Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

tanrıya inanıyormusunuz?  

22 üye oy verdi

1. 1. tanrıya inanıyormusunuz?

• evet kesinlikle
      12
    • hayır kesinlikle
      8
    • parodoklarım var emin değilim
      2

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

cok guzel bir tartisma bece arkadaslar ......................

• Cevaplar 124
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
aspatronun dediği gibi galieo dan binlerce yıl öncesinden haykırıyordu kuan ı kerim dünyanın yuvarlak olduğunu ve bilimin yeni bulabildiği daha pek çok gerçeği.bu yüzden ben galileoya inanıyorum,çünkü o dünyanın yuvarlak olduğunu milyonlara rağmen söylüyordu demek dolaylı olarak kuran a da inanıyorum demektir.ben areistim demek değildir.bilmem anlatabildim mi?

7552[/snapback]

ya galileo'yu da müslüman yaptınız ya,helal olsun :P ...ne diim artık?

arkadaşlar galileo örneği ; söylediklerinin doğru olmasına rağmen toplumun inandığı ve direttiği şeyin aslında doğru olmadığının altını çizebilmek için verilmiş bir örnekti. anlamak bu kadar zor mu yaw?

bu arada o galileo mu? kur'an mı? diyen arkadaş ise beni daha da şaşırttı,dumurdan dumura yolladı.ayrıca kıyamet alametlerini tekrar hatırlarttığı ve ahiret günü senaryolarımıza bir tane daha eklediğiniz için de ayrıca müteşekkirim kendisine...

7559[/snapback]

Tam okumamissin yazimiki yanlis anlamissin..yada tam okumussun ama anlayamamissin yeniden anlatayim iyi dinle...

galileo ile kurani kiyaslayan yok...3 milay insanin hepsi haklimi dendi bende o 3 milyar insanin inandigi kuran-i kerim haklidir dedim ve sordum simdi galileo mu yoksa kuranmi dedim...o kisi ne demek istedigimi anladi...cunku degisik bir konuda ATATURK benim dinim yoktur demis ve bendeonun dusuncesindeyim seklinde yorum yapmisti....benim yazimi yazdigim CANGURUmudur nedir bu sekilde yazi yazdi...cikip birde burda galileo yilar once dunyanin tepsi gibi vs oldunu soyleyince bende kendisine KURAN-I KERIM de yuzyillar once bunlari bunlari demisti ve dedikleri cikiyor manasinda ornek verdim...ama benimki gercek ornekler...onun dedikleri ise sadece bir varsayimdan ibaretti..kuranda varsayim yok kesinlik vardir...ha onun dedigi varsayim gerceklesmis olabilir...ama sonucta varsayimdi...kuran kesindi...ALLAHin gosterdigi yasattigi orneklerde kesindir...inanmayan inanmayabilir...zorunuzada gitmesin yalniz verilen ornekler..sonucta ben goruslerimi soyluyorum sizde yazin olsun bitsin..benim zoruma gitmio sonucta her musluman ahirette kendinden sorumludur..benim vazifem anlatmaktir bildigim kadariyla..sizler alirsiniz almazsiniz umrumda olmaz gerisi..hadi eyvallah..byes

7572[/snapback]

aynı şeyi söylüyoruz.ben islamla dalga geçtiğini sananlara yazdım onu,ben de biliyorum galileonun ne olduğunu.ama o bie bilmeden kuran da yazanı savun muyor mu?yazılanları daha dikkatli okuyun.orda yazdıklarım hayatla dalga geçtiklerini sananlarla dalga geçmekten ibaretti.

Gönderi tarihi:
SEN AÇTIĞIN KONULARA BAK HERŞEYİ TANRIYI MUHAKKAK KARIŞTIRIYORSUN. AÇTIĞIN KONULARDA TANRI KELİMESİ GEÇMEYEN BİR CÜMLEN VAR MI?

ALLAH BİRDİR HZ MUHAMMET TE ONUN ELÇİSİDİR. O HESAP GÜNÜN SAHİBİDİR.....

başta konu açıldığında gülmüşsün sonra insanlar oy ve cevap vermeye başlayınca galiba somurtkan bir maymuna dönüştün( kendisi söylüyor insan hayvandır diye o na hayvan demem hakaret anlaşılmamamılı) be hayvan

8265[/snapback]

Nasil insanlar kalp yetmezliginden ölebiliyorlarsa, beyinler de bilgi yetmezliginden kurumus hurma yapragi gibi yok olup gidiyorlar bu yasta. :D:D:D

Tartisacak güc kalmayinca, bilgi dagarcigi kus beyni kadar oldugundan utanmadan hakaretler ediliyor. Hakaretlerin icine de alcakca tehtidler sokusturuluyor :D

Üstelik te Allah adina utanmadan hükümler veriliyor. :D:D:D

Adam gibi dürüst, tartisma edebinden anlayanlara helal olsun.

