Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ANKARA ÜNİVERSİTESİNDEKİ OLAY

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ankara üniversitesi zirrat fakultesinde bir grup öğrenci ve öğretim üyesi etkinlik düzenliyor eğleniyorlar. bir grup ellerinde satırlar bıçaklarla, okulun bahçe duvarından atlayıp içeri giriyor öğrencilere ve öğretim görevlilerine saldırıyor. sebebi neymiş etkinlikte bira servisi yapılması.

yapacak siyaset bulamayanlar vahşi hayvanlar gibi etrafa saldırarak bir yerlere gelmeye çalışıyor.

iyi tanımak lazım bu mantığı.

Gönderi tarihi:

evet haberı bende tv de gordum aklım hayalım almadı

turkıyede bu zıhnıyetler ne zaman bıtecek

Emperyalizm var olduğu sürece,

bu ve buna benzer gerici zihniyetlerde var olacaktır...

Bunlar emperyalizmin legal korumalarıdır...

Aydınlara düşen görev,

Yobazların yobazlıklarını teşhir etmek...

Gönderi tarihi:

ewet arkadaşlar..ben olaya şahit olmuş bir ziraat öğrencisi olarak şok oldum..geçen senede dağıtmışlardı bira standını..okadar güvenlik görevlisine rağmen yinede de duwardan atladılar ve günü rezil ettiler..bunula kalmayıp bi arkadaşıda yaraladılar..söyleyecek söz bulamıyorum.. :chris:-_-

Gönderi tarihi:

o kadar solcu bir üniversitede böyle bir olay; hadi canım dedirttiriyor... :shuriken:

gözlerine demi inancın yok. ha mantık yürütüyorsan saldıranlar okuldan değil. okul duvarının üstünden atlayarak bahçeye girenler.

türk milliyetçisiyim diyen dilku. o bahçede yaralananlar saldırıya uğrayanlarda türkiye cumhuriyeti vatandaşı. ayrıca " o kadar solcu olan bir üniversite de" kavramını anlıyamadım ben. gençlerin bahçede eğlendiği bir kalabalık. ne alakası var sağcı ya da solcu olmalarıyla.

Gönderi tarihi:

Peki üniversitede alkol alınmasını tehlike olarak göremiyormuyuz arkadaşlar? Sizce neden bu kadar uygun ve doğal üniversite içerisinde biralar, rakılar dağıtılması?

Yapılan saldırıyı elbette onaylamıyorum, saldıran kişileri kınıyorum. Aynı şekilde üniversite gibi her dakika ifade edilen "bilim yuvalarının" alkol alanı haline gelmesine izin veren yönetimleride kınıyorum...

Gönderi tarihi:

Peki üniversitede alkol alınmasını tehlike olarak göremiyormuyuz arkadaşlar? Sizce neden bu kadar uygun ve doğal üniversite içerisinde biralar, rakılar dağıtılması?

Yapılan saldırıyı elbette onaylamıyorum, saldıran kişileri kınıyorum. Aynı şekilde üniversite gibi her dakika ifade edilen "bilim yuvalarının" alkol alanı haline gelmesine izin veren yönetimleride kınıyorum...

banada o sondaki onaylamıyorum vs kısmı hiç samimi gelmedi. ünviersitede yapılan bir etkinlikte bira standının olması ve isteyenin tüketmesi bazı zihinelrde ne gibi bir tehlikenin habercisi olarak algılanıyor ben bunu anlıyamadım.

ha bu arada milliyetçi geçinip ceplerinde rızla ocb vs esrar sarma kağıtlarıyla dolaşan takım elbiseli tiplerin yanında.

Gönderi tarihi:

Üniversitede bir kutlama ve eğlence yapılıyor.İçki de içilebilir,ne olacak ki?İçmenin dozunu bildikten sonra problem de olmaz.Hem sağlığa da olumlu katkıları var;damar sertliğini ve dolayısıyla kalp-damar hastalıklarının gelişmesini ve/veya ilerlemesini de önler.

Ancak amaçlar belli! Baskı yaparak kendilerini kabul ettirmeye çalışıyorlar.Peki baskı yapan bu insanlar,orada eğlenen insanların düşünce sistemini değiştirebilir mi?Değiştiremez.O halde neden böyle baskı yapıyorlar?

Bu ülkede ne zaman otorite zayıflasa,sağcısı,solcusu,ülkücüsü 1980 öncesinde gösteri yapmadı mı?Ama o dönem geçti,meydan sağcılara kaldı.

1980 öncesinde yukardaki üç fraksiyonu da kontrol eden devlet,şimdilerde mevcut tek bir fraksiyonu mu kontrol edemiyecek?

