Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

bügün neye çok üzüldün,yada kızdın?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
az önce müdüre kızdım. şeytan at dosyayı kafasına bas istifayı. oooof ooof. bu ne koltuk makam manyaklığıdır anlamadım
x

at gıtsın valla :D:angry:

ah bu iş stresı yokmu,benım mudur iyi ama iş arkadaşlarında hayır yok beee..sıkldım yaw işimi değiştiremem de :angry:

Gönderi tarihi:

sen gittin galiba bı ara,nereyı tavsıye edrsın himalayalar nasıl :D

valla gıdesım geldı,şu gürültüden,anlamsız ınsan kalabalığından,maskelı suratlardan uzaklaşıp tıbette dağa karşı muzik dınlemek...

ahh ahh

Gönderi tarihi:

23 nısan yaklaşıyor ve görevlı hocaların bişe yapmayıp herşeyı 3 kişiye yıkmasına sinir oldum

sonrada bişey yapmış gibi ortalıkta gezınecekler

kendılerı adam olmadan öğrencı yetiştirmeye kalkanlara uyuzzzzzzzzzzzz oluyorummmmmmmmm :angry:

Gönderi tarihi:

bugün gazetelere manşet olmuşz gördnz mü..Ankara unv ziraat fakultesi can suyu bayramında bira standını yıkmak için döner bıçakalrıyla okuln duwarından atlayıp girmişler kampüse..ben dersteydim o ara görmedim..gazeteden okudm bugün bukadar büyük oldugunu sanmıyoduk oalyın..arkadş yaralnmış ona üzüldüm..ve bunları yapanlara çok kızıyorum.. -_-

Gönderi tarihi:
bişi demeden gitmesine

banada oldu az önce bişi demeden gıden bırı :(

kimdi sana bişi demeden giden

Gönderi tarihi:

Pötürge de 5 yemiş bende ona üzüldüm şimdi.Hayır pötürgelide değilim ama nedense beni gerdi.

Futbolu takip etmiyor olmak size bir ayrıcalık tanımaz.Hani başka alanlarda dişe dokunur bir

iletiniz olsaydı amenna.Dişiler safındaki yerinizi sağlama alın oradanda olabilirsiniz. :D:D

Şaka bir yana futboldan bir tek kadınlar hoşlanmaz.Oda kadınlara futbolun uzaya gitmek gibi bir şey

olduğunu düşünür.Ofsayt nedir pek bilmezler.Yirmi iki adam topun peşinde koşar durur çünki.

Onlar için varsa yoksa aşk-sevgi vb. acaba hiç düşündülermi.Beyinler farklı algılıyor herşeyi.

Şimdi bişey yazıcam ama admin habire uyarıyo beni.atıcak valla sizde kurtulacaksınız bende :D

Not:( Azizolturka iletimin senle bir ilgisi yok.sadece araç olarak kullandım) saygılar.

marcus varya yazıyı okurken ne diyo ya bu dedim :angry:

sonra dipi notu görünce sakinleştim! -_-

Ya beni niye konu mankeni yaptın benden habersiz ajansım kızcak bana şimdi :P:lol::stuart:

Harbiden dün maçtan sonra ne anonsu yapıldı!? :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.