Gönderi tarihi:

lütfen hakaret etmeden tartisin birbirinizi kirmayin bence sonuce bir konu bu tartismasi yapilir ama birbirinizin kalbini kirarak deyi dimi

Gönderi tarihi:
SEN AÇTIĞIN KONULARA BAK HERŞEYİ TANRIYI MUHAKKAK KARIŞTIRIYORSUN. AÇTIĞIN KONULARDA TANRI KELİMESİ GEÇMEYEN BİR CÜMLEN VAR MI?

ALLAH BİRDİR HZ MUHAMMET TE ONUN ELÇİSİDİR. O HESAP GÜNÜN SAHİBİDİR.....

başta konu açıldığında gülmüşsün sonra insanlar oy ve cevap vermeye başlayınca galiba somurtkan bir maymuna dönüştün( kendisi söylüyor insan hayvandır diye o na hayvan demem hakaret anlaşılmamamılı) be hayvan

8265[/snapback]

Nasil insanlar kalp yetmezliginden ölebiliyorlarsa, beyinler de bilgi yetmezliginden kurumus hurma yapragi gibi yok olup gidiyorlar bu yasta. :D:D:D

Tartisacak güc kalmayinca, bilgi dagarcigi kus beyni kadar oldugundan utanmadan hakaretler ediliyor. Hakaretlerin icine de alcakca tehtidler sokusturuluyor :D

Üstelik te Allah adina utanmadan hükümler veriliyor. :D:D:D

Adam gibi dürüst, tartisma edebinden anlayanlara helal olsun.

8288[/snapback]

söylediğim sez allah adına verilmiş bir hüküm değil bire bir allahın sözleridir. ben onun adına konuşamam.

seçtiğin resim bir arslan yaratılışındaki asalete bak sana hiç şans gibi geliyor mu akıllı hayvan....:) :) ):

Gönderi tarihi:

:D

KUZUM SEN NEYI MERAK EDIYORSUN, KAC TANE INANAN VAR KAC TANE INANMAYAN VAR?

ÖYLE MI?

:D

PEKI SANA NE BUNDAN!

INANAN INANSIN. INANMAYAN YOLUNA.

NEDEN RAHATSIZ OLDUGUNU BIR TÜRLÜ ACIKLYAMIYORSUN KI.

SENINKI MERAK DEGIL, ORTAMI KIZISTIRMAK,

KIMLERINE HAKARET EDIP, KIMILERININ SIRTINI SIVAZLAMAK :D

BOS VER BE ARKADASIM BU AYAKLARI. KIM NEYE INANIRSA INANSIN.

SEN BAK ISINE :D

Gönderi tarihi:

İYİ O ZAMAN HİÇBİR ŞEY KONUŞMAYALIM NEDEN İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNİ MERAK EDİYORUZ Kİ. BANANE SENDEN ONDAN ŞUNDAN BUNDAN.... BİRŞEYLER PAYLAŞMAK MERAKLARNI GİDERMEK İÇİN BURADA DEĞİLMİSİN.

KENDİ SIRTIMI SIVAZLIYORUM :)

Gönderi tarihi:

KIROMİKİM ABİM,

BEN 3 YILDIZ OLDUM

SEN GÖTÜRMÜYOSAN BEN SENİ YEMEĞE GÖTÜRİYİM ABİM

ABİ KOLUN YETİŞMEZ OLURSA " Kİ MÜMKÜNDÜR BİLİMSEL OLARAK!"

