Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 yüzmek dendimi denizdeyim asla reddedemem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 İyi bir üniversiteyi asla reddetmem Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 the simpsons, rastladığımda ne işim olursa olsun oturup izlerim. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 beceri sınavına girmeden beni mimar sinan üniversitesine kayıt yapsalar hiç reddetmem valla.. ki bu çok zor.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 beceri sınavına girmeden beni mimar sinan üniversitesine kayıt yapsalar hiç reddetmem valla.. ki bu çok zor.. canem kankimm hiç bişe imkansız diildirr aslındaa onu imkansız hale getiren bizleriz Alıntı
Φ fromuzb Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 Araba ile çok uzun ülkeler arası yolculuğu....ama tabii ki eşimle.... Alıntı
Φ arzum28 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 dondurma çok canım çekti Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 Kaymaklı könefe öyle bisi yok allahım .. hele hatayda yemissen hatayamı gitsem Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 benim yerime bütün işleri ben yaparım derse biri reddetmem Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 beşiktaş maçını kolay kolay reddemem Alıntı
Φ **BoB_MaRLeY** Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 bi vodka ve bi sigarayı asla Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 uzak doğu gezisi mesela ..asla hayır demem Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Baklava; Bila kayd'ü şart her koşulda... Kitap; En acil işim sırasında bir kitapçı görsem, yine de durup incelerim. Hele eski kitapçılar... Şebnem Ferah; Kendisine "Hayır" diyebilecek kadar iradeli görmüyorum kendimi. Resim; Fotojenik bir portre fotoğraf gördüğümde, mutlaka alır ve çizerim. Kim olursa olsun... Fiski; Nerede ikram edilirse edilsin, nerede elime geçerse geçsin... Yürümek; Teklif geldiği an yolda bulurum kendimi... Sinema; Her an hazırımdır... Maket; Malzemeleri elimde olduğu an, tamamlanmadan ortada kalmasına imkan ve ihtimal yoktur. Çilekli Dondurma; Kimse elimden alamaz. İstanbul/İstiklal Caddesi; İki yıl kadardır gidemiyorum Davet edildim ve bunu da reddedemeyeceğimi anladım... Bunlardan başka reddedemeyeceğim şey yok sanıyorum... Alıntı
Φ wxsell Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Çifli ekmek arası döner oooo zıyafet var ama bn sınav sırasında bna kopya vermek ıcın yalvaran bı hocayı asla ve asla reddedemezdım kopya vermekten yoruldum bırazda alıyım canıımm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.