Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2011 14 yıl Yazar Bundan evvelki iktidarlar bunlarida veremedigi gibi para dileniyorduk unutuldu deyilmi. Yapiyor bu hükümet 8 senede neler yapti kolaymi hersey bir senede yapilamazki. Bu paradan hangi pay düstü !!! Bundan evelki iktidarlarda, insanlar dügün yapabiliyor yaptiklarinda cocuklarina taki alabiliyordu. O güzel dügünler Türk dügünleri herseyinle eksiksiz muntazam dügünler tarih oldu. Dügünler artik saraylarda oluyor! Bundan evvel Süt, Yogurt, Yumurta düne kadar et balik eve kadar geliyordu bugün denizlerde bile balik kalmadi. Kalanlar kimlere peskes cekildigini arastirdinizmi..bir arastirin, Ilac alma gücü düstü..düstügü gibi yazim gücüde düstü! Manevi güc düstü insanlar Annesini Babasini ekonomik sikintilardan dolayi bunalip kapinin önüne koyabiliyor.. Karisina süpheyle bakan erkekler cogaldigindan AKP döneminde Aile cinayetleri yüzde bin arti. Dikkati tekrar cekiyorum yüzde bin arti yüzde yüz degil..taban delindi üstü yok durum vahim. Haci Hoca´ya olan saygiyi bitirdiler.. Ezanin sesi degisti pazar hopörlerinden pazara düstü bitti. O güzelim ezan okunurken icimin derinliklerine huzur veren uzaklardan gelen minimum da ulassa yeten.. Neleri bitirmediler ki.. Degerlerimiz satildi diyoruz malimiz mülkümüz ona zaten inan yok.. Bunlari biraz degisiklik olsun diye yazdim..Bastan sona yazsan zaten bir deger tasimiyor..Ülkenin lojistik ayaklarina kimsenin inandigi zaten yok onlari artik yazmamin hic geregi yok?
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2011 14 yıl Bahsetdiginiz günlerdeki durum baskaydi haklisiniz sokak aralarinda araba sayabilidin simdi park bulamiyorsun bu sokaklarda nasil oluyor bu, acaip bir alisveris var kiredi borclari falan suc kimde, ama türkiyenin bu günkü ekonemisinden memnun deyilmisiniz yoksa, dünya da türkiyeyi takdir ediyor yoksa bunlardami bizi kandiriyor.
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2011 14 yıl Bu hükümet hicbirsey yapmadi aldatma disinda,aldananlar kendini tanitiyor.Sokaklarda arabadan yer olmayisini zafer olarak tanimliyorsa birisi onunla artik tartismayada gerek yoktur. saygilarla
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2011 14 yıl Türkiye IMF yönlendirmesiyle ayakta duran bir ülkedir.Bunu ekonomik basari olarak göstermek Türkiye'nin gerceklerini görmemektir.Tuzu kuru olanlarin hep ekonomi iyiye gidiyor demelerini anlamak zor degil.Birde ideolojik sempati varki bu zaten karaya beyaz diyecek kadar körlestiriyor insanlari.Sokaklarda arabadan gecilmiyormus da ekonomi iyiye gidiyormus.Araba alan borclaniyor araba satan kazaniyor.Ekonominin iyiye gitmesini araba bollugumu kanitliyor bize.Araba bollugu araba üreticisinin isinin yolunda olmasi demektir.Her araba alanin maddi durumunun iyi olmasi diye bir durumda yok.Icra dairelerine gideniniz varsa asil gerceklerin orada dosyalandigini görürsünüz.Arabasinin taksidini ödeyemeyip icralik olanlari yanyana koysaniz sokaklardaki arabalardan daha cok olurlar. AKP'nin savunmasini,propgandasini yapabilirsiniz bu sonucta zevk meselesidir.Fakat halkin yoksulluguyla eglenir gibi AKP tamtami calmak en azindan halka saygisizliktir.Calisana oy veriliyormus;Böyle bir iddiada bulunmak hicbir konuda bilgi sahibi olmamak demektir.Demirel 7 defa iktidara geldi,calistigindan degil cenesi calistigindan.Aynen bugünküler gibi. saygilarla
