Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl günaydın günaydınnnnn nasılsınız? kafede çaylar hazır bekliyor...
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl günaydın ece abla günaydın açacım gidiyimde çayımı içiyim bare
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl hosbulduk mıne yok ya daha donmedı ama kulubu zarar verecek kımseye bırakmam dedı
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl kardeş şampiyon olunca iyide , şampiyon olamayınca niye başkanlığı bırakırlar anlamıyorum yani
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl sampıyon olamadık dıye bırakmadıkı.dusmanı cok fazla ve bu dusmanlık fb zarar verıyo bu yuzden bıraktı
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl iyi akşamlar açacım bende birazdan giderim ... ayak bileğim şişti, canım çok yanıyo eve gidip uzanmak istiyorum
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl herkese selam aranıza yeni katıldım ... adım koray Almanya oturuyorum..
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 19 yıl İyi geceler arkadaşlar ben zıbarıyorum, yarın iş var hoşgeldin Duncan
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl Günaydın arkadaşlar.. Minecim şimdi gördüm tatlım ne oldu ayak bileğine.?
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl herkese selam aranıza yeni katıldım ... adım koray Almanya oturuyorum.. selam wo wohnst du deutschland?tastatur türkiyedenmi ben noktasiz yasamiyom ondan sordum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.