BEN SIVAZLARIM ABİ

ÇATLASIN CANUYUR

ÇATLASIN FRAK

Gönderi tarihi:

esra kuranın hükmüne göre hareket etmiyorsun allaha inanıyorsun ama resimde başın açık gülümsüyorsun kuran emrediyor ama sen başını kapatmıyorsun üstelik body tarzında elbise giymişsin erkeklerin göz zinasına sebeb oluyorsun sonra büyük kırmızı puntolarla allaha inancını savunuyorsunuz hep söylüyorum siz dindarlar çelişkilisiniz her tarafınız çelişki

son camii'nin son tuğlası son imamın kafasına düşünceye kadar mücadelemden vazgeçmeyeceğim mustafa kemal'in dediği gibi bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum

kuranda biz yeri döşek gibi yaydık demek ne zamandan beri dünyanın yuvarlak olduğunu söylüyor.galileo'yu bırak kurandan yüzyıllar önce gabel dünyanın yuvarlak olduğunu zaten söylüyordu.siz kurandan önce bilim yok mu?zannediyorsunuz.

embriyo hareketleri bilinmiyor muydu?

göğün katmanları bilimiyor muydu?

tatlı su tuzlu su karışmazlık bilinmiyormuydu?

petrol bilinmiyormuydu?

siz bilmiyormusunuz galileo din denen hıristiyanlık yüzünden bir daha teleskoba bakmaması için engisizyon gözlerini oydu

şimdi de kalkıp ne diyorlar efendim nasa kurana göre hareket ediyormuş nasa kuransız asla hareket etmiyormuş pes pes

[COLOR=red]Sevgili hacılar, hocalar, kardinaller, papazlar - ya da Nietzsche'nin deyimiyle, tanrının kutsal asalakları. Artık ne anlatsanız boşuna ! Nietzsche sizden daha dürüsttü. O, açıkça öldürdü tanrısını. Oysa sizler Tanrıyı sattınız. Kutsal pisliklerinizi dünyanın her tarafına bulaştırdınız. Bir elinizde Kur'an, İncil, eski ahit, yeni ahit; dudaklarınızda hep kutsal isimler: İsa, bakire Meryem, Davud, Muhammed...Diğer elinizle insanların mutfaklarını talan ettiniz, loş ve tenha köşelerde, gözlerden uzak izbelerde tam da ağzınıza layık genç kızların eteklerinin altını karıştırdınız. Sonra - tek suçları sizlere inanmak olan - zavallılara günahtan arınmayı ve kendilerini tanrının yüce kollarına, yani sizin ter kokan kasık aralarınıza, koltuk altlarınıza teslim olmayı öğrettiniz. Tanrının bile pezevenkliğini yaptınız sizler. Yine sizlerin sayesinde, insanın ömrü boyunca hissedebileceği en büyük sevgi - saf, karşılıksız, yalın ve ispata muhtaç olmayan tanrı sevgisi- üzerinden şehirdeki bütün erkeklerin geçtiği boyalı bir fahişeye döndü. Manastırlarınız, dergahlarınız, tekkeleriniz, zaviyeleriniz .. oğlancılık, sübyancılık yuvaları oldu. Yüzyıllarca insanları kışkıttınız. Onlara ebedi hayat, cennetteki küçük memeli kızlar, billur gibi oğlanlar vaadederek insanların birbirini sevmesini, birbirleriyle kucaklaşmasını engellediniz. Canavarca duyguları yücelttiniz. Sizin palavralarınıza inanıp ölen zavallıları şehit diye yücelttiniz. Nietzsche sizlere yeterince hakaret edememiş.

Alın, kutsal kitaplarınızı başınıza çalın !

Bakire Meryem ve çocuk İsa heykelleri, Ali'nin resimleri, ikonalarınız, üzerinde "maaşallah" yazan modern zaman putlarınız, Muhammed'in hadisleri, şeriat ehlinin fetvaları ... hepsi sizin olsun.

Alın, tanrınızı da başınıza çalın ![/color]

Gönderi tarihi:

NİETZSCHE'NİN İNANÇSIZ OLDUĞUNU KİMSE SÖYLEYEMEZ.

O SADECE İNSANLARIN ALLAH'I KENDİNCE VE KENDİ ÇIKARLARI İÇİN

TARİF ETTİKLERİNİ VE BUNA İNANMADIĞINI SÖYLEDİ.

ÜSTÜN İNSAN TABİRİ, İNSAN-I KAMİL'LE EŞ DEĞERLİ BİR ANLAM TAŞIR.

KIYAMET DEDİĞİNİZ NEDİR Kİ? İNSANIN BÜTÜN BUNLARI İDRAK İLE

KENDİNİ AŞMASI DEĞİL Mİ? :clover:

Gönderi tarihi:

NİETZSCHE'NİN İNANÇSIZ OLDUĞUNU KİMSE SÖYLEYEMEZ.

O SADECE İNSANLARIN ALLAH'I KENDİNCE VE KENDİ ÇIKARLARI İÇİN

TARİF ETTİKLERİNİ VE BUNA İNANMADIĞINI SÖYLEDİ.