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2011 14 yıl Yazar Bahsetdiginiz günlerdeki durum baskaydi haklisiniz sokak aralarinda araba sayabilidin simdi park bulamiyorsun bu sokaklarda nasil oluyor bu, acaip bir alisveris var kiredi borclari falan suc kimde, ama türkiyenin bu günkü ekonemisinden memnun deyilmisiniz yoksa, dünya da türkiyeyi takdir ediyor yoksa bunlardami bizi kandiriyor. Biz bize kandiriyoruz.. Tabiiki onlar bize takdirlerine sunar. Bati ülkelerinde olusan üretim fazlaliklari Türkiye basta olmak cevre ülkelerinde eritilmesi istegidir AKP nin boyun egmesi bu olusumu hazirlamasi tabiiki onlara mutlu edecektir.. ABD/AB ülkelerin olusan cifcilerine verdikleri üstün destek sayesinde, bitkisel ve hayvansal üretim fazlaliklarina bizlerin pazar olmasi AKP´nin öldürdügü Tarim ve Hayvancilik sayesinde tabiiki onlar mutlu olur. Bizler müsteri nimettir deriz onlarda müsteri Kraldir derler.. Kurban bayraminda talebin azligina ragmen önceki dönemlere göre! Kurbanliklari ithal etmemiz bunun en güzel göstergesi..Kirlardan hizli göcün sehirlerin yigilmasi gelisim olarak göstermek, gelismemisligin örnegidir. Kirlardan göc oralarda hayvanciligin bittigini tarimin bittigini. Oralara gitmesi gereken yatirimlarin gitmedigini gösterir.. Park yerleri dolu olmasi bir ülkenin övünc kaynagi olmasi ilginc.. Göcün getirdigi o kadar yigilma bunun üstüne üstlük insanlari tokinin cok katli gecokondularina doldurursan metrakareye düsen insan sayisi cogalirsa lüzümsuz cokluklari sokaklar da görebilirsin..Bu arabalarin luzumsuzlugu da ayni orantidadir. Tabii bati ülkelerinde her calisana bir araba düser bir ailede dört calisan varsa dört araba vardir ama park yerleri yeterli muntazam ve ayni sekilde yaninda bisiklet yolu yaya yolu cocuk arabasi yolu da yaninda mevcuttur..Bati bizi takdir eder biliyorum!!! Müsteri Kraldir.
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2011 14 yıl Yani bu saydiklariniz akp öncesi deyilmi idi bu günkü iktidar türkiyenin menfagatine zarar getirene icde de disda da kafa tutmuyormu biz ATATÜRKCÜ lerin yapamadigini akp yapiyor öyle deyilmi.
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2011 14 yıl Yazar Sayın Efendi Türkler Milli Savunma Bakanlığından kısıntıya giderek kaynak oluşturmak olabilirliği tartışılır ayrı konu da ben bu konuyla ilgili başka bir noktaya dikkat çekmek istiyorum.Şimdi buna benzer bir düşünce için AKP Milli Savunma Bakanlığına yönelerek,onun bütçesinden kaynak oluşturma fikrini savunsaydı eminim ki muhalefetten şu isyan ve sert eleştiri yükselecekti:''Bakın AKP orduyu yıpratma anlayışının en güzel örneğini, ordunun bütçesine yönelerek ortaya koyuyor...''denilecekti.Bunu da geçtim AKP artık orduya karşı sert tutumunu öyle bir noktaya getirmiş olmalı ki bunu ''Ne yababilirlerse yapsınlar...'' meydan okumasıyla ortaya koyuyor sesleri yükselecekti. Bu düşünceyi AKP bu şekilde yapmayı planlasa ve bu sözü söylemiş olsa söylediğim olur muydu olmaz mıydı Sayın Efendi Türkler? Muhabbetle... Tabiiki olurdu hazir AKP baskasinin hellalliyla ordumuzu yikma cabasi icindeyken birhassa deniz kuvvetlerini iki kat tokatlarken! Biliyoruz ki deniz kuvvetleri savas gemileri alimini ABD den alma isini son vermisti coktandir bunun acisi bugün onlardan firsat gelmisken iki kat cikartiliyor. Basinda tek bir amiral dahi birakmadilar.. Bakin sayin kilicdaroglunun söyleminde manidarlikta hakimdir gerceklik payida olsa ordan kesilecek miktar hükümetin tutarliginla ilgilidir AB/ ABD ülkelerinden alacaklarimizin bir kismini daha ucuza vede daha yetenekli mühümat ihtiyaclarini ordumuzun baska yerlere yönlendirme imkani saglarsa neden olmasin! Bunda hükümetlerin cok büyük önemi vardir ikili anlasmalarda..Ordunun sirf istemesiyle olmuyor ordumuz her daim bu atilimlarda olmustur ve cok kere hükümetlerin ikili anlasmalari köstebek olmustur bunuda bilelim. AKP Bu söylemi söyleyebilmesi icin en basta AB/ ABD den alinan silahlarin bir kismini Rusya´dan veya Cin den bu saatden sonra alinacak deme becerini gösterebilirse.. Bu söyledikleriniz olmazdi Sayin FUZULİ, Sayin kilicdaroglu her daim dogru yapilanlari takdir etmesini bilen bir sahsiyet.
