Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Hafta sonu stres atmak için bir başlık düşündüm ama ben bu stresi nasıl atacağım bilemiyorum. Benim Galatasaray ımı bu hale kimler getirdi, koskoca UEFA ve SÜPER KUPA ŞAMPİYONU bir takımı bu hale getirmek için bir hayli düşünmüşlerdir sanırım.

Tamam kariyerli bir hoca olan Rijkaard tutmadı iyi de futbolcu olarak kimsenin laf edemeyeceği fakat teknik direktör olarak hiç bir başarısı olmayan Hagi mi gelmeliydi bu takımın başına? Hagi ne yapıyor, yeni icatlar çıkarıyor ve tabi ki tutmuyor. Sabri yıllardır sağ bek veya sağ kanat oynuyor, Cana her oynadığı takımda orta saha oynamış, Neill sağ bek veya stoper oynamış, Hagi nin kendisinin transfer ettiği Stancu forvet veya forvet arkası oynamış; Hagi ne yapıyor, Sabri yi yaratıcı bir oyuncunun oynaması gereken orta sahada, Cana yı stoper de, Neill ı ön liberoda, Stancu yu da sol açıkta oynatıyor. Messi, Ronaldo yu bekte oynatırsan ne kadar verim alırsın; işte takım da o kadar verim veriyor. 23. maç yapıldı 11. mağlubiyet artık birileri hesap vermek zorunda. Hagiyle olmayacağı kesin, eğer takımın başına Tugay geçerse bundan daha kötü olacağını sanmıyorum. Hagi kadroyu kuramıyor peki oyunu okuyabiliyor mu? Bu akşam onu da gördük, ilk yarı 1-0 önde kapatıyorsun, ikinci yarı üç tane yiyerek mağlup oluyorsun. Kusura bakma Hagi, bu iş sana göre değil.

Gönderi tarihi:

Hafta sonu stres atmak için bir başlık düşündüm ama ben bu stresi nasıl atacağım bilemiyorum. Benim Galatasaray ımı bu hale kimler getirdi, koskoca UEFA ve SÜPER KUPA ŞAMPİYONU bir takımı bu hale getirmek için bir hayli düşünmüşlerdir sanırım.

Tamam kariyerli bir hoca olan Rijkaard tutmadı iyi de futbolcu olarak kimsenin laf edemeyeceği fakat teknik direktör olarak hiç bir başarısı olmayan Hagi mi gelmeliydi bu takımın başına? Hagi ne yapıyor, yeni icatlar çıkarıyor ve tabi ki tutmuyor. Sabri yıllardır sağ bek veya sağ kanat oynuyor, Cana her oynadığı takımda orta saha oynamış, Neill sağ bek veya stoper oynamış, Hagi nin kendisinin transfer ettiği Stancu forvet veya forvet arkası oynamış; Hagi ne yapıyor, Sabri yi yaratıcı bir oyuncunun oynaması gereken orta sahada, Cana yı stoper de, Neill ı ön liberoda, Stancu yu da sol açıkta oynatıyor. Messi, Ronaldo yu bekte oynatırsan ne kadar verim alırsın; işte takım da o kadar verim veriyor. 23. maç yapıldı 11. mağlubiyet artık birileri hesap vermek zorunda. Hagiyle olmayacağı kesin, eğer takımın başına Tugay geçerse bundan daha kötü olacağını sanmıyorum. Hagi kadroyu kuramıyor peki oyunu okuyabiliyor mu? Bu akşam onu da gördük, ilk yarı 1-0 önde kapatıyorsun, ikinci yarı üç tane yiyerek mağlup oluyorsun. Kusura bakma Hagi, bu iş sana göre değil.

