Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

şuanda bir tabak dolusu baklava yedim mutluluk budur :D:D:lol::stuart:

Bende baklava istiyom :( cevizli olsun yanında kaymakta olucak,ooo canım çekti akşama alıcam.(Mutluluk gerçekten budur işte :D )

• Cevaplar 312
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ne güzel bir temenni bu :) Çok teşekkür ederim :clover:

hayat temennilerle, tebessümler, iyi niyetlerle ve karşındaki insana gerçekten insan muamelesi yaptığın zaman güzel :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Mutlu olmak insanın kendi içerisinde olup,fakat farkında olmadığı küçük şeylerdir..

Örneğin;Mutluluk, bakmaktır, saygı duymaktır, dinlemektir, güvenmektir, sürprizlerdir...

Mutluluk hayatta ki küçük sürprizlerdir...

Mutluluk bu günde yaşamaktır...

Mutluluk oyun oynayabilmektir...

Mutluluk bakmaktır...

Guzel :)

Mutluluk dosttur, guvendir, ne olursa olsun sana kucak acanlarin bulunmasidir... yurek acini sozlerle degilde vucut dilinden, goz piriltilarindan anla$ilmasidir... Hissedilmektir, onemsenmektir, ozlenmektir, kiyilmamaktir, taktir edilmek, sevdiklerinin sana nasihat vermesi, yanlislarini duzeltmesidir...

Mutluluk; annenim sevdigim bir yemegi yapmasidir

Mutluluk; yegenimin "Halam, seni cok seviyorum" diyerek sarilmasidir

Mutluluk; dostunun acisini, tatlisini ilk seninle paylasmadir

Mutluluk; dayimin bana aldigi bir gofrettir

Mutluluk; hic ummadigin bir anda aldigin samimi bir mektup, ufak bir hediyedir

Mutluluk; ben bunu yapamam diyerek vazgectigimde, "dostumun" yapabilirsin diyerek iten elidir

Mutluluk; ... bu liste boyle uzar gider :D

Mutluluk kendi elimizde sanilsada genelde bu; uç etkenli bir kavramdir...

Ki$i ortada olmakla beraber onu etkileyen uç dis etken vardir! ===> Aile, okul/i$ ve cevre...

Insan bekledigi ilgiyi, saygiyi, sevgiyi ve guveni bu uç etkenden birinde dahi bulamassa "Mutsuz" olabilir...

Bazan yaptiginiz seyin, aile, arkadas ve cevreniz tarafindan taktir edilmesi onemlidir... Basarilarinizin goruldugunu ve hissedildiginizi bilinci sizi mutlu eder... Fakat insanin kendi kendini soyledigi "aferin" herseyden cok daha degerlidir...

Kisacasi, ne yalniz, nede cevre ile "Mutlu" olunamiyor! Bu karsindaki kisiyle, bir taktirivallinin ustunde dengeyi sagliyabilmektir. Kim bilir, blekide asil marifen (mutluluk) hayati dengede tutabilmektirtir :blushing:

Cocuk_Oyun_Parki_3_JPG.jpg

Bana gore en buyuk "Mutluluk" insanin kendi kendine soyledigi aferindir!...

Not: Mutlu olmak adina aldiginiz onlemler varmidir? Varsa nelerdir?

AyBaLa :wub:

Gönderi tarihi:

Mutluluk şu an da çalıştığım yeri bırakıp üniversiteyi kazanmak...

Gönderi tarihi:

Mutluluk nedir biliyor musunuz?

Gözünüzün ferinin sönmemesidir -_-

Bir çocuğun gözlerinin içine bakın..

Sonra aynanın karşısına geçip bi de kendi gözlerinizin içine..

O parıltı, o umut,o heyecan,o coşku..

Ne kadarı var sizde?

İşte o kadar mutlusunuz demektir!

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

***ASLI İLE KEREM..

Aslı, annesi bir dişçi..babasıysa bulundukları köyde iyi bir terziymiş..bir gün Aslı su doldururken çeşme başında ..Kerem onu görmüş..ve aşık olmuş..her gün çeşme başında yolunu gözler olmuş Aslının..Aslıysa gelenekçi bir kızmış..örf adetlere önem veren..aile haysiyeti ve babasına bir düşkünmüşki sormayın..ne zaman Kerem konuşmak istese kendiyle..amman dur..bir gören olur..babama ne derim sonra gibisinden..Keremi hep başından savarmış..Kerem se ne kerem..tüm köyün kızları ona aşıktır..yakışıklıdır..çalışkandır..ama gönlü Aslıdadır..