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2011 14 yıl Ülkenin ekonomisini dünya takdir etmesi icin, yoksa siz memnun deyilmisiniz. Takdir edenler kim orası meçhul de ben şunu sorayım, dilenildiğinden şikayet eden sizsiniz peki değişen ne, sadece dilenilenin dini mi?
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2011 14 yıl Ezanin sesi degisti pazar hopörlerinden pazara düstü bitti. O güzelim ezan okunurken icimin derinliklerine huzur veren uzaklardan gelen minimum da ulassa yeten.. Benim de en çok merak ettiğim şeylerden biri, şu merkezden ezan okuma işine dur demek ne zaman akıllarına gelecek acaba? Size bu konuda da katılıyorum, bir minareden ezan başlarken ötekinde biter, bu böyle devam eder 15-20 dk ezan sesi kesilmezdi; şimdi bilemedin 5 dk da bitiyor. Belki bundan memnun olanlar vardır ama ben hiç memnun değilim.
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2011 14 yıl Bir partinin tek başına iktidar olmasının birçok avantajı tabii ki vardır. TMSF BDDK gibi kurulları Kemal Derviş kurmuştu ama koalisyon hükümeti bu kurulları çalıştıracak güçte değildi. Bunları kararlılıkla ve tavizsiz çalıştıracak, piyasayı denetimine alacak bir tek parti iktidarına ihtiyaç vardı. Bu yüzden AKP başarıya mahkumdu. Piyasayı denetimine almakta, enflasyonu dizginleyip banka batırmalara son vermekte başarılı olmalıydı ki sıra asıl yapacağı işlere gelsin. Asıl yapacağı işleri de gizli ajandasına bakıp zamanı geleni gündeme koydu. Bu arada ABD ve AB den gelen emirlerle gizli ajanda güncelleniyor. İplerin nereden çekildiğini gizlemek için arada bir de tiyatro oynarsın, bir vammünüt dersin, bir Sarkozy ile aranda hayali bir kriz çıkarırsın, görüntüyü düzeltir, (aslında çarpıtır) sonra durmak yok yola devam... Ha, kurt - kuş koalisyonunun o güne kadar görülmüş en berbat hükümet olduğunun ve bunun AKP yi iktidara mahkum ettiğinin altını çizmeden geçmeyeyim...