Şimdi bir komplo teorisi üreteceğim ve ileride duruma bir göz atacağız. G.Saraylı futbolculara tek tek bakarsak hepsi milli olmuş, kariyerli oyuncular, bu kadar kötü olmaları düşünülemez. Bugün geçen bir haberde futbolcuların birbirlerine girdiği falan söyleniyor. Oyun anında pas alış verişlerinde oyuncu seçildiğinden falan bahsediliyor. Acaba diyorum, Hakan Şükür ve tayfası tarafından eski arkadaşlarına bir baskı yapılıp Adnan Polat ekarte edilerek kulüp cemaatçiler tarafından ele geçirilmek mi isteniyor? Stat yapıldı, gelirler arttı, hisse senetleri 50 liradan borsaya girmiş şu an 334 liradan işlem görüyor, Riva daki arazi de var. Manzara iştah kabartıyor, tabi bu benim komple teorim.

Gönderi tarihi:

Sayin yilmaz, ben yanlsi transferler yapildigi düsüncesindeyim. Birde bizlerde sabirsizlik var, aldigimiz oyuncular aninda beklentilere karsilik vermesi gerekli.

Keita'nin, Covanin'nin (Meksika'li oyuncu), Nonda'nin ve sonrasinda da Elano'nun satilmasi cok yanlisti. Bu dört oyuncu klsaydi bence daha degisik yerlerde olabilirdik. Aylarca forvetsiz sahaya ciktik ve bir gol dahi zor atabildik. Atamayincada atmak icin ugrasirken rahatca gol yiyebiliyorsun. Saydigim 4 oyuncunun yerlerine alinanlar malesef gidenlerden birakin iyi olmayi denginde dahi degiller. Yönetim ve transfer hatalari bizi bu hale getirdi.

Gönderi tarihi:

Sayin yilmaz, ben yanlsi transferler yapildigi düsüncesindeyim. Birde bizlerde sabirsizlik var, aldigimiz oyuncular aninda beklentilere karsilik vermesi gerekli.

Keita'nin, Covanin'nin (Meksika'li oyuncu), Nonda'nin ve sonrasinda da Elano'nun satilmasi cok yanlisti. Bu dört oyuncu klsaydi bence daha degisik yerlerde olabilirdik. Aylarca forvetsiz sahaya ciktik ve bir gol dahi zor atabildik. Atamayincada atmak icin ugrasirken rahatca gol yiyebiliyorsun. Saydigim 4 oyuncunun yerlerine alinanlar malesef gidenlerden birakin iyi olmayi denginde dahi degiller. Yönetim ve transfer hatalari bizi bu hale getirdi.

Önce Hamsilere TEBRİKLER!

Cumartesi günü maçtan sonra sanırım Rıdvan Dilmen söylemişti. Bülent Korkmaz zamanında defansta Meira vardı ve tüm stoperler sakattı, yönetim Meira yı satacağını söyleyince Bülent o satılırsa biz batarız demiş ve Meira satıldı; Avrupa Kupasından da elenmiştik hatta Kewell stoper oynamıştı. Yani sizin dediğiniz gibi yanlış transferler yapıldı. Mesela sezon öncesi bize bir kaleci, yüzde yüz çok iyi bir santrafor gerekliyken bunlar alınmadı, eldeki iyi adamlar da gönderildi. Hele geçen sene Nonda nın gönderilmesi tam bir skandal. Baros sakat, elindeki tek santrafor Nonda onu da gönderiyorsun; hakikaten çok komik.

Bu sezon ne oldu? Yine Baros sakat, santrafor lazım ikinci ligden genç birini alıyorsun bütün sorumluluğu onun omuzuna yüklüyorsun ve o da sakatlanıyor yine santraforun yok, Arda yı oraya koyuyorsun çocuk kayboluyor sonra Pino yu deniyorsun, o da yok. Ben o transferleri Rijkaard ın yaptığına inanmıyorum. Hadi o başarısız oldu diyelim yerine gelecek adam Hagi miydi? Nerede teknik direktörlük yaptıysa başarısız oldu. Nitekim kadro yanlışları, yanlış olduğunu gördüğü halde yanlışa devam etmesi bizi bu noktaya getirdi. Artık tüm bu hatalara imza atan yönetimin Hagi yi de alıp gitmesi gerekir, etik bunu gerektirir. Ha teknik direktör olarak kim gelmeli dersek, bence sezon sonuna kadar Tugayla devam edilsin. Sezon bitince de G.Saray ı çok iyi tanıyan ve kendini yeterince ispat etmiş olan Abdullah Avcı getirilebilirse ilerisi için çok iyi olur.

