Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 saol tsk ederim.ya bazen insanın canı cok sıkılır ya o anda yazdım yoksa hep öle diilim Buna sevindim işte Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 heyecan ... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Öncelikle selamlar herkese... İnsan bazen burnunun dibindeki güzellikleri güzellikleri göremez hale gelir.Böyle zamanlarda gözümüzün önündeki o sis perdesinin aralanması için kimi zaman bir dostun sesi,kimi zaman eski bir şarkı yada bir çocuğun masum bakışları yardımcı olur.Şimdi ve burda birbirimize yardımcı olamamıza ne dersiniz?Biliyorum herkesin mutluluk anlayışı birbirinden farklıdır.Ama belki birimizin tarifi öbürünün listesinde hiç olmamıştır ama bu bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez! Ben başlıyorum... -Önümüz sonbahar.Kimilerine göre hüzün mevsimi...bu yıllar öncesinde benim içinde öyleydi.Birgün bir arkadaşımın, yaprakların o sarıdan kırmızıya uzanan renk cümbüşü içinde yürümemi ve kafamdaki herşeyi atarak o güzelliği seyretmemi önermesine kadar...Hiç denediniz mi? -Yine sonbahar dışarda yağmur bardaktan boşanırcasına yağıyor.Ama siz sıcacık evinizde ve yumuşacık battaniyenizin içindesiniz.Nasıl? -Hiç tanımadığınız bir çocuğu mutlu ettiniz mi?O gözlerdeki ışıltıyı başka hiçbiryerde göremezsiniz.. -Ha,birde şu aşk var!!!Hiç aklınızda yokken bir bakış ki aslında saniyeler süren ama size zamanın durduğunu hissettiren o an,hangi duyguyla açıklanabilir? -Yorgun geçen bir iş günü...Ayaklarınızı esir alan ayakkabılarınızdan ve iş kostümünüzden sıyrılıp en rahat kıyafetlerinizle kendinizi koltuğunuza gömdüğünüz o an... -Aynı sırrı aynı duyguyla paylaşan iki çift gözün birbirine güven veren gülümsemesi... Arkadaşlar biri beni durdursun ya Söz sizde... bir damla gözyaşı.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Bugünlerde mutlu olamıyorum yahu Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 AŞK ELBETTE, AŞIK DEĞİLSEM ÇOKTA MUTLU DEĞİLİM DEMEKTİR. AMA AŞIKSAM HERŞEY MUTLU EDER BENİ ! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Leviathan kavramı günümüzde akademik literatürde güç ve yetkileri ve faaliyetleri oldukça genişlemiş bir devleti ifade etmek üzere kullanılmaktadır.Bi de tevrat ve incilde geçen bi canavarın ismi(tabi sallamışlar).Ben biraz animeyle,fantastik hikayelerle filan uğraştığım için ikinci söylediğim anlamda yazdım Derdi dert etmemek dedim ama ben tam tersiyim nerdeyse diyebilirim Ama yapmak istiyorum(biri kesin istesen yaparsın der şimdi ) Demek bir canavar ha !Her nedense hislerim senden korkmamamı söylüyor Ayrıca bir şeyleri dert edip etmemek bence mizaçla ilgili.İstesende başaramayabilirsin.Yine de denemek gerekir galiba... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 heyecan ... MANİDAR selamlar...ne güzel... ruhun yıpranmamış senin Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 AŞK ELBETTE, AŞIK DEĞİLSEM ÇOKTA MUTLU DEĞİLİM DEMEKTİR. AMA AŞIKSAM HERŞEY MUTLU EDER BENİ ! Merhabalar, Ne demiş GOETHE "HERŞEY AŞK İÇİN!" Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Bugünlerde mutlu olamıyorum yahu Daha öncelerde mutluydun demek... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bir damla gözyaşı.. YEMYEŞİM "bir damla gözyaşı" mutluluk tarifin mi? Biraz açar mısın? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 YEMYEŞİM "bir damla gözyaşı" mutluluk tarifin mi? Biraz açar mısın? anlamıycak ne var kıs.. insan mutlu olduğu herzaman gözyaşı döker..ya da sadece ben öyleyim.. ama bu dediğim tabiki sevinç gözyaşlarıdır.. ve sevinç gözyaşları bir damladan daha çok değildir.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 anlamıycak ne var kıs.. insan mutlu olduğu herzaman gözyaşı döker..ya da sadece ben öyleyim.. ama bu dediğim tabiki sevinç gözyaşlarıdır.. ve sevinç gözyaşları bir damladan daha çok değildir.. Tamam canım bende öyle tahmin etmiştim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Tamam canım bende öyle tahmin etmiştim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Ne güzeldir paylaşmak bilir misin? Belki de mutluluk paylaşacak şeyi ve kimseyi bulmaktır. Eğer, Mutluluğu tanımıyorsan sana merhaba demez. Hayatin çileli yollarında bin kez karşılaşsan bile ne sen onu tanırsın ne de o sana selam verir. Mutluluğu tanıyacaksın!.... Kimbilir,belki de evin bahçesinde büyüyen cam ağacıdır mutluluk. Belki de sokağın köşesinde boy atan akasyadır. Evin bahçesinde cam yoksa, Sokağın köşesinde akasya salınmıyorsa Pencereden avuç gibi görünen denizdir "MUTLULUK" Pencereden görünmüyorsa deniz, Sokağa bak! Sokakta oynayan bir çocuk yok mu? Varsa adi