Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 14 yıl * Anneme anneler gününde terlik almam! insan düşmana kendi eliyle cephanelik verir mi lan? * O kızı üzersen karşında beni bulursun! güldürürsen sağında, şaşırtırsan solunda olurum. tavrına göre yer değiştirir, aklını alırım. acayibim. * Hindistan'da inek b*kuna HOLY SH*T mi diyolar lan? * "Üflemeden önce bir dilek tut." -Alkolmetre- * Bir lafa bakarım laf mı diye, bir söyleyene bakarım adam mı diye, sonra tekrar lafa bakarım laf mı diye sonra karşıya geçerim.. * Eski sevgiliye donmek, ev tisortuyle disariya cikmak gibi. Rahat, bildik ama ozel degil. Hep bir huzursuzluk keske giymeseydim hissi. * "Burası seks otobüsü değil" diyerek, iki genci otobüsten indiren İETT şoförüne sesleniyorum, abi seks otobüsü vardı da biz mi binmedik.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 14 yıl Yazar * Yağ başka bir şeydir, su başka birşeydir. "Yağdır mevlam su" ne demek... Saçmalık! * Gurbete giden döner mi? Döner █ %10, Dönmez █ %50, Belli değil bilirim █ %20, Ben bir kara ağaç gölgesi buldum █ %20. toplam oy:173 * ''Dünyada tek erkek sen kalsan bile seninle olmam diye artistlik yapan kızlara sesleniyorum: Büyük konuşmayın.'' -Havva- * Severek ayrılalım / aşka hasret kalalım / eğer mutlu olursak / yeniden barışalım / çünkü gerizekalıyız / mantığımız bu kadar. * Yıllardır düşüncelerimi değiştirebileceğime inanıyordum, sonunda başardım; Düşüncelerimi değiştirebileceğime inanmıyorum. * Erkekler regl olsaydi, dunyadaki savaslar bu kadar buyumeden biterdi. Kim gidecek baska bir ulkeyi fethetmeye o karin agrisiyla?
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 14 yıl Yazar * Hiçbir şeyi kıskanmadım "hiç aldatılmadım" diyen insanlardaki altyapısız özgüveni kıskandığım kadar. * "Ada, ben ayrılmak istiyorum.." -Issız Nihat- * Eski sevgililer unutulduktan sonra 2'ye ayrilir: unuttugumuza sasirdiklarimiz ve ciktigimiza sasirdiklarimiz. * Yıllar önce "denizde kayboldum köpekbalıkları saldırdı" diye kaset tanıtımı yapan gökhan özen'in nihat doğan'a gülmesine gülüyorum şu an... * Sevgiliden alınacak en buyuk intikam aldatmak degildir."aldatıyormus gibi yapıp" ama eline hicbir koz vermeden,süpheden öldürmekti. * Bazen birini o kadar güzel seversiniz ki, o sizi sevmeyi unutur.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 14 yıl Yazar * Oturup butun gun seni uzen adami dusunucegine seni uzmeyen milyarlarcasini dusun. kasli dusun, ciplak dusun, bi daha dusun, daha iyi dusun. * Az önce "npn?" diye sms geldi. Ne yapıyorsun > n'apıyorsun > napıyosun > napıyon > napıon > napon > npn. Darwin haklıymış. * Yakışıklı çocuk mu görmek istiyorsunuz? Yoksa yıllardır sizi görmeyen arkadaşlarınızı mı özlediniz? Pijamayla bakkala gidin, %100 çalışıyor! * Dosyanın boyutunu düşürüyorum öyleyse rarım.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 14 yıl Yazar allahcc isimli twitter üyesinden alıntılar: * Havalar çok bozdu. bir yerden sonra bozmaz diye bekledik daha da bozdu. önünü alamadık. öyle böyle bozmadı. * Doğum günün kutlu olsun Karl Marx. Merak edenler için: kendisi peygamberlerle aynı katta şu an. * Bu havalar yüzünden çok inançlı kaybettik. * Alkol,İNTERNET, zina... bu devlet her şeyi yasaklıyorsa benim işimin ne zevki kaldı? bırakın insanlar rahatça günah işlesin. * "6:2(1+2)" böyle bir soru varmış. çok soruldu bana. cevap 9. ispat isteyenlere ismimi verin. * Az önce azrail teyit etti. bin ladin ölmüş. * Türkiye'de %9'luk kesim bana inanmıyormuş. burda isim verip rencide etmek istemiyorum. doğru yolu bulmalarını diliyorum. * Bu da eskilerden...matematik atasözü: biriyle ortak paydada buluşmak için ya sen "katlanacak"sın ya o "bölünecek". * Nisan ortasında ankara'ya kar yağdıran mikail'in görevine 1 haftalık süreyle el koyuyoruz. teknik aksaklıktan dolayı özür dileriz. * Derste sıkılınca saate bakarsınız, 10 dakika sonra tekrar baktığınızda 2 dakika geçtiğini görürsünüz. işte cehennem böyle bir yer. * Sevgili arda, suçu bana atmayalım. * Nükleer enerji tehlikesini "o zaman aygaz da kullanmayalım" diyerek yok saymaya çalışan rte'yi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. * Bazıları bana fake diyormuş. inandırmak için mouse'tan elektrik mi vermek gerekir? profilimiz fake değil. * Hüseyin üzmez de dışarda olduğuna göre artık çocuklar için en güvenli yer hapishane. * Adımızı "allah si si" diye okuyanlar, artık "allah ceceli" şeklinde okuyormuş. bunlar yanlıştır. hoş karşılamayın böylelerini.
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2011 14 yıl Yazar Şeytan isimli üyenin twitter'ından alıntılar: * Sevmediğiniz tweetlerinizi aksam 21:00 den sonra kapının önüne koyunuz. (Şeytan alsın götürsün muhabbeti) * CYS (cehenneme yerleştirme sınavı) var. ama korkmayın şifre verecem * Heykeller yıkılıyor, Gökçek nereye tükürecek. * "Türkiye tanrıya en fazla inan 2. ülke" özeleştiri verip, beyaz bir sayfa açarak kolları daha çok sıvama zamanı gelmiş * Çılgın proje; DAĞ PİRE DOĞURDU * Liselilere karşı liselileri sokağa dökmek tam benlik bir düşünce. yakışır.
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 13 yıl biseydiyo isimli üyeden: -"ana dinim gibi hristiyanlık, musevilik biliyorum, bence bu cennete beni almalısınız" -"peki ya biz çocuklarımıza ''yavrum varınca check-in yap, merak ederim'' mi diyeceğiz ?" -"kaptanın amel defteri: bugün yine günah denizinde yüzüyoruz" -''rüyalarda buluşuruz'' ile ''anca rüyanda görürsün'' arasında geçen zamana ilişki denir."
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2011 13 yıl Bunlar ne hic birsey anlamadim 06 mayis 2011 saat 22:11 mesajlardan itibaren anlama yetenegimi kaybettim hukumsuzdur
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.