Bana kalırsa,1980 öncesi hatalara dönmeden milliyetçi ve ülkücü insanlarımızın sağı ve solu uzlaştıran bir konumda olmaları gerekir.Aksi takdirde,yine siyonist güçlerin kontrolünde darbe olasılığı kaçınılmaz hale gelir,20-30 sene daha geriye gideriz.

Aklımızı başımıza toplama zamanıdır.

Saygılarımla,

Gönderi tarihi:

kardeş kendiliğinden siyonist güçler tarafından darbe lafı çıkarmışsın. siyoniste falan ilgisi yok darbenin.ordunun çok meraklı olduğunu mu sanıyorsun bu işe. herkes kendi işini adam gibi yapsa bunlara gerek kalmayacak.asıl siz efendi olun da siyonistlerin oyununa gelmeyin. ecnebinin istediği de türkün türke düşmanlık yapması. cahillik etmeyelim lütfen.

Gönderi tarihi:

kardeş kendiliğinden siyonist güçler tarafından darbe lafı çıkarmışsın. siyoniste falan ilgisi yok darbenin.ordunun çok meraklı olduğunu mu sanıyorsun bu işe. herkes kendi işini adam gibi yapsa bunlara gerek kalmayacak.asıl siz efendi olun da siyonistlerin oyununa gelmeyin. ecnebinin istediği de türkün türke düşmanlık yapması. cahillik etmeyelim lütfen.

Gerçekleri konuşmak cahillikse ben cahilim.

Ordu bu işe tabii ki meraklı değil.

Herkes kendi işini yapabiliyor mu adam gibi?

Başımıza kötü bir şey gelmeden vatan-millet-din bağlamında uzlaşabiliyor muyuz?

Neden,çünkü dışarıdan müdahale ediliyor.

Ama bundan sonra uzlaşmak zamanıdır.

Gönderi tarihi:

Haberiniz olmayabilir..

standi dagitanlar yakalandilar..

Elemanlar eylenceye katilmak, bedavadan bira icmek istemisler; buna izin verilmeyince standi dagitmislar; elinde bicakla resmi cekilen kisi de zaten sarhosmus:)

Sarhoslar rejimi yikiyorlar yani bazilarina gore; eyvah ki ne eyvah

Gönderi tarihi:

BURADAKİ TEHLİKEYİ GÖRÜYORMUSUNUZ:

DİN ADINA İNSANLARIN HAYAT ŞEKİLLERİNİ DENETLEMEK İSTİYORLAR:

İŞTE ŞERİAT TEHLİKESİ BURADA:::

Konuşmanın sonundaki saldırıyı kınıyorum hikayesi hiç de inandırıcı gelmiyor çünkü ne istediğini takiye yaparak anlatıyor... İşareti veriyor... Benim dini inancıma uymadığı için kınıyorum...

Teşhisin çok doğru 'erdogan' Her tavrı, her yazısı, dediklerini onaylıyor...

Bİr tek iletisinde bile,Hem Atatürk'cü olabiliyor ardından "iki yüzlü,riyakar da denebilir" diyor, sonra devam ediyor "ama ben buna inanmıyorum"...

Aynı yazısında bir bakıyorsunuz,laikliğin yılmaz savunucusu ve Cumhuriyetçi, ardından hemen ümmetci olabiliyor...

Mubarek kılıktan kılığa giriyor... Sonunda döndüğü yer hep şu saydıkların...

VAKİT

Hizbut-tahrir

Hizbullah

Hilafet

Gönderi tarihi:

Tebrikler...

Hepiniz içki içmeyi son derece doğal buluyorsunuz, sarhoş olmak, yada ayyaş olmak, üstelikte üniversite gibi bir kurum içerisinde bu durumda olmak son derece normal...

Ama başını örten kız tehlike.

Neden?

Çünkü başında bir örtü var...

Karakteri nasıl? Kafasının içinde ne var? Düşünceleri neler?

Hiç önemli değil, başörtüsü var yeter...Tehlike...

Ama alkol tehlike değil, eğlenmek için heryerde olabilir üniversitede bile...

Vallahi bravo... Nasıl olurda bu şekilde düşünebiliyorsunuz akıl almıyor...

Birisi çıkıp yüzünüze yanlışınızı haykırsa onuda hemendışıyorsunuz hizbullah, irtica falan filan...

Size bişey söyliim mi?

Bu zihniyetler emperyalizmden daha tehlikeli...

Kendi ülkemin insanı tarafından zulme uğramaktansa, abd tarafından zulme uğramayı yeğelerim...

( Hadi size bir malzeme daha... bakın abd tarafından zulme uğramak istedim. demekki ben abd ile işbirliği yapacağım. sizin gibileri yok etmek için falan filan...)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.