Şunu da söylemeden edemeyeceğim, ikinci yarı başlasın hakem kararlarından protestonun neticesini görürüz demiştim; galiba haklı çıktım her hafta maçın neticesine etki eden hata bizim aleyhimize oluyor. Acaba tesadüf mü?

Gönderi tarihi:

Şunu da söylemeden edemeyeceğim, ikinci yarı başlasın hakem kararlarından protestonun neticesini görürüz demiştim; galiba haklı çıktım her hafta maçın neticesine etki eden hata bizim aleyhimize oluyor. Acaba tesadüf mü?

Bu kadar tesadüf de bir araya gelmez canım! Beşiktaş a verilmeyen bir faulün ardından verilen penaltı ve kırmızı kart ve maç birden döndü F.Bahçe ye gitti. Bu hafta yine F.Bahçe lehine hakem hatası...

Gönderi tarihi:

Bu kadar tesadüf de bir araya gelmez canım! Beşiktaş a verilmeyen bir faulün ardından verilen penaltı ve kırmızı kart ve maç birden döndü F.Bahçe ye gitti. Bu hafta yine F.Bahçe lehine hakem hatası...

Aynen siyaset gibi, kralın çıplak olduğunu söyleyenlere ceza yağdı. Şenol Güneş e bir ay hak mahrumiyeti, Yıldırım Demirören ve G.Saraylı yöneticiye para cezası verildi. Tesadüfler devam ediyor ve F.B adım adım şampiyonluğa taşınıyor.

Gönderi tarihi:

Aynen siyaset gibi, kralın çıplak olduğunu söyleyenlere ceza yağdı. Şenol Güneş e bir ay hak mahrumiyeti, Yıldırım Demirören ve G.Saraylı yöneticiye para cezası verildi. Tesadüfler devam ediyor ve F.B adım adım şampiyonluğa taşınıyor.

Çıkmayan candan umut kesilmezmiş, ha gayret Trabzon...

Gönderi tarihi:

Her hafta sanki beni tasdik eden olaylar, yine ne tesadüftür ki hakem hataları hem de maçın kaderini etkileyen hatalar F.Bahçe lehine oldu. Hakem hatalarına Çok iyi bir futbolcu olan fakat teknik direktörlüğün t sinden anlamayan Hagi nin hataları da eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Benim bir tezim vardı, acaba bu takım cemaatçiler tarafından ele geçirilmek mi isteniyor diye. Bir şüpheli durum daha ortaya çıktı, özel yetkili savcı öz ün G.Saray kongre üyesi yapıldığını duyduk, başkan olursa hiç şaşırmam :lol: . Kader ağlarını örüyor mu ne?

Gönderi tarihi:

Biseyler döndügü kesin ama ne döndügünü bilmiyoruz.Evet baktigimzda hersey FB'nin lehine gelisiyor.Hakemlerde hata yapabilir denerek cok vahim hatalar dogal karsilaniyor.Oradan göremezdi,yan hakem öyle gördü tarzi saibe dolu yorumlarla hem hata yapan hakemler korunarak hata yapma cesaretleri körükleniyor hem iddiali takimlara, hakemlere veya federasyona laf söyledi diye cezalar yagiyor.