ÜSTÜN İNSAN TABİRİ, İNSAN-I KAMİL'LE EŞ DEĞERLİ BİR ANLAM TAŞIR.

KIYAMET DEDİĞİNİZ NEDİR Kİ? İNSANIN BÜTÜN BUNLARI İDRAK İLE

KENDİNİ AŞMASI DEĞİL Mİ?

demişsin müslümanmıydı neydi hangi dinin tanrısı çıkarlarına kullanılmadı?

nietzsche'nin deccal tanrısında bir bölümünde şöyle diyor.Hz.ayşe muhammet öldüğünde onun hırkasını koklamış ve şöyle demiş hırkasının kokusundan onu burada hissediyorum demiş hz.Ayşe şunu hisssettti mi? acaba kendisini muhammet küçük yaşta becerirken ne hissediyordu benim yorumuma göre hatırlamıyordur çünkü hatırlamayacak kadar çok küçük yaşta idi

gene çelişki gene çelişki bir bu dünyanın önemli olmadığını geçici olduğunu bir de yukarıda yazdığın gibi aksini söylüyorsunuz.

Gönderi tarihi:

SENİN TERBİYEDEN DE NASİBİN YOKMUŞ.

BİR DEFA KİM ( SENİN UYGUNSUZ TABİRİNLE) BECERİRKEN GÖRMÜŞ.

NİETZSCHE HİÇBİR ZAMAN BÖYLE BASİT TABİRLER KULLANMADI

BU SAPKIN FİKİRLERİN HEZEYANLARIDIR.

ALLAH VE RESUL YARDIMLARINI ÜZERİMİZDEN ESİRGEMESİN...

Gönderi tarihi:

ben utanılacak hiç bir şey yapmadım hele 9 yaşında bir kızı asla becermedim

bırak o işi yapmayı 9 yaşında ki bir kız üzereinde cinsellik hakkında hiçbir şey düşünmedim 9 yaşında ki bir kızla muhabbetim nasılsın? derslerin iyi mi? anneni babanı üzmüyorsun değil mi? ancak bu olur sizler muhammedi çok güzel önek alıyorsunuz ben 1997 yılında 12 yaşında bir kızın pazarlık yapılarak 65 yaşında adama satıldığını gördüm işte o zaman insanlığımdan utandım alın muhammedide tanrınızıda başınıza çalın defolun gidin bütün sapkın dinler

Gönderi tarihi:
esra kuranın hükmüne göre hareket etmiyorsun allaha inanıyorsun ama resimde başın açık  gülümsüyorsun kuran emrediyor ama sen başını kapatmıyorsun üstelik body tarzında elbise giymişsin erkeklerin göz zinasına sebeb oluyorsun  sonra büyük kırmızı puntolarla allaha inancını savunuyorsunuz hep söylüyorum siz dindarlar çelişkilisiniz her tarafınız çelişki

son camii'nin son tuğlası son imamın kafasına düşünceye kadar mücadelemden vazgeçmeyeceğim mustafa kemal'in dediği gibi bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum

9222[/snapback]

sen laflarina dikkat edermisin senin oranin buranin acik olmadigi ne malum o resimdeki benmiyim eminmisin ????? böyle beni hedef alma......hem ben kendi dusuncelerimi söyledim sana ne giyindigimden ?????nasil dolastigimdan ben fikrimi paylastim kim rukus konusu yok burda....ister gulerim ister aglarim gulunce hiristiyanmi oluyor insan sen beni neden hedef aldin geri kafali laflarina dikkat et.........

Gönderi tarihi:

O RESİM SEN DEĞİLSEN NİYE KOYUYORSUN MAKSADIN NE?YOKSA TÜRBANSIZ BİR HAYATA ÖZLEMİN Mİ VAR?OLAYLARI KİŞİSELLEŞTİRMEYELİM BENİM SANA O YAZIYI YAZMAMDA Kİ MAKSADIM HEM MÜSLÜMANIM DİYORSUNUZ HEM LAİKİM DİYORSUNUZ VE ILIMLI İSLAM YARATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ İKİSİ BİR ARADA YÜRÜMEZ İKİSİ TAMAMIYLE ZIT KURAN ALLAH DİYOR Kİ BENİM KANUNLARIMA GÖRE İDARE EDİLECEKSİNİZ DİYOR LAİKLİK DİYOR Kİ SENİN KANUNLARIN DEVLET İÇİN GEÇERLİ DEĞİL DİYOR GERÇEK BU BUNU ANLAMAYA ALIŞIN İKİSİNİN ORTASI YOK KURAN-I KERİM DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE ILIMLI İSLAM OLAMAZ VE DEĞİŞMEYECEĞİNE GÖRE ASLA BUGÜNÜN ŞARTLARINA UYGUN ILIMLI İSLAM OLAMAYACAK BANA MANTIKLI CEVAPLAR VERİN

