Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2011 :clover: devamını merakla bekliyorum... Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2011 Ne kadar çok emek harcamışsınız. Çalışmalarınızın devamını ve sevgi dolu yüreğinizin hep böyle kalmasını diliyorum... Sevgiyle kalın. Saygılar... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2011 Ne kadar incesiniz, sevgili Deluge Teşekkürler Siz de hep sevgiyle olun! Alıntı
Φ kahveciler Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2011 Çalışmalardan dolayı kutlarım yüreğinize sağlık gerkeçten Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2011 Çalışmalardan dolayı kutlarım yüreğinize sağlık gerkeçten Teşekkürler ediyorum sevgili kahveciler. Beyendiysen ne güzel.... :) Alıntı
Φ Janset Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2011 Emeklerine sağlık sevgili Tülvent.Hepside harikaydı. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.