Φ umutgedikli Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2011 Japonya depremi Hz. Mehdi’nin çıkış alametlerinden mi? Japonya’da yaşanan büyük depremin ardından on metrelik dev dalgalarla oluşan tsunami ülkeyi yerle bir etti. Japonya’da yaşanan 8.9 şiddetindeki deprem yerin 24 kilometre altında meydana geldi ve bu depremden yaklaşık 2100 kilometre uzunluğundaki sahil şeridindeki onlarca şehir etkilendi. Deprem ve dev dalgalar sebebiyle on bin kişinin öldüğü sanılıyor. Peki ahir zamanda yaşanan bu büyük olaylar Hz. Mehdi’nin çıkış alameti mi? Önce bu linkten ilgili videoyu seyretmenizi rica ediyorum: -http://video.mynet.com/erkanarkut/Japonya-depremi-Hz-Mehdi-nin-cikis-alameti-mi/1159832- Bakın ahir zamanda Hz. Mehdi’nin çıkışından önce depremlerin artacağı hadislerde nasıl bildiriliyor: Şu hadiseler meydana gelmedikçe kıyamet kopmayacaktır. Depremler çoğalacak. (Ramuz-El Ehadis, 476/11) Barınacak evler, sizi taşıyacak hayvanlar bulamayacağınız günler yaklaşmıştır. Çünkü evlerinizi depremler yıkacak. (Kıyamet Alametleri, s. 146) Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2011 Dogmanın Ortadoğudaki çıkış nedeni Afrikadan kuzeye uzanan, Rift vadisini ve Lut gölünü de oluşturan ve yakın geçmişe kadar aktif olan, günümüzde kıta kabukları arasındaki gerilimi kuzeye, KAF adı verilen Kuzey Anadolu Fay hattına aktarılmış olduğu için bir süredir (jeolojik süreçler için yüzyıllar çok çok kısa süredir) suskun olan dünyanın sayılı fay hatlarından biridir. Japonya'daki fay kırığı ise bundan da büyük, herhalde dünyanın en önemli ve üretken fay kırığıdır. Kıta kabukları hareket halindedir ve bu depreme yol açar. İnsanlara ceza veya uyarı olsun diye filan kimse dünyayı sallamıyor. Dogmada yazanın aksine depremler azalmaktadır. Sonunda kıta kabukları tümden kaynaşacak ve yerkabuğu hareketsiz kalacak. Depremler arttı zannetmemizin nedeni, nüfusun ve yapılaşmanın artması... Alıntı
Φ Derin Su Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2011 Mehdinin geleceği kanısına nerden kapıldınız, merak ettim doğrusu. Kur'an'da bu konuda net bir tanım yok. Bir iki uydurma hadis dışında böyle saçmalıkları temellendiremezsiniz. Bırakın artık uçanı, ereni, mehdiyi... Yaşayan Kur'an diri diri gömülen kız çocuklarının hakkını soruyor, yoksulu doyur diyor, ilim öğrenin, çeşitli coğrafyaları gezin diye emrediyor. Gerisi.... Saygılar 1 Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Şu dogmatikler şu Mehdi var mı yok mu, gelecek mi gelmeyecek mi bir karar verseler de biz de rahat etsek! Gelecekse bir zahmet havaalanında karşıladığımızda kendisini tanıyabilmemiz için ellerini havaya kaldırsın, hoşgeldin partisi verelim. Gelmeyecekse bir rahat bir huzur verin de bir işimize bakalım yahu! Din din din, ne kafa koydunuz ne beyin, yeterin artık, bir huzur verin, din din din diye kafa ütülemeyin artık yahu!!! Tamam öleceğiz, tamam iki metrelik yere gireceğiz, eee, ne olmuş yani? Din din din kafadan beyinden etmeniz şart mı oluyor? Alıntı
