Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 kendime kızıyom.. ne işim var benim burda..bissürü işim varken... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 bende kendime kızmaya başladım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 yaşananlara kızdım Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 üzülüyorum çünkü beni hiç sevmiyorsun.ve en ufak birşeyde çekip gidiyorsun. sinirleniyorum çünkü beni hiç anlamıyorsun...anlatsamda anlamıyorsun senbir hastasın! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 pardon...sana kızmam bilirsin sadece gıcık olurum Nooolur bana gıcık oooll.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 yaşananların koca bi hiç olduğunu anladığımda üzüldüm demekki bazı şeyler yetmiyomuş insanlara ve değmezmiş...... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 üzülüyorum çünkü beni hiç sevmiyorsun.ve en ufak birşeyde çekip gidiyorsun.sinirleniyorum çünkü beni hiç anlamıyorsun...anlatsamda anlamıyorsun senbir hastasın! bence sen aşıksın böle bir sevgi anlayışı anca bunu gerektirir bence Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2009 Dandik bilgisayarıma kızdım. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2009 arabaya kizdim hafta sonu gelince bozulmak ne demek Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Bugün henüz beni kızdırma bahtsızlığına uğramadı kimse.... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Muhabbet kuşum Tombişe kızdım. Yiyor yiyor, güvercine döndü artık. Ama hala tuvaletini tutmayı öğrenemedi gitti. Mecburum sanki temizlemeye ben. Bu gidişle bez bağlamazsam bana da S.e.t.h demesinler Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2009 kızdım işte banane söylemem 1 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Bugün ben ugursuzluguma cok kizdim sabah kalkip yagmurlu bir güne yakalandim ve yagmurlu bir günle devam ediyorum ( bu kötü haber degil...) ama ise gelirken trende kitap okurken incem duragi kacirmak, bu yüzden ise gec gitmek, is yerinde yagmur yüzünden duvarda catlaklik olmasi ile iceri yamasinla ugrasmak aradim kisilerin halen gelmemesine sinirlernmek , kovalari koyarken ayakkabimin biri icine düsüp islanmasi ( komik ama valla sinir bozucu... ) ve vs vs valla ugursuz gün benim icin bugün Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2009 dün cevap verebilseydim burası romandan farksız olurdu bugün aksine çok pozitifim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 deminki müsteri saygisiz, ap-tal ve dogru okumayan bir bayana kizdim. Hem suclu hem güclü oyunu yapmadan önce karsisindaki insana bakar insan sonrada gelmis hanimefendi beni tehtit ediyor bida buraya gelmezmis... dedim zaten gelsenizde iceri almam sizi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Büyük bir hırsla ütü yapıyordum ki ütüm bozuldu.... Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2009 Fikirlerimin darağacın'a çekilmiş olmasına ... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 gün yeni başlıyor..elbet bulurum kızacak birşeyler Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2010 Nötr günlerimden biriydi... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 iyi bugün kızgınlık üzgünlük yok biraz ağladım o da sevinçten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.