Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl the simpsons, rastladığımda ne işim olursa olsun oturup izlerim.
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl beceri sınavına girmeden beni mimar sinan üniversitesine kayıt yapsalar hiç reddetmem valla.. ki bu çok zor..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl beceri sınavına girmeden beni mimar sinan üniversitesine kayıt yapsalar hiç reddetmem valla.. ki bu çok zor.. canem kankimm hiç bişe imkansız diildirr aslındaa onu imkansız hale getiren bizleriz
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Araba ile çok uzun ülkeler arası yolculuğu....ama tabii ki eşimle....
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl Kaymaklı könefe öyle bisi yok allahım .. hele hatayda yemissen hatayamı gitsem
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl Baklava; Bila kayd'ü şart her koşulda... Kitap; En acil işim sırasında bir kitapçı görsem, yine de durup incelerim. Hele eski kitapçılar... Şebnem Ferah; Kendisine "Hayır" diyebilecek kadar iradeli görmüyorum kendimi. Resim; Fotojenik bir portre fotoğraf gördüğümde, mutlaka alır ve çizerim. Kim olursa olsun... Fiski; Nerede ikram edilirse edilsin, nerede elime geçerse geçsin... Yürümek; Teklif geldiği an yolda bulurum kendimi... Sinema; Her an hazırımdır... Maket; Malzemeleri elimde olduğu an, tamamlanmadan ortada kalmasına imkan ve ihtimal yoktur. Çilekli Dondurma; Kimse elimden alamaz. İstanbul/İstiklal Caddesi; İki yıl kadardır gidemiyorum Davet edildim ve bunu da reddedemeyeceğimi anladım... Bunlardan başka reddedemeyeceğim şey yok sanıyorum...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 16 yıl Çifli ekmek arası döner oooo zıyafet var ama bn sınav sırasında bna kopya vermek ıcın yalvaran bı hocayı asla ve asla reddedemezdım kopya vermekten yoruldum bırazda alıyım canıımm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.