Misafir £vrensel Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Tarihte Mehdi uydurması çıktığından bu tarafa, her sene meşhur Mehdimiz gelir. Ne bitmez tükenmez Mehdi imiş bu yahu? Gelmediki kurtulalım bu duygu sömürüsünden. Sömürü zihniyet için ekonomik sömürü yetmiyor, kültürel sömürü de üzerine sos olarak ilave ediliyor. Sömürülere severek katlanan %60 düşünsün. Bana göre ise %90. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Biz Kur'ani carpitanlardan bahsederken iste bunlari örnek veriyoruz.Mehdi diye bir tanimlama ve de kavram Kur'an da mevcut olmadigi halde HY'nin uyduruk dininden ve Kur'anina inananlarin bu Mehdi takintisi gercekten zevksizlikten öte birsey degil. Ben bu soruyu bir defa daha sormus ve Mehdi ile ilgili ayetlerin adini istemistim.Cünkü böyle bir tanimlama yok Kur'anda.Bana belge olarak gönderilen yanitta peygamberden uydurulmus birkac hadis verildi.Halbuki peygamberin Kur'anda olmayan bir yorumu yapmasi mümkün degildir.Peygamber, konusmalarinin derlenmesini bile yasaklamis Halife Ömer bu yasagi yerine getirip,derlenen nüshalari toplatmistir.Kur'anda olmayan bir ayetin peygamber tarafindan dile getirilmesi peygamberligi tartismaya acar.Sonucta peygamber Tanri'nin elcisidir,din Tanri'nin dinidir peygamberin degil,peygamberin görevi dini insanlara anlatmaktir.Birkac uyduruk hadis verip,bu hadislerin icerigini Mehdi'ye yormak ise carpitmanin dik alasidir.HY bu konularda yani carpitma konularinda tek isim degildir.Onu örnek almis olan birtakim tarikat seyhleride ve onlarin müridleride ayni yolu takip etmektedirler. saygilarla 1 Alıntı
Φ Derin Su Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Din din din, ne kafa koydunuz ne beyin, yeterin artık, bir huzur verin, din din din diye kafa ütülemeyin artık yahu!!! font] Ben de tam size bunu yazacaktım. Din, din, din... Bırakın madem... Alıntı
Φ Derin Su Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Biz Kur'ani carpitanlardan bahsederken iste bunlari örnek veriyoruz.Mehdi diye bir tanimlama ve de kavram Kur'an da mevcut olmadigi halde HY'nin uyduruk dininden ve Kur'anina inananlarin bu Mehdi takintisi gercekten zevksizlikten öte birsey degil. Ben bu soruyu bir defa daha sormus ve Mehdi ile ilgili ayetlerin adini istemistim.Cünkü böyle bir tanimlama yok Kur'anda.Bana belge olarak gönderilen yanitta peygamberden uydurulmus birkac hadis verildi.Halbuki peygamberin Kur'anda olmayan bir yorumu yapmasi mümkün degildir.Peygamber, konusmalarinin derlenmesini bile yasaklamis Halife Ömer bu yasagi yerine getirip,derlenen nüshalari toplatmistir.Kur'anda olmayan bir ayetin peygamber tarafindan dile getirilmesi peygamberligi tartismaya acar.Sonucta peygamber Tanri'nin elcisidir,din Tanri'nin dinidir peygamberin degil,peygamberin görevi dini insanlara anlatmaktir.Birkac uyduruk hadis verip,bu hadislerin icerigini Mehdi'ye yormak ise carpitmanin dik alasidir.HY bu konularda yani carpitma konularinda tek isim degildir.Onu örnek almis olan birtakim tarikat seyhleride ve onlarin müridleride ayni yolu takip etmektedirler. saygilarla Valla bravo... Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2011 Din, din, din... Bırakın madem... Ben dünden razıyım... Karşılıklı din bırakışma mutabakatı imzalayalım. Ama siz bıraksanız başa kakanınız bırakmaz ki... Kılıçdaroğlu'nun Alevi olduğunu elli kere başına kaktı. Bu bir utançtır, inanç ayrımının en üst düzeyde yapılması ülke adına en büyük utanç... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.