Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar foruma ilk yazışım umarım son olmaz !

Mutluluk çamlıcada boğaza karşı sevdiğinle çay yudumlamaktır... :)

hosgeldin..mutluluk bu iste!ne de guzel anlattin,agzina saglik..

• Cevaplar 312
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
AYSUM,

"Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş"Bazen en karanlık anımızı bir dost sesi aydınlatır.Aynı iklimlerdeki insanların sohbetinden keyifli bence çok az şey vardır..haklısın

Teşkrler diloş :)

Bir nefes kıdar kısa nickin çok uzun yaa :unsure: hoşgeldin :)

Gönderi tarihi:

Aslında zor değil diloş;

açıklaması;

Mutluluk bir yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anın kıymetini bilin mutluluğu yakalamak için,

vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız gibi ona nasıl fazla değer veriyorsanız,

mutlu olmak için,

içinde bulunduğunuz andan (yani tiktaklardan) daha iyibir zaman yoktur.

Eğer içinizde olmadığına karar vermişseniz mutluluğu beklemekten vazgeçin.......

Anlaşıldı,tamam :) Diyorsun ki;önemli olan yolun sonunda ne olduğu değil,yolculuğun ta kendisi!

Doğru anlamışmıyım?

Gönderi tarihi:

Allah izin verirse ve bunu sende istersen son olması için hiçbir neden yok bence..Öncelikle hoşgeldin aramıza :clover:

İstanbul'a iki kez işim nedeniyle gittim.Ve tesadüfler sonucu ikisinde de hoş hatıralarla ayrılmadım ordan.İki gidişimde de berbat bir yağmur vardı.İnsanların çeşitliliği de ürküttü beni sanırsam. Fazlasıyla karışık ve soğuk geldi..Oysa İstanbul'u ne de güzel anlatırlar..üstüne sayısız şiir yazılan nerdeyse tek şehir!Demek ki benim zamanlamam da bir hata vardı..

O halde;

İstanbulluysan...

Çamlıcadadaysan..

Ve yanında sevgilin varsa...

NE MUTLU SANA!!! :)

İlk önce h.b. İstanbul hatıraların için üzgünüm umarım bir daha gelişinde hava günlük güneşlik olurda doya doya gezersin ve gerçekten söyledikleri kadar güzel olan istanbulu daha iyi görme fırsatı bulursun, Emin olki beğeneceksin. Hele istanbula kuş bakışı bakmak kadar güzel bir zevk nadirdir.

Gönderi tarihi:

sevdiğiniz insanın gözlerinizin içine bakarak gülümsemesi ve ardından kemiklerinizi kıracakmış gibi hiç ayrılmayacak gibi sımsıkı sarılması :wub:

Gönderi tarihi:

görebildiğin kadar hayat

istediğince refah

tadabildiğin kadar saadet

sevgiyle güzelleşen

aradığın kadar dünya

sevebildiğin kadar aşk

hepsi mutluluktur

Gönderi tarihi:

Mutluluk;bi gün de olsa foruma girmediğin zaman bi şeylerin değiştiğini görmektir,bakıyorum 2-3 tane yeni konu gelmiş -_- (ayrıca fırtına gibi esiyorsun diyene bak,mesajlarını her konuda görüyorum -_-:P:D )

Gönderi tarihi:

huzur denincede ilk aklina gelen ne acaba merak ettim :) ailen mi ? :)

FISILTI bu soruyu bana mı sordun başka bir arkadaşamı anlayamadım ama üstüme alınarak cevap veriyim :) Aile güzel bir cevap olabilir :)

Gönderi tarihi:

Bence yalnızlık daha huzur verici -_-

Gönderi tarihi:

sevdiğiniz insanın gözlerinizin içine bakarak gülümsemesi ve ardından kemiklerinizi kıracakmış gibi hiç ayrılmayacak gibi sımsıkı sarılması :wub:

YUMOTE bu çok romantik ve ihtiraslı bi tarif oldu ne dersin?

