Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 az önce müdüre kızdım. şeytan at dosyayı kafasına bas istifayı. oooof ooof. bu ne koltuk makam manyaklığıdır anlamadım yap gı arkandayım at gafasına dosyayı.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 az önce müdüre kızdım. şeytan at dosyayı kafasına bas istifayı. oooof ooof. bu ne koltuk makam manyaklığıdır anlamadım xat gıtsın valla ah bu iş stresı yokmu,benım mudur iyi ama iş arkadaşlarında hayır yok beee..sıkldım yaw işimi değiştiremem de Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 aboww burası dertliler kervanına dönmüş yawww....bırakın hepiniz istifa edin hepiniz tibete gidin wallaa... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ne güzel sen bişeye üzülmüyon garii gıtme ımkanım olsa gıderdım valla Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 tabeee gariii git git Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 sen gittin galiba bı ara,nereyı tavsıye edrsın himalayalar nasıl valla gıdesım geldı,şu gürültüden,anlamsız ınsan kalabalığından,maskelı suratlardan uzaklaşıp tıbette dağa karşı muzik dınlemek... ahh ahh Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 yaw bu aralar moda oldu herkes kaçmak istiyo....huzurun himalayalarda tibet olduğu söylentisi var...huzur'un adresi orasımı acaba onu anlamadım...köyüne kaç ordadda olabilerrr huzur Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 odamda ben yokken enıstem sıgara ıcmıs ona Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ah enişte yapılırmı şimdi buu...aç abi pencereleriii .sakin sakinn Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 23 nısan yaklaşıyor ve görevlı hocaların bişe yapmayıp herşeyı 3 kişiye yıkmasına sinir oldum sonrada bişey yapmış gibi ortalıkta gezınecekler kendılerı adam olmadan öğrencı yetiştirmeye kalkanlara uyuzzzzzzzzzzzz oluyorummmmmmmmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 fenerin 5 tane yemesine çok üzüldüm ben nasıl uyuyacam şimdi.... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Bizim ne kadar ortak noktamız varmış ya! Ben de sayfayı açmadan onu yazayım diyodum.Madem yazdın fenerlilerin yarinki (inşallah) galibiyetine nasıl da üzülecekler ona yanıyorum!!! vah fener vah azize! Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 vestelin 3 yemesine çok üzüldüm Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 bugün gazetelere manşet olmuşz gördnz mü..Ankara unv ziraat fakultesi can suyu bayramında bira standını yıkmak için döner bıçakalrıyla okuln duwarından atlayıp girmişler kampüse..ben dersteydim o ara görmedim..gazeteden okudm bugün bukadar büyük oldugunu sanmıyoduk oalyın..arkadş yaralnmış ona üzüldüm..ve bunları yapanlara çok kızıyorum.. Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 bişi demeden gitmesine Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 bişi demeden gitmesine banada oldu az önce bişi demeden gıden bırı kimdi sana bişi demeden giden Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 bi arkadaşımm işte soora açıklasa da geçmedi işte Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 tabi ki sana kızdım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 tabi ki sana kızdım kime kızdın,sinirden kızarmışsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 uykum kaçtı yaaaa,uyumak ıstıyorummmm Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 bu gun daha hicbisey ne uzuldum ne kizdim yeni uyandim : Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 mac sonu yapılan anonsa cok kızdım Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Pötürge de 5 yemiş bende ona üzüldüm şimdi.Hayır pötürgelide değilim ama nedense beni gerdi. Futbolu takip etmiyor olmak size bir ayrıcalık tanımaz.Hani başka alanlarda dişe dokunur bir iletiniz olsaydı amenna.Dişiler safındaki yerinizi sağlama alın oradanda olabilirsiniz. Şaka bir yana futboldan bir tek kadınlar hoşlanmaz.Oda kadınlara futbolun uzaya gitmek gibi bir şey olduğunu düşünür.Ofsayt nedir pek bilmezler.Yirmi iki adam topun peşinde koşar durur çünki. Onlar için varsa yoksa aşk-sevgi vb. acaba hiç düşündülermi.Beyinler farklı algılıyor herşeyi. Şimdi bişey yazıcam ama admin habire uyarıyo beni.atıcak valla sizde kurtulacaksınız bende Not:( Azizolturka iletimin senle bir ilgisi yok.sadece araç olarak kullandım) saygılar. marcus varya yazıyı okurken ne diyo ya bu dedim sonra dipi notu görünce sakinleştim! Ya beni niye konu mankeni yaptın benden habersiz ajansım kızcak bana şimdi Harbiden dün maçtan sonra ne anonsu yapıldı!? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 bagıra bagıra fb sampıyon olamıyacak oh olsun ve daha neler neler fb taraftarlarını cok tahrık ettı bu anonsun yuzunden bır cok olaylar cıktı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.