--Aslının annesi diş çekerken..korkmasın diye gelen..aslının dizlerine dayarmış müşterisinin başını(kurnaz :lol: )..bunu duyan keremse..sırf aslıyı görebilmek ve dayıyabilmek için başını aslının dizlerine ..her gün gider o inci gibi dişlerinden bir bir çektirirmiş..sonunda hiç dişi kalmamış..neysem..artık ahalide durumu öğrenir olmuş..ve üzülmeye başlamışlar keremin durumuna..aslında aslıda sever de keremi..nazdır yaptığı..neyse gün gelir gün geçer..evlenmeleri nail olur..amma aslının babasının şartıdır..gelinliği ben dikecem der..öyle düşkündür..ve öylede severdir ki kızını..hiçte vermek istemediğinden aslıyı..sihirli bir gelinlik diker..düğün biter..ve gerdeğe girdiklerinde..kerem yukarıdan açtıkça aşağı doğru düğmeleri..yukarıdakiler geri kapanmaktadır..kerem şaşkındır..canı çıkmıştır..açtıkça ilikleri..yukarıdan geri kapanır durur..aslım..aşkım..nolur yardım et..tutta bari kapanmasın der..amma aslı gülerekten..bana ne..aç işte..diyerekten..hala nazında niyazındadır..sonunda kahrolur kerem..ve kederinden..orada köz olur yanar...aslım aslımsa..o güzelim uzun tek belik saçıyla..nasıl olduda yandın keremim nidalarıyla..küllerini saçıyla süpürmeye kalkar ..ve oda saçlarından tutuşarak yanar...

***Bence mutluluk ne Kerem.. nede Aslı olmaktır..mutluluk, sevebilmektir varolduğu için..sevebilmektir hayattaki duruşunu..bakışını..kollamaktır zayıflığını..hissetmektir eksikliğini..vefadır..yeri geldimi aynı kişiyle;arkadaş..dost.. sevgili olabilmektir ..

***heheyt..coşkundur yine..ve kalkıyor figgaro..dün bir film almıştı..yarım kalmıştı..gidemde izleyem...

hey..uzaktaki. :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

***ASLI İLE KEREM..

Aslı, annesi bir dişçi..babasıysa bulundukları köyde iyi bir terziymiş..bir gün Aslı su doldururken çeşme başında ..Kerem onu görmüş..ve aşık olmuş..her gün çeşme başında yolunu gözler olmuş Aslının..Aslıysa gelenekçi bir kızmış..örf adetlere önem veren..aile haysiyeti ve babasına bir düşkünmüşki sormayın..ne zaman Kerem konuşmak istese kendiyle..amman dur..bir gören olur..babama ne derim sonra gibisinden..Keremi hep başından savarmış..Kerem se ne kerem..tüm köyün kızları ona aşıktır..yakışıklıdır..çalışkandır..ama gönlü Aslıdadır..

--Aslının annesi diş çekerken..korkmasın diye gelen..aslının dizlerine dayarmış müşterisinin başını(kurnaz :lol: )..bunu duyan keremse..sırf aslıyı görebilmek ve dayıyabilmek için başını aslının dizlerine ..her gün gider o inci gibi dişlerinden bir bir çektirirmiş..sonunda hiç dişi kalmamış..neysem..artık ahalide durumu öğrenir olmuş..ve üzülmeye başlamışlar keremin durumuna..aslında aslıda sever de keremi..nazdır yaptığı..neyse gün gelir gün geçer..evlenmeleri nail olur..amma aslının babasının şartıdır..gelinliği ben dikecem der..öyle düşkündür..ve öylede severdir ki kızını..hiçte vermek istemediğinden aslıyı..sihirli bir gelinlik diker..düğün biter..ve gerdeğe girdiklerinde..kerem yukarıdan açtıkça aşağı doğru düğmeleri..yukarıdakiler geri kapanmaktadır..kerem şaşkındır..canı çıkmıştır..açtıkça ilikleri..yukarıdan geri kapanır durur..aslım..aşkım..nolur yardım et..tutta bari kapanmasın der..amma aslı gülerekten..bana ne..aç işte..diyerekten..hala nazında niyazındadır..sonunda kahrolur kerem..ve kederinden..orada köz olur yanar...aslım aslımsa..o güzelim uzun tek belik saçıyla..nasıl olduda yandın keremim nidalarıyla..küllerini saçıyla süpürmeye kalkar ..ve oda saçlarından tutuşarak yanar...

***Bence mutluluk ne Kerem.. nede Aslı olmaktır..mutluluk, sevebilmektir varolduğu için..sevebilmektir hayattaki duruşunu..bakışını..kollamaktır zayıflığını..hissetmektir eksikliğini..vefadır..yeri geldimi aynı kişiyle;arkadaş..dost.. sevgili olabilmektir ..

***heheyt..coşkundur yine..ve kalkıyor figgaro..dün bir film almıştı..yarım kalmıştı..gidemde izleyem...

hey..uzaktaki. :clover::clover::clover:

uzaktakinin mutluluğu görmektir seni buralarda..okumaktır yazdıklarını gülümseyerek :wub::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.