Dünkü G.S-FB macinda cok acik hakem hatalari yapilmasina ragmen bunlar bir takim farkli gerekcelerle olabilir hanesine kaydedildi.FB'li oyuncunun hakeme karsi gögüs vurmasi kirmizi kartlik bir pozisyonken sari kartla bu spora yakismayan yanlisa göz yumuldu ama snirlenip hakeme macin sonunda elindeki tisortü atar gibi yapan Baros'a kirmizi kart verildi.Bu acik acik acik bir taraf tutmaktir.Ben Trabzonsporluyum fakat dogrularinda söylenmesi gerekiyor.Kirmizi karti hakedene göstermeyip mactan sonra kendine hakim olamayip bir yanlis yapti diye Baros'a kirmizi kart gösterilmesi taraf tutmaktir.Onada kirmizi kart digerinede kirmizi kart göstermeliyid hakem,ancak o zaman onun tarafsiz oldugu izlenimi dogacakti.

Yinede hak eden sampiyon olsun diyorum.Hakemlerin istedigi takim degil.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Yinede hak eden sampiyon olsun diyorum.Hakemlerin istedigi takim degil.

Yok, ben tarafsız olamayacağım, bence TİRABZON şampiyon olsun, gerçi protesto ettik diye Sadri Şener bizi eleştirmişti, şimdi kendisi bas bas bağırıyor.

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Gerçekleri tarih yazar evet G.Sarayın tarihinde en kötü sezon olarak kara bir sayfa olarak tarih bu günleri yazacak. Bunu belirttikten sonra bu akşam oynanan G.Saray- Trabzonspor maçıyla ilgili ilginç bir tespitimi paylaşacağım. Herkes bilir G.Saraylıların F.Bahçenin şampiyon olmasını istemediğini onun yerine Trabzonsporun şampiyonluğunu yeğlediğini. Kaderin cilvesi bu akşamki maçta tüm G.Saray taraftarı dersek herhalde abartmış olmayız Trabzonun kazanmasını istiyordu. Öbür tarafta da ezeli rakibi F.Bahçenin seyircileri de tüm kalpleriyle G.Sarayı destekliyorlardı.

Gönderi tarihi:

G.Saray Ruhu ndan bahsediyoruz, bu ruhun kalmadığından şikayet ediyoruz. Bu ruhun nasıl öldürüldüğünü bu günkü gazetelerden öğrenmiş bulunuyoruz. G.Saraylı Futbolcular kendi aralarında forma muhabbeti yapıyorlar ve G.saray ın renklerinden eser olmayan formaları eleştiriyorlar, tabii kendi aralarında olduğundan küfürlü sözler de geçiyor. Bu futbolcular yıllarca G.Saray ın o sarı-kırmızı klasik muhteşem formasını giymek için bekliyorlar, öyle konsantre oluyorlar, rakipler de o parçalı forma ile G.Saray ı tanıyor. Siz çıkar da ticaret için ince giyerim ince, pembe yakışır gence deyip kafanıza göre hareket ederseniz ne ruh kalır ne beden, nitekim G.Saray da ruh kalmadığı için beden de gitti, öldü G.saray öldü. Şimdi kaç sene olduğu bilinmeyen bir görüntü servis ediliyor hem de TRT tarafından, neden? TRT neden G.Sarayla bu kadar uğraşmaya başladı? Stat açılışında protestodan sonra yazdığım yazılar yukarıda daha duruyor, tüm olaylar beni haklı çıkartıyor. Umarım bu genel kurulda G.Saray F tipi olmaz.

