's healthier than any he's ever known, Schizo is able to ignore his past -- until it comes back to haunt him.

Cast: Oldzhas Nusupbayev, Olga Landina, Eduard Tabishev, Viktor Sukhorukov

Director: Gulshat Omarova

• 2 yıl sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:
burada gördükten sonra internettede birazaraştırdım ve film epey ilgimi çekti,nerden buluruz bu filmi??

Tam olarak bilemiyorum ama internette parali sitelerde gormustum... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.