Misafir kleo Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 hayalmı görüyon... ben hiç üzülmem.......iyi tarafını görürüm hep... bak sen bugün sevindin ya....o na sevindim..bir daha buna sevinmen mümkün olmayabilir diye.. egzo. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 hasretle bekliyoruz erbay, ayrıca burdan taurus abimize de selam ederiz ayrıca Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 şu an basın toplantısını izliyom ağlıycak zico nerdeyse hakkımızı yediler diyo... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 bi tekmede sen vur erbay Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 bakı tuncaya topsuz alanda tekme salladı hakem sarı bıle vermedı ya zaten gol olunce benı doveceklerdı gol oldu kactım ordan dayı kapıyı kapattı kacamadım yakaladılar benı 5 kısı ustumdeydı nasıl ayaga kalktım bılmıyom Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 bakı tuncaya topsuz alanda tekme salladı hakem sarı bıle vermedı ya zaten gol olunce benı doveceklerdı gol oldu kactım ordan dayı kapıyı kapattı kacamadım yakaladılar benı 5 kısı ustumdeydı nasıl ayaga kalktım bılmıyom eeee ahmetcim imzanı değiştirme zamanı geldi kanımca Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Ben gelince deiştircek Topragım.. Benim verdiğim resmi koyacak o zamana kadar sabır diorum Bu arada Jön verdiği sözü tutmamak için kaytarmaya çalıştı ama hallettik demi Jön! İmzasına Gs ve Bjk resmi koycak Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 kleo bugün neye üzüldün çok sen bakiim söylemem.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 üzülmek mi kızmak mı bilemıyorum..insanlara acımadan onların duygularını kullanan ve ortalıkta islamiyeti savunan birine çok kızdım.İnsanların herşeyi sözde yapması öyle acı verıyor ki,herkes sözde dürüst ,sözde müslüman ,sözde insan.herşey sözlerde,kelımelerde kalmış. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Ben bugün kızmıycam,sinirlenmiycem,üzülmüycem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 üzülmek mi kızmak mı bilemıyorum..insanlara acımadan onların duygularını kullanan ve ortalıkta islamiyeti savunan birine çok kızdım.İnsanların herşeyi sözde yapması öyle acı verıyor ki,herkes sözde dürüst ,sözde müslüman ,sözde insan.herşey sözlerde,kelımelerde kalmış. al benden de o kadar, Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 bende o kadardan da fazla.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 al benden gene bir o kadar daha Alıntı
Φ freak Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 ne yaptığını bilmez halde bööle yazmama kızıorm. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 bak bu üstekinin nickini görünce çok üzüldüm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Naz naz naz nereye kadar Acep rollerimi değiştik Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Naz naz naz nereye kadar Acep rollerimi değiştik Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Ne sırıtıyon kısım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Bugün ilk defa işimle ilgili bir konuda kendime kısdım Keşke ilk iş teklifini kabul etseydim Şimdi Ant. da bölge müdürü olmuştum Kısmet Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Bugün ilk defa işimle ilgili bir konuda kendime kısdım Keşke ilk iş teklifini kabul etseydim Şimdi Ant. da bölge müdürü olmuştum Kısmet kısmet kankim bende bu işe başlamasaydım merkes bankasına genel müd. olmuştum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Bugün ilk defa işimle ilgili bir konuda kendime kısdım Keşke ilk iş teklifini kabul etseydim Şimdi Ant. da bölge müdürü olmuştum Kısmet bende sana cok kızdım topragım nıye gıtmedın sen antalyaya gıtsen benım askerlıkte antalyaya cıkardı valahı yıne kurtulamzdım senden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 kısmet kankim bende bu işe başlamasaydım merkes bankasına genel müd. olmuştum Yuhanes Ufak at kankim bende sana cok kızdım topragım nıye gıtmedın sen antalyaya gıtsen benım askerlıkte antalyaya cıkardı valahı yıne kurtulamzdım senden Aman Allahın sevilen kuluymuşumki yüsüme bakmış Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Yuhanes Ufak at kankim çok mu büyük oldu o saman ascık daha ufak atam bu işe başlamasaydım iş bankasında genel müd. olmuştum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Kısım sen hakketten sevseksin he Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.