Gönderi tarihi:

Ne ruhmus bu oyle olup olup diriliyorlar, artik afakanlar basti, su 4 buyukler kume dusselerde herkes mutlu mesut yasasa gokten 3 elma dusse birisi oyuncularin basina, diger hakemlerin ucuncusude taraftarin basina.. Oyuncular Cuzdani doldurmuslar transferlerden aldiklari paralari toplasak heralde ulkenin disborcunun yarisini oder, yaptiklari ne 1 hafta oynayip 10 hafta hastalik yapip geceleri aleme akmak.. Birde ustune ustelik sanki ulkede tek spor fodbold baska spor yok, Oyunculari ayri bir agresif, holiganlari ayri bir telde caliyor lafin kisasi fodbold soyle adam akilli bir yasa cikarilmali, mesela transferlere odenilen paralarda bir limit olmali, taraftar egitilmeli dingonun ahiri mubarek sanki satirlar, keserler, doner bicaklari taraftar taraftar degil mubarek kasab lafin kisasi yasa yoksa fodbold yasaklansin.. ISTE BUKADAR.

Gönderi tarihi:

Ne ruhmus bu oyle olup olup diriliyorlar, artik afakanlar basti, su 4 buyukler kume dusselerde herkes mutlu mesut yasasa gokten 3 elma dusse birisi oyuncularin basina, diger hakemlerin ucuncusude taraftarin basina.. Oyuncular Cuzdani doldurmuslar transferlerden aldiklari paralari toplasak heralde ulkenin disborcunun yarisini oder, yaptiklari ne 1 hafta oynayip 10 hafta hastalik yapip geceleri aleme akmak.. Birde ustune ustelik sanki ulkede tek spor fodbold baska spor yok, Oyunculari ayri bir agresif, holiganlari ayri bir telde caliyor lafin kisasi fodbold soyle adam akilli bir yasa cikarilmali, mesela transferlere odenilen paralarda bir limit olmali, taraftar egitilmeli dingonun ahiri mubarek sanki satirlar, keserler, doner bicaklari taraftar taraftar degil mubarek kasab lafin kisasi yasa yoksa fodbold yasaklansin.. ISTE BUKADAR.

Başbakan bunu okursa tek eğlencemiz ( o da ancak galipken) futbolu da yasaklar aha buraya yazdım.

Gönderi tarihi:

Bu dediginizi yapmaz cunku birzamanlar kendiside at kosturur gibi topun pesinden kosmus eski bir fodboldcu kasimpasada oynamis yanilmiyorsam, yasakliyamamasinin bir diger nedeni ise oy kaybetme korkusudur sirf oy yuzunden Hakan sukuru millet vekili adayi yapmadimi ama gonul isterdiki yasaklasin cunku ulkede fodbolddan baska spor dallari ve basarili sporcularimiz mevcut sirf fodbold yuzunden diger spor dallarina ve sporculara gereken ilgi gosterilmemekte, eskiden anneler babalar cocuklarini sarkiciya ve fodboldcuya vermez iken simdi gozde damatlar gelinler cikmakta :)

Gönderi tarihi:

Bu dediginizi yapmaz cunku birzamanlar kendiside at kosturur gibi topun pesinden kosmus eski bir fodboldcu kasimpasada oynamis yanilmiyorsam, yasakliyamamasinin bir diger nedeni ise oy kaybetme korkusudur sirf oy yuzunden Hakan sukuru millet vekili adayi yapmadimi ama gonul isterdiki yasaklasin cunku ulkede fodbolddan baska spor dallari ve basarili sporcularimiz mevcut sirf fodbold yuzunden diger spor dallarina ve sporculara gereken ilgi gosterilmemekte, eskiden anneler babalar cocuklarini sarkiciya ve fodboldcuya vermez iken simdi gozde damatlar gelinler cikmakta :)

O bir zamanlar milli görüşçüydü ama şimdi F tipi oldu, yani mazide kaldı o günler. Hem eski bir milli eğitim bakanı ne demiş "şu mektepler olmasa şu maarifi ne güzel idare ederdim". Futbol olmazsa futbol terörü de olmaz, hakem hatası da olmaz hem trilyonlar da yabancılara gitmez, dış ticaret de açık vermez. Ohooo! Ne çok faydası var, alim Allah yasaklar. :lol:

• 4 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.