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2011 14 yıl AKP Türkiye'nin degil,AKP'nin cikarlarina karsi olan ic ve dis mihraklara karsi oluyor. Atatürkcü olmak kolay degildir,hele de AKP'ye Atstürkcülerin yapamadiklarini yapiyor demek Atatürkcülügün ne oldugunu bilmemektir.Atatürk demek bagimsizlik demektir.Türkiye ise bagimsiz degildi AKP ilede resmen bagimli olmustur.Eger bunu Atatürkcülük diye saniyorsaniz size Atatürkcülügün ne oldugunu tekrar tekrar okumanizi salik veririm. saygilarla
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2011 14 yıl Iman etmek demek kayitsiz sartsiz kabullenmek demektir.Bu bütün dinler icin gecerlidir.Yanlismi dogrumu diye irdelemeden,derinlemesine incelemeden ya inancaksin ya da inanmayacaksin.Yani inanma olayinda demokrasi yoktur.Inananlarin süpheye düsme lüksleride yoktur. AKP'nin sempatizanlarida böyle.hicbir inceleme,irdeleme olmadan AKP'nin iyi olduguna inanacaksin sartini yerine getirirler.Süpheye düsmek yoktur AKP sevgisinde,Karsit görüsler eski kafalardir o nedenle onlarin dediklerine inanilmaz.Varsa yoksa AKP vardir onlar icin.Iste en tehlikeli olanda budur. Bu ülkeyi gecmiste yönetenlerde sonucta AKP ile ayni zihniyetin insanlaridir.Versiyonlar farklidir.Hepsi sagci partilerdir hepsi sömürü düzeninin partileridir. Neden Türkiye'nin ekonomik ve mali durumu iyi degildi diye soranlar bu nedenleri eger bilmiyor ve arastirmiyorlarsa o zaman ezbere konusuyorlardir.50 yildir AB'nin kapisini asindirdik.Hala asindiriyoruz.AKP ile kapi asindirmayi biraktik paspas olduk.Fakat bunu AKP'lilere kabul ettiremezsiniz.Erdogan ve Gül daha düne kadar AB'nin müthis karsisinda olan isimlerken ne olduda birden AB'nin müridleri olma yarisina kalkistilar.Neler vaad edildi onlara.Eger birseyleri tartisiyorsaniz ya gercek anlamda tartisin ya da öyle kacak güresmeyin. TIMES GAZETESI'nin 12 Subat 1856 tarihli yazisinda TÜRKIYE'nin topraklari icin sunlari salik veriyordu: ...Önümüzde islenmemis ve zengin bir toprak bulunmaktadir.Bati sanayisi bu topraga nüfuz etmeli ve ona sahip olmalidir." Atatürk'ün 1922'de söyledigi su söz cok seyler ifade etmektedir tabiki bu söz Atatürkcü olanlar icin önemlidir. "Memleketimizin ekonomik kaynaklari,bütün dünyanin asiri isteklerini cekecek verim ve servete sahiptir.Halkimizin ciftci olmasi,topraklarimizin dünyanin en bereketli topraklarindan bulunmasi,maddi yasam icin hicbir kaygiya yer birakmamaktadir."Mustafa Kemal 1922 Bugün topraklarimizdan Kibris kadar bir alan yabancilara peskes cekilmistir. Türkiye'nin nüfusunun yüzde 5'lik dilimler halinde gelir dagilimina bakildiginda,yüzde 5'lik en zengin kesim ile yüzde 5'lil en yoksul kesim arasindaki gelir farkinin ciddi boyutlarda oldugu,en zengin yüzde 5 ile en yoksul yüzde 5 arasindaki gelir farkinin 30 kata ciktigi belirtilmektedir.Bu durum sosyal barisin ve toplumsal ahlakin temel dinamiklerinden birisini olusturan gelir dagilimi adaletinin en büyük sorunlardan biri olarak karsimizda durdugunu göstermektedir. Tabiiki bu gercekler eski kafalarin ortaya cikardigi gercekler oldugu icin yeni kafalar pek almamaktadir bunlari. saygilarla
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2011 14 yıl Bana göre bugün siyasette bir dönüm noktası, Erbakan hakkın rahmetine kavuştu (Allah rahmet eylesin) ve Yılmaz Büyükerşen CHP ye katıldı. Erbakan ın arkasından gidenler büyük bir ihtimalle AKP diyeceklerdir. Yılmaz Büyükerşen in katılımıyla da CHP oyları en azından Eskişehir de artacaktır. Evet CHP lideri bizi düşündüren hatalar yaptı, mezar gezileri yaptı ama Süheyl Batum ve Yılmaz Büyükerşen gibi takdir ettiğim insanlar oradaysa gülü seven dikenine katlanır diyerek bir ıslık da ben çalacağım. Sayın Büyükerşen hayırlı olsun.