Gönderi tarihi:

görebildiğin kadar hayat

istediğince refah

tadabildiğin kadar saadet

sevgiyle güzelleşen

aradığın kadar dünya

sevebildiğin kadar aşk

hepsi mutluluktur

Burcu tarifin çok güzel canım :clover:

Gönderi tarihi:

YUMOTE bu çok romantik ve ihtiraslı bi tarif oldu ne dersin?

romantik evet ama benim için mutluluk bu :wub:

ihtiraslı dersen o da olabilir ama öyle bir anda, kemiklerimden ses geliyor, kırılacak sanıyorum... :) ve sevgi dolu iki beden tekmiş gibi oluyor.....

ve bu beni çok ama çok mutlu ediyor :wub:

işin, evin varsa; aç değilsen e bi de sevdiğin bunu sana yapabiliyorsa, sana bişey olacak diye içi titriyor, sen uyurken bile senin saçlarını okşayabiliyorsa mutluluk budur işte!!!!

diloşcum

mutluluklar :):wub:

Gönderi tarihi:

romantik evet ama benim için mutluluk bu :wub:

ihtiraslı dersen o da olabilir ama öyle bir anda, kemiklerimden ses geliyor, kırılacak sanıyorum... :) ve sevgi dolu iki beden tekmiş gibi oluyor.....

ve bu beni çok ama çok mutlu ediyor :wub:

işin, evin varsa; aç değilsen e bi de sevdiğin bunu sana yapabiliyorsa, sana bişey olacak diye içi titriyor, sen uyurken bile senin saçlarını okşayabiliyorsa mutluluk budur işte!!!!

diloşcum

mutluluklar :):wub:

YUMOTECİM öyle içten ve güzel anlatmışsın ki insanın imrenesi geliyor.Bence de mutluluk budur!!!

Umarım hep o mutluluğun içinde yaşarsın,yaşarız :clover:

Gönderi tarihi:

Mutluluk unutmak istediklerini unutmaktır(tam başardım derken yine hatırlıdım :( ) -_--_-

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

mutluluk denince aklıma ilk kendi iç huzurum gelir, bunun megolomanlıkla alakası yok ama eğer benim iç huzurum kötü ise etrafımda ne kadar çok güzellik olursa olsun beni mutlu etmez,eğer dış etkenler mesela para,iş,arkadaş,aile yaşantım iyi ise iç dünyamdada mutluyumdur ve insanlara pozitif davranırım. eğer ben iyiysem mutluluk denince aklıma ilk sağlığım gelir....

Gönderi tarihi:

mutluluk denince aklıma ilk kendi iç huzurum gelir, bunun megolomanlıkla alakası yok ama eğer benim iç huzurum kötü ise etrafımda ne kadar çok güzellik olursa olsun beni mutlu etmez,eğer dış etkenler mesela para,iş,arkadaş,aile yaşantım iyi ise iç dünyamdada mutluyumdur ve insanlara pozitif davranırım. eğer ben iyiysem mutluluk denince aklıma ilk sağlığım gelir....

Arkadaşım öncelikle kendi açtığım ve her nasılsa unutmuş olduğum topicimi bana tekrar anımsattığın için teşekkürler :P:clover: Zaten öyle değil midir iç dünyamızda o duyguyu yakalayamamışsak dış uyaranlardan çok ta fazla birşey beklememek gerekir ;) En fazla kafamızı kkısa bir süreliğine dağıtmış olurlar sonrasında yine aynı ruh haline bürünürüz.Bu sebepten kendimizi mutlu etmenin yollarını bulmamız gerekiyor..

Gönderi tarihi:

slm kızlar ben geldimm

bence mutluluk ulaşamayacağın şeyleri aramaktır

tekrar tekrar

elini uzatmaktır ve almaya çalışmaktır

Canım hoşgeldin :clover: Konumuzla ilgili olmamakla beraber PRENSES cim neden avatarında o adamın resmi var :P:lol: Kızım resmin erkek, adın prenses :D tuhaf olmuyor mu biraz??Şaka bi yana, nedense hep sahip olamadığımız şeylerin adına mutluluk demişiz biz.Belki de temel hatamız budur!!!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.