Φ ferit Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 arkadaşlar çok guzel olmuş ya yok böyle bir şey doğa harikası Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 hahahaaa çok güzel yaaaaa :D:D Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 marti name kangalları sadece nette gördün herhalde köpeğimizle değilde başka şeylerle birinci sırada olsak hem öyle köpekler olmaz olsun üç tane kangalla ıssız bi dağ başında karşılaşmış ortopedik engelli olmaktan kıl payı kurtulmuş biri söylüyor bunu Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 sara ben sana bizim Albayı göstersem demek ki ne yapacağını şaşırırsın pitbull ama pitbulların yüz karası yaaa ben bu kadar oyunu seven bi pitbull görmedim 9 aylık olmasına rağmen dediğimizi anlıyor!!!oynaması için şişeleri var olm şişe nerde diyorum gidiyor buluyor şişeyi,hadi gezmeye gidiyoruz diyorum zincirinin olduğu yere gidiyor ama eli çok ağır yaaa.öpücük vermeyi öğretmiş asıl sahibi resmen yanağına kafa atıyor öpecem diye canı yanıyor insanın Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 walla bem acıdan haz duymuyorum uzak olsunlar benden Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 acıya dayanamıyorsun peki onları severken sana bakışlarıda mı içini yumuşatmıyor ? sadece köpeklerle mi aran bozuk ? Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 ben sadece heidi nin hantal tembel köpeğini severdim onun o tembellikle kalkıp bana birşey yapması imkansız bi de hayal ürünü olması da iyiydi favori hayvanım atlar başları dik gururlu hayvanlar ama sahiplerine bağlılığı (sahip kelimesini hiç sevmem ya) tartışılmaz köpekleri sevmeye yanaşnadığım için hoş bakışlarına hiç rastlamadım Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 walla ne diim dünyanın en büyük zevklerinden birini kaçırıyorsun bence Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 ben neler kaçırmıyorumki zaten yarın sınavlarım var hala burdayım okul bitirme şansım da kaçacak Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 sara mümkünse seni kovabilir miyim ? sınavına hazırlansan iyi olacak Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 baba biraz daha kalsam Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 neyse ben çıkıyorum sen de hain değilmişsin çalışmaya yönlendirdiğin için saol zaten garip şeyler oluyor bugün kopya çekiyim dedim anım olsun hazırladım her şeyi hoca geldi anlmış gibi bana bakarak kimseye güvenmemek lazım dedi tabi bizim düzenek boşa gitti kopya çekmedim ama hala anlayamadığım bana çıkarken beni eleştirmeni istiyorum bi mail gönder ama çok sert olsun dedi neden dedi anlayamadım kusura bakma bunun yeri burası değil ya çalışmakta gönlüm yok ya vakit kazanıyorum işte Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 "arkadaşlar tek tek buraya atmanın bir anlamı yok hepsine hayalevi.com dan bakabilirsiniz" demek bize yakışırmı ???? YAKIŞMAZ.... emeğe,çabaya,fikre, ve buraya ileti atan o kadar arkadaşa saygı gerek değilmi martı name... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 git işine yaa Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 eline sağlık adrenalin ve diğer arkadaşlar Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 cok güzellllmis bunlar... tesekkürler arkadaslar Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 işte benim koçum pitbulların yüz karasıdır kendisi.adı Albay saldırganlığı yoktur çoook oyuncu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.