Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Nasılda aldanıp sevmişim seni Nasılda ömrümü vermişim sana Aşk yalanmış sevda yalan Keder oldu bana kalan Bir masalmış bu yaşanan Yalanmış yalan Yalanmış bakışın gözler yalan yalanmış Yalanmış gülüşün sözler yalanmış ya işte sewgili kerpiçim sence bende aşk varmıdırrr......offff offfffff yaramı kanattın tabi gönül istiyor bir sewgili ama nirdeee kerçiçeğim sence umut varmıdır yoksa umut dağlardamıdır ÖYLE BİR GÜLÜMSEKİ,GÜLÜŞÜN TUTUKLANSIN,bakışın yasaklansın,dağlar;DAĞ OLMAKTAN UTANSIN meydün bacım işte senin ilk iletin emme efkarlı bi ileti olmuş be bacım kayıt yaptırdıktan 2 gün sonra göndermişsin
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl benimki gizli kalabilir mi?Allah bilir ne acemice bişey yazmışımdır hatırladığım ilk tanışmaya yazmıştım
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Gizli kalması imkansız bu konuda görevli arkadaşımız kankimdir Mümkün değil araştırı bulur getirir
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Bende geldim aranıza BİRAZ ACEMİYİM yalnızlık hissettirmeyeceğinizi umuyorum. işte geldim güzelyazcım işte ilk iletin
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl amanın hiç bişe gizli kalmıyo iyi fazla saçmalamamışım kızlar.. yoksa cümle aleme rezil edecedin beni mineu
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Kankim akıllara zararsın Sabit dur sana madalya takacağız Güzelyazım yine ucuz atlattın
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Kankim akıllara zararsın Sabit dur sana madalya takacağız Güzelyazım yine ucuz atlattın vallahi doğru söylüyon madalyayı törenle takalım hak etti yemeyelim hakkını canımcımın hazırlan geliyo madalyan....
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl yok nerde bundan iyisi yok kiiii..mineu boynunu sağlam tut,yere düşmesin cicim
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl kesinlikle kankim çok teşekkürler re re re ra ra ra gassaray gassaray cim bom bom
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl olsun be kuşum, herşey vatan için benim bu araştırmalarımın ne faydası varsa vatana
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl hiç üşenmedim gittim araştırdım ve ne yazdığımı buldum....ya biraz şaşıtıcı ama direk siyasetten dalmışım nedense foruma "" SLM ARKADAŞLAR ARANIZA BUGÜN KATILDIM.KONU LAİKLİK OLUNCA BÜTÜN YAZDIKLARINIZI OKUDUM VE İNANIN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM BUNLARDAN ;)LAİKLİK NİRE SİZ NİRE YA BİZİM İNSANIMIZA ÖZGÜ BİŞEYMİ ACABA KONUYU NERDEN NEREYE ÇEKMİŞİZ EN SONUNDA HAKARETE BİLE VARMIŞ. HADİ GELİN BU KONUYA BURDA NOKTA KOYALIM ÜLKEMİZİN YENİ SORUNLARINA PARMAK BASALIM. BELKİ ÇOK ŞEY BİLMİYORUM AMA YİNEDE BEN VARIM.AĞZI OLAN KONUŞUYORDA BEN NEDEN SUSACAKMIŞIM DEMİ AMA ... HADİ HOŞGELDİM "" bunu yazmışım işte
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl meydün bacım işte senin ilk iletin emme efkarlı bi ileti olmuş be bacım kayıt yaptırdıktan 2 gün sonra göndermişsin yaf bu benim ilk mesajım olamaz.......zaten dikkat ettiysen kerçiçiine cevap vermişim..bundan öncede yazmışım yani mesaj.... bole bi duygusal dalış yapmamışımdır beeaaaa
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl -------------------- YaŞaYaYıM iSTeRSeN SoLuDuĞuM HaVa oL eLiMi TuT aNLa BeNi SıCaKLıĞıNı ÇoĞaLT GüLüMSe,GüLDüR BeNi teşekkürler meydun ...selam sana.....
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl yaf bu benim ilk mesajım olamaz.......zaten dikkat ettiysen kerçiçiine cevap vermişim..bundan öncede yazmışım yani mesaj.... bole bi duygusal dalış yapmamışımdır beeaaaa valla buydu bacım, bundan önce bişi yazmamışsın haaaaa yazdında admin sildiyse bilemem
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl -------------------- YaŞaYaYıM iSTeRSeN SoLuDuĞuM HaVa oL eLiMi TuT aNLa BeNi SıCaKLıĞıNı ÇoĞaLT GüLüMSe,GüLDüR BeNi teşekkürler meydun ...selam sana..... ben teşekkür ederim...... valla buydu bacım, bundan önce bişi yazmamışsın haaaaa yazdında admin sildiyse bilemem admin abey silmez ki benim mesajlarımı..... yokya bu değil eminim...bulurum neyse.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.