Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

NEDEN HEP ANLAMAM GERÇEKTEN DÜRÜST İYİ OLURSUNDA HEP BÖYLE OLMAYAN KIZLARIN KIYMETİ BİLİNİR.ERKELERİ KANDIRIP KADINLIGINI KULLANMAKMI GEREKİYOR İLLA.BENCE BİRAZ ETRAFINIZA BAKIN.BİZİM GİBİLERİN DEGERİ BİLİNMESİ İÇİN NE YAPMALIYIZ :(

• Cevaplar 87
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

NEDEN HEP ANLAMAM GERÇEKTEN DÜRÜST İYİ OLURSUNDA HEP BÖYLE OLMAYAN KIZLARIN KIYMETİ BİLİNİR.ERKELERİ KANDIRIP KADINLIGINI KULLANMAKMI GEREKİYOR İLLA.BENCE BİRAZ ETRAFINIZA BAKIN.BİZİM GİBİLERİN DEGERİ BİLİNMESİ İÇİN NE YAPMALIYIZ :(

inanın aynı dertten biz erkeklerde yanıyoruz insanoğlu diyelim huyumuz kurusun

Gönderi tarihi:

Bizlerin kıymeti öldükten sonra anlaşılacak büyük sanatçılar gibi.. -_-:D

Birşey yapmaya gerek yok bence ne kendimizi nede düşüncelerimizi değiştirmek için çaba harcamalıyız..Bu dünyada bizi kimse anlamıyor anlamaycakta özelliklede sen Taş Kalpli :lol:

Anlamıyorsa değerini ve seni boşver takma kafana , sabretmek en güzeli ;) Birgün mutlaka gerçeği görecektir gözleri :)

Gönderi tarihi:

ben anlıyorum :) ama elimde olmayan nedenlerden dolayı yanlış kızlarla muhattap oldum. mesela güzellik ben hep güzelliğe aldandım halen daha akıllanmadım galiba ki güzelliğe önem veriyorum :) aslında hem güzel hem akıllı hemde iyi kalplisini istiyorum ama yok illaki biryerden su koyveriyor :D ya güzel akıllı kötü ya güzel iyi kalpli akılsız denk geliyor :) ama güzel olmadımı hoşlanamıyorum zorla değilya olmuyor işte :(

Gönderi tarihi:

zaten kızların bu garip numaraları yüzünden beraber kalamıyorum ben buda bir örnek terkedilme korkusu numarası ben öyle durumlarda düşünüyorumda hep gitmeyi şitlettiriyor demekki sevmiyor yada başka biri var beni istemiyor kendimi fazlalık gibi görüp ben bırakıyorum :)

Gönderi tarihi:

taş yürekli kardeş sende pek çok seviyon herhal maşallah yani. başkası var diye düşünüyorum bırakıyorum falan :P bu sevgi nasııı bir sevgi olaki :chris: haa gününü gün etmek içinse olabilir tabii biri gelsin biri gitsin mantığı (mantık???????) :unsure:

ilişkide bazen küçük oyunlar şart, ilişkiyi canlı tutabilmek için...benim aklım pek basmaz o ayrı, ben uygulayamam...ama bazen gerçekten gerekebiliyor...

Gönderi tarihi:

Sirvana evet doğru söylüyo olabilirsin, erkekler cinsellik konusunda çok zayıf olabilir ve bazı kadınlar bunu kullanıyo olabilirler..Ama unutmaki bunu kullanarak bişeylere sahip olan kadınlar sonunda kaybetmeye mahkumdur..

Ananemin çok güzel sözleri vardır..Bunlardan biride şu;

"Kadının dokuz nefsi vardır, dokuzuna da sahip çıkar, erkeğin bir nefsi vardır, birine bile sahip çıkamaz.."

Sakın şimdi erkek arkadaşlar buna alınmasın, bunu kadını yüceltmek, erkeği aşağılamak için yazmadım..Bilinen bir gerçek bu, erkeklerin cinsellikte zayıf oldukları..Kadınlarınsa çoğu şeye istedikleri sürece sahip çıkabilecekleri...

Bence buna o kadar üzülme derim..Kadınlar her zaman kendilerine güvenmeli ve doğru olandan uzaklaşmamalı..Doğrudan uzaklaşmadığın sürece hep doğru olanlarla karşılaşacaksındır.. -_-

Bırak yanlış olanlarda kendi bataklıklarında boğulsunlar..

Gönderi tarihi:

taş yürekli kardeş sende pek çok seviyon herhal maşallah yani. başkası var diye düşünüyorum bırakıyorum falan :P bu sevgi nasııı bir sevgi olaki :chris: haa gününü gün etmek içinse olabilir tabii biri gelsin biri gitsin mantığı (mantık???????) :unsure:

ilişkide bazen küçük oyunlar şart, ilişkiyi canlı tutabilmek için...benim aklım pek basmaz o ayrı, ben uygulayamam...ama bazen gerçekten gerekebiliyor...

