Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yok bütün kurs camiası ehliyet verelim diye yalvarıyorlar ama beni kandıramazlar Stres yapıyo trafik bende Aramızda kalsın ben zaten araba kullanıyorum
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Duymadı demi Walla 2 gün önce Mersine gittim ödüm patladı , ama neyse otobandan gitmiştim
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl kankiiiiii beni kızdıran yada üzen bişey olmadı dedik ya, bu birazdan değişicek
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Efendim kankim Kankam Akşamdı nasıl olsa kimsecikler yoktu Çam devirdik sanırım
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl efendim kankimmiş akşam olması daha kötü ya kuşum Allah korusun
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yazar iş dönuşu ıhtıyar bı herıfın arabasıyla durup durup arabasına çağırmasına çok kızdımmmmmmmmm bugün bıktım artık o çevrede çalışmaktannnnnnnnnnnnnnnn
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl ne demek ya arabasına çağırmak bak çok kızdım işte buna dersini veremedinmi sedelina
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Yazar o çevrede sık sık oluyor malesef,dersını vermeye kalksam ne olduğu bellı değil saldırır felan,gerı dönup başka tarafa geçtım,gıyımım de dıkkat çekıcı değil ustelık,bayan olman yetıyor angutlara bayan olmak çok zor ya,kaç kere ağlamışımdır bu yüzden orada dolmuş beklerken
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Maalesef Sedelina böyle kendini bilmez densizler çok Benimde canım kankime sıkıldı bırakmış bebişleri çekip gitmiş
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl bugün hiç bişe kızamıyom yaaaaaa... yarın arkadaşımla çapkınlığa gitcez.......
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl az önce müdüre kızdım. şeytan at dosyayı kafasına bas istifayı. oooof ooof. bu ne koltuk makam manyaklığıdır anlamadım
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl Görmüyorum deme sakın görmüyorum kankim ya ben neden görmüyorum bu resimleri bak kızdım işte
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.