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2011 14 yıl Bana göre bugün siyasette bir dönüm noktası, Erbakan hakkın rahmetine kavuştu (Allah rahmet eylesin) ve Yılmaz Büyükerşen CHP ye katıldı. Erbakan ın arkasından gidenler büyük bir ihtimalle AKP diyeceklerdir. Yılmaz Büyükerşen in katılımıyla da CHP oyları en azından Eskişehir de artacaktır. Evet CHP lideri bizi düşündüren hatalar yaptı, mezar gezileri yaptı ama Süheyl Batum ve Yılmaz Büyükerşen gibi takdir ettiğim insanlar oradaysa gülü seven dikenine katlanır diyerek bir ıslık da ben çalacağım. Sayın Büyükerşen hayırlı olsun. HAS partililer yani Erbakandan ayrilarak parti kuranlarin amaclari zaten Erdogan'in desteklenmesiydi.Bu nedenle Erbakan safdisi birakilmak istendi fakat Erbakan siyaset adami oldugunu kanitlayarak onlarin partiden ayrilmalarini saglarken Saadet Partisi'nin icini Erdogancilar'dan temizledi,Muhakkak ki bu ayrilik iki partiyede yaramadi ama en azindan Erdogcilar bir hezimete ugratildi.Ben sanmiyorum SAADET PARTISI'nden AKP'ye oy gitsin ama HAS parti'den gidecegi muhakkaktir. Bize hata gibi gelen bircok sey varki siyaset arenasinda yapilmasi gereken gerceklerdir.Iktidara talip olan bir parti, iktidarda olan partinin yanlis yolda oldugunu ve kendi projelerinin daha gercekci temellere dayandigini topluma anlatacak ölcüde olmasi gerekiyor.Kilicdaroglu bence bu caba icersindedir. saygilarla
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2011 14 yıl HAS partililer yani Erbakandan ayrilarak parti kuranlarin amaclari zaten Erdogan'in desteklenmesiydi. Ben böyle bir şey olduğunu sanmıyorum, niye derseniz, partiyi feshedip AKP ye katılırlar; bundan daha iyi destek mi olur? Bence Rahmetli Erbakan Numan Kurtulmuş u yönetmeye kalktı, o da razı gelmedi.
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2011 14 yıl Numan Kurtulmuş'u tutarlı bulmuyorum. Açılımı asıl biz iyi yaparız iddiasındadır. Zaten bu açılım ihalesinin taliplisi firma çok. Teklif üstüne teklif verenler ihaleyi kapma sevdasında. Ülkede ABD vize vermeden iktidar olunmaz algısı iyice yerleşmiş. ABD nin iktidarı vermek için şartı ne? Açılımı daha iyi, tökezletmeden, denizi bulandırmadan, kerizi uyandırmadan götürmek. İhaleye teklif veren tüm firmalar da "en iyi biz yaparız, ihaleyi bize ver" çabasında. İhaleye katılmayan tek firma var, Hak ve Eşitlik. Batum'un bir an CHP den ihraç edileceğini sanmıştım. Edilmediği için halen CHP ye cephe almışlığım yok. Edilse iş bitmişti benim açımdan. Batum'u severim. Onun varlığı bir sigorta, bir güven kaynağıdır. Ama sonra iş ciddiye binerse sağ şeride sıkıştırılıp hız kestirilmeyeceğinden de emin olamam. Çünkü yapılan tek hata mezar ziyareti değil. Hatta bu hata bence önemsiz. Asıl önemlisi MYK ya tercih edilen kişiler. Bu isimler açılım ihalesine girebilecek isimler. Buna taktik icabı filan diyemezsiniz, böyle taktik olmaz. Dolayısıyla güven duyduğum tek lider Osman Pamukoğlu ve tek parti Hak ve Eşitlik. Belki ihaleye Saadet de katılmıyor diye iddia eden çıkabilir. Maalesef kazın ayağı hiç öyle değil. Asıl bu açılımın mühendisi "Osmanlı besmele ile okulları açardı, siz Türküm doğruyum çıkardınız, Kürtlere de ben daha doğruyum deme hakkı doğdu" diyen Erbakan'ın ta kendisidir.