:D valla benim içim temiz hiç numara yapmadığım için numarada beklemiyorum herşeyi ciddi düşünüyorum dürüst olsalar bir sorun çıkmayacak yani :) ayrıca ben şıpsevdi değilim sadece gelen teklifleri değerlendirmiştim :) şimdi ben zamparamı oluyorum :)

Gönderi tarihi:

:D valla benim içim temiz hiç numara yapmadığım için numarada beklemiyorum herşeyi ciddi düşünüyorum dürüst olsalar bir sorun çıkmayacak yani :) ayrıca ben şıpsevdi değilim sadece gelen teklifleri değerlendirmiştim :) şimdi ben zamparamı oluyorum :)

:stuart::stuart::stuart:

zampara olup olmadığını sen bilceksinde her gelen teklifi değerlendirmek nekadar doğrudur bir ilişki yaşarken acaaba???

sirvana kardeş, aslına bakarsan bu erkeğe göre değişiyor sanırım, bazıları senin ona verdiğin değeri anlayıp seninle kalıyor, seni seviyor, bazıları hala geçmişinden kurtulamayıp kendinede sanada acı çektiriyor...

doğru insanı bulmak, doğru insanla birlikte olmak, ve bir erkeği mutlu etmene bakıyor birazda bu değerinin bilinmesi olayı...biraz mücadele, biraz hoşgörü, ve yeterince sevgi verirsen sanırım o kızlara verilenden daha çok değer verilir sanada ;)

Gönderi tarihi:

Ananemin çok güzel sözleri vardır..Bunlardan biride şu;

"Kadının dokuz nefsi vardır, dokuzuna da sahip çıkar, erkeğin bir nefsi vardır, birine bile sahip çıkamaz.."

Tolstoyunda çok güzel bir sözü vardır;

erkekte nefis her daim vardır,ama bunu dizginleyebilirler...

kadına nefis ara sıra uğrar ama onlar dizginleyemezler....

Gönderi tarihi:

Tolstoyunda çok güzel bir sözü vardır;

erkekte nefis her daim vardır,ama bunu dizginleyebilirler...

kadına nefis ara sıra uğrar ama onlar dizginleyemezler....

Ananemin bir sözü vardır derken bunu ananem söylemiş demedim, ananem bu sözü yeri geldiğinde çok kullanır desem belki daha doğru olacaktı..Açıkçası bu sözü kadın erenlerden biri olan Rabia (halk arasında Rabia anamız derler) tarafından söylendiğini biliyorum,bir bildiği vardır elbet..Söyleyen kişiyi yanlış biliyorsam özür dilerim..

Ancak Tolstoy'un böyle bir söz söylediğini hiç duymamıştım açıkçası.. :D Gerçekten böyle bir söz söylediyse onunda bir bildiği vardır elbet...

Gönderi tarihi:

bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp... :D

tolstoyun "GÜNLÜKLER" adlı kitabında bulabilirsin....

Tabiki bilmemek değil öğrenmemek ayıptır..

Yalnız sizde benim söylediğim sözü öğrendiniz öyle değilmi..!!!!

Şimdi öğrendim ama, Tolstoy bunu dedi diye kabul etmek zorunda değilim..Bu bir kanunda değil sanırım..Ama dedim ya onunda kendine göre bir bildiği vardır elbet..

Bazı şeyler yaşanarak öğrenilir..Okuduğumuz kitaplar mutlaka bizim ufkumuzu açar ve engin bilgiler verir..Benim bu zamana kadar öğrendiğim, erkeklerin cinsellik açısından kadınlara göre nefsine daha az hakim olduğudur..Ama buna hakim olabilen erkeklerde mutlaka vardır..

Kadınlarınsa, örneğin alışverişe,mücevhere,eşyaya,mala,mülke aşırı derecede zaafı vardır..Onlarında çoğunluğu bu gibi konularda nefislerine hakim olamazlar..

Ben o sözü yazarken, konu cinsellik olduğu için onu vurgulamak için yazmıştım..Hatta belirttimde..

O yüzden kadınmı daha çok nefsine hakimdir, erkekmi nefsine daha çok hakimdir bu kişiden kişiye ve konudan konuya değişir..

Gönderi tarihi:

malesef herşeyin görünen kısmına bakıldığı bir dünyada yaşıyoruz

kitabı cildine bakarak alırsanız bır şey öğrenemezsınız,artık nasıl göründüğüne bakarak aşka karar verılıyor.sen güzelsın aşık olabilirim.güzel diye ınsanıyetını tamamlayamamış ınsanlar tercıh edılebılıyor

ama yine de nasılsan öyle kal derim,herşey layıkını bulur eninde sonunda...

Gönderi tarihi:

Merak ettim şimdi,sayın erkek forumdaşlarım sizlere soruyorum..Çok iyi,dürüst,kendını geliştirmiş ama çırkın;kötü,bencil,ıkı laftan anlamaz ama çok güzel

Bunlardan hangisini tercih edıyor sunuz?lütfen dürüst olunuz ammaaa :)

Gönderi tarihi:

Merak ettim şimdi,sayın erkek forumdaşlarım sizlere soruyorum..Çok iyi,dürüst,kendını geliştirmiş ama çırkın;kötü,bencil,ıkı laftan anlamaz ama çok güzel

dürüst olalım...

Çok iyi,dürüst,kendını geliştirmiş ve güzel....... :D

Gönderi tarihi:

Bende sevdiğim zaman pilansız olmaktan yanayım.ama gel gör ki içimden geldiği gibi sevgimi gösterdiğimde bi bakmışım sevgimde bende yerlerde sürünüyorum...kendime bu yüzden çok kızdım,yapma dedim olmuyor...huyum kurusun.içimde ne varsa göstermek istiyorum gösteriyorum ama sevdiğim insan kendini o kadar büyük,benide küçücük görmeye başlamış..bilmiyor ki o sadece benim kalbimde büyük...elindekinin kıymetini elindeyken bilmek lazım... :( başkasında görünce anlasanızda fayda etmez :)

Gönderi tarihi:

Ben erkek olsam ;

e- hepsi ' ni tercih ederdim

Nasıl kız halimizle olabilenin en iyisnin istiyoruz..

-_-

Gönderi tarihi:

başka şık yokmuydu :)

mecbur kalırsam bu iki şıktan gen güzel olanını seçerdim eğitirdim ne hurda bilgisayarları adam etmişim ben :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.