Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Admin Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Şizofreni - Schizo (2004) Shiza Akıl hastası olduğu söylenen Mustafa yasadışı boks karşılaşmaları için simsarlık yapmaya başlar. Bulduğu boksörlerden birisi ölünce, ölen kişiye verdiği sözü tutmak için sevgilisine para götürür. Oldzhas Nusupbayev inanılmaz bir oyunculuk çıkarmış. Mutlaka izleyin derim Kazak sineması için güzel bir örnek... Ayrıca filmdende anlaşılacağı gibi yoksulluk diz boyu... Schizo, şizofreninin kısaltılmışı... Oyuncular: Oldzhas Nusupbayev, Olga Landina, Eduard Tabishev, Viktor Sukhorukov Yönetmen: Gulshat Omarova Nicknamed "Schizo" for his oddball behavior, 15-year-old Mustafa (Olzhas Nusuppaev, in a debut performance) gets involved in an illegal boxing ring to ensure his family's survival. When an underground match results in one man's death, Schizo agrees to carry the man's money back to his family. Enveloped in a newfound home that's healthier than any he's ever known, Schizo is able to ignore his past -- until it comes back to haunt him. Cast: Oldzhas Nusupbayev, Olga Landina, Eduard Tabishev, Viktor Sukhorukov Director: Gulshat Omarova Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 burada gördükten sonra internettede birazaraştırdım ve film epey ilgimi çekti,nerden buluruz bu filmi?? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 burada gördükten sonra internettede birazaraştırdım ve film epey ilgimi çekti,nerden buluruz bu filmi?? Tam olarak bilemiyorum ama internette parali sitelerde gormustum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.