Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2010 14 yıl ablama çok kızdım benden habersiz doktordan randevu almış benim için yarına doktor ne dicek içikiyi bırak sigarayı bırak onu bırak şunu bırak hipertansiyon varmışmış varsa var alla alla bırakmıcam işte
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2010 14 yıl Şımarık kedinin verdiğim sucuğa burun kıvırıp ağzına sürmemesine kırıldım
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2010 14 yıl Badem'in sözümü dinlemeyip 1 saat peşinden koşturmasına çooook kızdım, sinir oldum
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2011 14 yıl Eskiden bana ait olan arabanın arka koltuğuna yabancı gibi oturmaya...
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2011 13 yıl hala içimdeki sıkıntıyı atamadığım için kendime kızıyorum artıkk...
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 13 yıl Ailemle olan tartışmalarıma... Hımm..Abidik burdan kusur kalmış..Üste çıksın bu konuda o da yazsın..Yazık ya
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl martılara kızıyorum, hepsi bir ağızdan konuşuyorlar..öyle yaptıklarında sesleri dayanılmaz oluyor..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl tımar-hane kelimesi.. bu hallerinden türetilmiş olsa gerekir..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.