Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgili GeceKuşu' muz, yarın geçireceği bir operasyon için bugün hastahaneye yatıyor. Turkish-Media ailesi olarak yanında olduğumuzu bilsin, hissetsin istedim.

Canım ağbicim, seni sancılarından kurtaracak bu operasyonu heyecanla bekliyorum. Şimdiden acil şifalar diliyor, sevgiyle kucaklıyorum seni. clover.gif

Gönderi tarihi:
  • Admin--

Geçmiş olsun Sayın GeceKuşu, sizi bir an önce ve sağlıklı bir şekilde aramızda görmek dileğiyle...

Gönderi tarihi:

Sayin GeceKusu'na acil sifalar dilerim.

saygilarla

Gönderi tarihi:

İyi haberlerini almak dileğiyle, şimdiden geçmiş olsun...:clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

Ağbim nihayet çıktı... Tam 3.5 saat sonra!

Canım yaaa, kapalı olarak başlanan ameliyata, sorun çıkınca açık olarak devam etmek zorunda kalmış doktor.

Şu an ağrısı varmış doğal olarak... İyileşmesi biraz uzun sürecek sanırım, neyse sağ salim kurtuldu ya...

Gönderi tarihi:
  • Admin

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.

Ağbim nihayet çıktı... Tam 3.5 saat sonra!

Canım yaaa, kapalı olarak başlanan ameliyata, sorun çıkınca açık olarak devam etmek zorunda kalmış doktor.

Şu an ağrısı varmış doğal olarak... İyileşmesi biraz uzun sürecek sanırım, neyse sağ salim kurtuldu ya...

Çok sevindim.. Dilerim en yakın zamanda sağlığına kavuşur... :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

abima.jpg

Yakışıklı ağbicim, bu çiçekler sana

Seviyorum seni...

Gönderi tarihi:

Sevgili Gece Kuşu

Geçmiş olsun .. Dilerim en kısa sürede Sağlığına kavuşursun. Şifalar..

Saygı ve sevgi ile...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.