MUTLULUKTUR. YA YOKSA !!! Kimbilir mutluluk belki de çocuk değil, bir kedidir. Soğuk kış günü camdan sana bakıyor, Aç pencereyi, girsin odaya minik kedi. Yavrunun önüne bir tabak süt koydunmu üşümesi geçer mırıldanmaya başlar. Sen de mutluluğu kedinle paylaşırsın. Ama mutluluk camdan bakan kedi değildir. Belki de mapushane penceresidir. Eline bir kitap al sayfalarını karıştır. İşte bir siir!! Siir mutluluktur.. Sözcüklerini inci taneleri gibi belleğine dizebilirsin. Anlamını içine çekip soluyabilirsin!!! AMA gerçekten mutluluğa hazırsan, YA hazır değilsen Sen duyumsamaya hazır değilsen; MUTLULUK; NE AGAC KILIGINA GIRIP KARSINA CIKAR, NE COCUKLASIR NE DE SIIRLESIP BIR KITAP SAYFASINDA SENINLE BULUSABILIR. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 insanin once kendi icinde yakalaması gereken durumdur. kendini sevmekle baslar. mutlulugunu bir seylere ya da birilerine baglayanlar o araclar kaybolunca * boslukta kalır. oysaki icsel mutluluk ancak kisi bedeninin bu dunyayı terkiyle mümkündür. yasam boyu mutlu olmanın sirri budur * yalnızlığa alışmanın verdiği ruh hali. ne zaman gelirse gelsin hoşgelmiştir, kapı ardına kadar açılmalı ve tadına varılmalıdır insanın yüzüne pamuk sürmesi gibi bi şey. yawaş yawaş o pamuğu gezdirirken içimiz bi hoş olur, güzel bi histir ama pamuğu çektiğimiz anda biter..bir de hüzün ve acı vardır, parmağımıza batan bi iğne gibidir, ufacık bir dokunuş yapar ama sızısı zor çıkar..bu adaletsizlik yakar zaten içimizi. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 benim için mutluluk... birisinden duyulan en güzel sözler başkalarını kötüyü dahi sevebilmemdir.Ağlamaktır çünkü mutlu olmak beni ağlatır insan sevdiği tek şey için ağlar ne olursa olsun.mutluluk, bir yerde ve her yerde, hiçbir şey beklemeden dünyayı, insanları sevmektir Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 benim için mutluluk... birisinden duyulan en güzel sözler başkalarını kötüyü dahi sevebilmemdir.Ağlamaktır çünkü mutlu olmak beni ağlatır insan sevdiği tek şey için ağlar ne olursa olsun.mutluluk, bir yerde ve her yerde, hiçbir şey beklemeden dünyayı, insanları sevmektir SESSİZLİĞİN KIZI Topice kattığın hareket için öncelikle teşekkürler...Yazılar çok hoş.Özellikle mutluluğun başka bir nesneye bağlanması ve o nesnenin ortadan kalkması durumunda duyulacak boşluk kısmına tamamen katılıyorum.Tekrar görüşmek üzere... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 benim için mutluluk... birisinden duyulan en güzel sözler başkalarını kötüyü dahi sevebilmemdir.Ağlamaktır çünkü mutlu olmak beni ağlatır insan sevdiği tek şey için ağlar ne olursa olsun.mutluluk, bir yerde ve her yerde, hiçbir şey beklemeden dünyayı, insanları sevmektir [ SESSİZLİĞİN KIZI Topice kattığın hareket için öncelikle teşekkürler...Yazılar çok hoş.Özellikle mutluluğun başka bir nesneye bağlanması ve o nesnenin ortadan kalkması durumunda duyulacak boşluk kısmına tamamen katılıyorum.Tekrar görüşmek üzere... rica ederim canım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 benim için mutluluk... birisinden duyulan en güzel sözler başkalarını kötüyü dahi sevebilmemdir.Ağlamaktır çünkü mutlu olmak beni ağlatır insan sevdiği tek şey için ağlar ne olursa olsun.mutluluk, bir yerde ve her yerde, hiçbir şey beklemeden dünyayı, insanları sevmektir [ rica ederim canım Sarışın oldun ha? Gerçekten öyle misin? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Sarışın oldun ha? Gerçekten öyle misin? değilim kumralım Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Demek bir canavar ha !Her nedense hislerim senden korkmamamı söylüyor Ayrıca bir şeyleri dert edip etmemek bence mizaçla ilgili.İstesende başaramayabilirsin.Yine de denemek gerekir galiba... Ben çok esprili birisiyim ama yinede takıyyorum bir çok şeyi kafama,işi dalgaya vuruyorum sonunda yapılıcak en iyi şey bu(nakarata dikkat ) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Ben çok esprili birisiyim ama yinede takıyyorum bir çok şeyi kafama,işi dalgaya vuruyorum sonunda yapılıcak en iyi şey bu(nakarata dikkat ) Öyle gözüküyor ki mizaçlarımız bu noktada birbirine benziyor.Bende çok espriliyimdir ama herşeyi kafama takarım.İşi mizaha vurarak kurtarmaya çalışıyorum.Çok şükür espri yeteneğim elimden tutuyor o da olmasa ne yapardım bilmem..ama çok gamsız bir insan olmayı istedim hep.Hatta böyle bir ruh satılsa hatrı sayılır bir rakamı gözden çıkarabilirim. Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bende dediğiniz gibiyim ama bi şeyi kafama taktım mı dünyada hiçbişey bana komik gelmio hiçbişi beni teselli etmio istisnalar hariç Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.