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2011 14 yıl partiyi feshedip AKP ye katılırlar Bence yapacaklar zaten, zamanı gelince. Kurtulmuş, Erdoğan'ın yerine geçip "ben açılımı ondan daha akıllı yürütürüm" diye ABD ye göz kırpıyor. Senaryo: Erdoğan cumhurbaşkanı, Kurtulmuş başbakan, AKP iktidara devam. HAS göstermelik bir parti bence. Dümen suyunda seyreden, yeni kaptanı kaptan köşküne taşımak için bir muavenet teknesinden ibaret. Zamanı, eski kaptanın "kaptanıderya" olup dümeni bırakması. Bakın, kim ne derse desin, ülke siyaseti açılıma, yani ABD çıkarlarına kilitlenmiş durumda. ABD ye dirsek çıkma cesareti gösterecek bir tek Osman Pamukoğlu'dan başka kimse gözükmüyor ortalıkta...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2011 14 yıl Simdi türkiyenin ekonomisi cok iyi durumda AB yi temsilen gelen Sarkozy nasil karsilandi ciklet ciyniyerek halisiz yemeksiz yani sizi takmiyoruz demek istedik ABD nin baskisida vardi gaddafiyi indirmek onada res cektik, YÜRÜ be türkiye kim tutar seni, ah ah chp ile mhp celme takmasalar neler olur neler devlet böyle kalkinir iste, bizim lagik ATATÜRKCÜ kisim bu kalkinmayi bir türlü hazmedemiyor.
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2011 14 yıl Sarkozy'ye ciklet çiğneyerek artislik yapacaklarına keşke "görüşmeleri askıya alıyor ve gümrük birliğini feshediyoruz. İstiyorsanız ne zaman isterseniz tekrar görüşürüz, güle güle" deselerdi. Ciklet çiğneyerek, al gülüm ver gülüm tiyatrosu oynayıp, sahnede öyle, kuliste böyle poz keserek diplomasi olmaz. Hem yemeksiz filan değil, baya ziyafet verildi adama, çok beğendiğini söyledi, teşekkür etti. Şimdi bizimkiler Fransa'ya gittiğinde yapılan muamele belli, misilleme yapılacağı da belli. Ne diyor, "cesaret gösterip geldim" diyor. Niye bu cesareti göze aldı? Vammünüt tiyatrosunun AB versiyonu. Didişiyor gibi görünüp Türkiye'ye pancar şekeri kotasına, yerine ithal sanayi ürünü mısır şurubu şekeri kakalamaya devam için... Uyusun da büyüsün, tıpış tıpış yürüsün, aman sevsinler...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Ekonomik veri diyoruz, matematik diyoruz ama nafile kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Olur olmaz düsünceleri yaziyoruz gümrük birliyinden vaz gecelim ama günde binlerce dolar giriyor türkiyeye vazmi gecelim.
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Olur olmaz düsünceleri yaziyoruz gümrük birliyinden vaz gecelim ama günde binlerce dolar giriyor türkiyeye vazmi gecelim. Kısa yazıyorsunuz, araştırmadan yazıyorsunuz, sanki provokasyon yapıyorsunuz. Lütfen bir inceleyin, binlerce dolar girerken çıkanları da bir araştırın. Dış ticaretimiz açık vermiyor mu, eğer sizin dediğiniz gibi olsa fazla vermesi lazım.
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Sizin izlediginiz haberle benim izledigim haberler farkli simdi kölünde TRT TÜRK tv sinde basbakanin konusmalarini dinledim yüzlerce is adamina hitaben konusdu, sizin yazdiklarinizla tamamen tersini söyledi, ne yapicagiz simdi sizmi yoksa türkiye basbakanimi yalan söylüyor.
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Cari açık, yani dış ticaret açığı yüzde seksen sınırını aşmış durumda. Yüz lira maaşınız var, yüzseksen lira kredi kartı ekstreniz geliyor. Ya kara para ya uyuşturucu işiyle uğraşıyor, veya borç yiyorsunuz. Aynen bunun gibi... Sonuç ya Arap diktatörlükleri, ya Yunanistan gibi olabilir. Hazıra alışmaktansa biraz darlık çekip kendi gücünü keşfetmek daha hayırlıdır.
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2011 14 yıl Sarkozy asıl öyle bir giderayak golü attı ki, dillere destan olası bu golü yandaş medya susla pusla, üç maymunu oynayarak geçiştirdi. Erdoğan'a Maura Corda adlı bir sanatçı tarafından yapılmış olan "Evrensel İnsan" heykelini hediye etti. Pozisyon mükemmel, top tam doksandan ağlarda ve gol insanlık dersi gibiydi. Fakat daha ağırı da vardı, ya bir de "sizin ülke var çok hazretler, aman bu hazretler 100 metreden yakın koymamak siz bu heykel, yoksa durum kötü, çok feci!" deyip bir de kahkaha patlatıp gitmedi iyi ki...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.