Φ Dayı Gönderi tarihi: 31 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2011 dayı sen kafayı bulmuş konuşuyorsun diyorlar..kafasını bulamayan, kafasız olanın konuştukları laftır..kafayı bulup kafasını ifade edenin kafasızlardan(kafayı bulmayanlardan) farkı İFADE etmedeki özgürlüğü ve serbestliğidir..cesaretidir.. Kafanızı bulun..kafanız hep güzel olsun..benim kafam çooookkkk güzel,hep kafam güzelken yazarım.. Kafayıda ya bir kaç bardak çay ile yada bir kaç çay bardağıyla içtiğim rakı ile bulurum.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2011 dayı sen kafayı bulmuş konuşuyorsun diyorlar..kafasını bulamayan, kafasız olanın konuştukları laftır..kafayı bulup kafasını ifade edenin kafasızlardan(kafayı bulmayanlardan) farkı İFADE etmedeki özgürlüğü ve serbestliğidir..cesaretidir.. Kafanızı bulun..kafanız hep güzel olsun..benim kafam çooookkkk güzel,hep kafam güzelken yazarım.. Kafayıda ya bir kaç bardak çay ile yada bir kaç çay bardağıyla içtiğim rakı ile bulurum.. kafayı bi bulsam yemin ediyorum bi daha bırakmayacağım... Alıntı
Φ ankaranakliyat2 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2011 okuyom ben yaa Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2011 Oku ciğerim oku..engel olanmı var..:: Kafayı bulmadan ne okunur nede yazılır.. Kafayı bulan bazen paylaşır bazen saklanır.. Kafasında bişey olmayanlar hiç bişey bulamaz ve paylaşamaz, paylaştıkları başka kafaların bulduklarından ibarettir.. Alıntı
Φ onur_ Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2011 ya bende kafayı buldum herhalde.. yeni üyeyim yoksa böle sitelere üye olmak tarzım değildir ama kafayı buldum demek ki burdayım güzelliği görüomusun )) herkese selamlar... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 arpa suyu neye benzer Arpa suyu, suya benzer..neye benzeyecek..adı üstünde..tadı neye benzer diye soruyorsan, soruları doğru sormayı öğrenmelisin yoksa asla doğru cevapları alamazsın..Sormak ilmin yarısıdır zira...Vahhhhh vahhhh...Bu konunun havası suyu çarptı beni herhal... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 afedersin çişe benzetirim de Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 afedersin çişe benzetirim de "çiş" Çok ayıp..İdrar denir evladım ona... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 ben küçüküm ya bizde böle napiim Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 ben küçüküm ya bizde böle napiim Küçüksün falan ama "kafayı bulmak" konusuna balıklama dalmışsın Görmiyeyim seni bir daha buralarda Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 annem den isin aldım ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.