Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 karnım acıktı ben gideyimde yemek yiyeyim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 karnım acıktı ben gideyimde yemek yiyeyim tamam işte yemek yersen mutlu olursun sende Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Frozen cadısına kızdım ve üzüldüm... Gıcık işte... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 öğrencilerime üzüldüm,gidicem diye hergün ağlıyorlar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Hiç bir şeye üzülmedim ve kızmadım.. Bugün ve dün her şey yolundaydı.. Alıntı
Φ the_sea Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bugün sevgilime çok kızdım aslında bugün deil hergün kızıyorum artık hep tartışmaya başladık çünkü hiç birşey eskisi gibi deil neyse sadece paylaşmak istedim moralim çok bozuk Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 iyi ya hoşgeldin o zaman am olur böle şeyler sen fazla üzme kendini Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben bugün sevgilime çok kızdım aslında bugün deil hergün kızıyorum artık hep tartışmaya başladık çünkü hiç birşey eskisi gibi deil neyse sadece paylaşmak istedim moralim çok bozuk :crying: Bu aralar çok duygusallaştım sanursam Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 bugün çok mutlu ve güzel bir gün geçirdim...şu ana kadar ama bundan sonrasını bilemicem....... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 yeni evi bulduk yoruldum ama iiyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Bastırılmış bazı duygularını şımarıklıkla yansıtan bikaç kişiye hem üzüldüm hem kızdım.ama malesef aynı ortamda olmak zorundayım Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 şu tozlara çook kızıyorum çook... bütün pazarımı temizlik yaparak geçirdim... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 evdeyim mutluyum..inşallah böyle devam akşama kadar....... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 inş... bende şimdilik mutluyum bakalım Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 herzaman ki gibi yine rejim kararı almıştım ama olmadı...yapamadım başlayamadım rejime o yüzden çok üzgünüm...kendime kırgın ve kızgınım.....ama patatesli poaça yediğim için çoookkkk mutluyum......... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bu dünyada yemek büyük ihtiyaç herkes hamur işine muhtaç boşver sen diyetleri arkadaş ömrümüz geçiyor bak yavaş yavaş Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Bu dünyada yemek büyük ihtiyaç herkes hamur işine muhtaç boşver sen diyetleri arkadaş ömrümüz geçiyor bak yavaş yavaş bence bu mesajı dinleme.......az yiyince daha mutlu olunuyo Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bence sen bile buna inanmadın kleo Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bence sen bile buna inanmadın kleo inandım işte... sen nerden bilecen ki......ben çok mutluyum bikerem....... bak gülüyom hep.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 formda yaa ondan öle diyo o Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 geçti gitti kızgınlığım herkeşlere.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 herzaman ki gibi yine rejim kararı almıştım ama olmadı...yapamadım başlayamadım rejime o yüzden çok üzgünüm...kendime kırgın ve kızgınım.....ama patatesli poaça yediğim için çoookkkk mutluyum......... kaç kere didim bozma şu rejimi diye aldığımız gelinliğe sığmıycaksın... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 henuz bıseye uzulup veya kızmadım yenı kalktım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Ankara Ulus'ta bir bomba patlatılmış.Ölü ve yaralı olduğu söyleniyor.Bomba kullanmak en şere**z eylem ve saldırı biçimidir.Hedef gözetmez,çocuk,kadın,yaşlı,özürlü bakmaksızın zarar verir.Bu saldırıdan sorumlu olanları lanetliyor Ankara'lı arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.