Φ tülvent Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Sevgili GeceKuşu' muz, yarın geçireceği bir operasyon için bugün hastahaneye yatıyor. Turkish-Media ailesi olarak yanında olduğumuzu bilsin, hissetsin istedim. Canım ağbicim, seni sancılarından kurtaracak bu operasyonu heyecanla bekliyorum. Şimdiden acil şifalar diliyor, sevgiyle kucaklıyorum seni. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Admin Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Dilerim herşey yolunda gider... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Geçmiş olsun kendisinden güzel haberler bekliyorum . Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Geçmiş olsun Sayın GeceKuşu, sizi bir an önce ve sağlıklı bir şekilde aramızda görmek dileğiyle... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Sayin GeceKusu'na acil sifalar dilerim. saygilarla Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 İyi haberlerini almak dileğiyle, şimdiden geçmiş olsun... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2011 İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Ağbim nihayet çıktı... Tam 3.5 saat sonra! Canım yaaa, kapalı olarak başlanan ameliyata, sorun çıkınca açık olarak devam etmek zorunda kalmış doktor. Şu an ağrısı varmış doğal olarak... İyileşmesi biraz uzun sürecek sanırım, neyse sağ salim kurtuldu ya... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2011 Admin Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2011 İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Ağbim nihayet çıktı... Tam 3.5 saat sonra! Canım yaaa, kapalı olarak başlanan ameliyata, sorun çıkınca açık olarak devam etmek zorunda kalmış doktor. Şu an ağrısı varmış doğal olarak... İyileşmesi biraz uzun sürecek sanırım, neyse sağ salim kurtuldu ya... Çok sevindim.. Dilerim en yakın zamanda sağlığına kavuşur... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2011 Yakışıklı ağbicim, bu çiçekler sana Seviyorum seni... Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2011 Sevgili Gece Kuşu Geçmiş olsun .. Dilerim en kısa sürede Sağlığına kavuşursun. Şifalar.. Saygı ve sevgi ile... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.