Gönderi tarihi:
O RESİM SEN DEĞİLSEN NİYE KOYUYORSUN MAKSADIN NE?YOKSA TÜRBANSIZ BİR HAYATA ÖZLEMİN Mİ VAR?OLAYLARI KİŞİSELLEŞTİRMEYELİM BENİM SANA O YAZIYI YAZMAMDA Kİ MAKSADIM HEM MÜSLÜMANIM DİYORSUNUZ HEM LAİKİM DİYORSUNUZ VE ILIMLI İSLAM YARATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ İKİSİ BİR ARADA YÜRÜMEZ İKİSİ TAMAMIYLE ZIT KURAN ALLAH DİYOR Kİ BENİM KANUNLARIMA GÖRE İDARE EDİLECEKSİNİZ DİYOR LAİKLİK DİYOR Kİ  SENİN KANUNLARIN DEVLET İÇİN GEÇERLİ DEĞİL DİYOR GERÇEK BU BUNU ANLAMAYA ALIŞIN  İKİSİNİN ORTASI YOK KURAN-I KERİM DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE ILIMLI İSLAM OLAMAZ VE DEĞİŞMEYECEĞİNE GÖRE ASLA BUGÜNÜN ŞARTLARINA  UYGUN ILIMLI İSLAM OLAMAYACAK BANA MANTIKLI CEVAPLAR VERİN

9379[/snapback]

İNANÇ APAYRI BİR ŞEY DOSTUM. AÇIKTA OLSAN KAPALIDA OLSA İNANCI SORGULAYAMAZSIN. ALLAH KURANDA İNSANLARA ÖĞÜT VERİR. ÖĞÜTÜ UYGULARSIN UYGULAMAZSIN BU İNANÇSIZ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ. İŞTE SAÇI AÇIK BADİLİ BİR İNSAN İNANIYOR NE GÜZEL SİZE BİR DERS VERİYOR. O YOBAZLAŞMIŞ TEK TİP İNSAN MODELİNE NE GÜZEL BİR ÖRNEK OLUYOR. ÖĞÜTLERE UYMAMAK SENİ İLGİLENDİRMEZ ... MUTLAK DOĞRUYU SEN BİLEMEZSİN ALLAH BİLİR. KAPALI BİR İNSAN CEĞENNEME GİDECEĞİ GİBİ AÇIK BİR İNSANDA CENNETE GİDEBİLİR BUNU ANCAK ALLAH BİLİR SANANE ALLAH ADINA NEDEN HÜKÜM VERİYORSUN. SANANE KAPANIR KAPANMAZ SANANE AMA İNANCINI SORGULAYAMAZSIN. ONU ANCAK ALLAH ALLAH SORGULAR.

Gönderi tarihi:

spataküs:

bu ne hiddet, bu ne cellal....

vaktini niye sevmedigin bir sey icin harciyorsun?

sen inancsizliginla mutlu olamuyormusun???

yazik!

Gönderi tarihi:

İNANÇ APAYRI BİR ŞEY DOSTUM. AÇIKTA OLSAN KAPALIDA OLSA İNANCI SORGULAYAMAZSIN. ALLAH KURANDA İNSANLARA ÖĞÜT VERİR. ÖĞÜTÜ UYGULARSIN UYGULAMAZSIN BU İNANÇSIZ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ. İŞTE SAÇI AÇIK BADİLİ BİR İNSAN İNANIYOR NE GÜZEL SİZE BİR DERS VERİYOR. O YOBAZLAŞMIŞ TEK TİP İNSAN MODELİNE NE GÜZEL BİR ÖRNEK OLUYOR. ÖĞÜTLERE UYMAMAK SENİ İLGİLENDİRMEZ ... MUTLAK DOĞRUYU SEN BİLEMEZSİN ALLAH BİLİR. KAPALI BİR İNSAN CEĞENNEME GİDECEĞİ GİBİ AÇIK BİR İNSANDA CENNETE GİDEBİLİR BUNU ANCAK ALLAH BİLİR SANANE ALLAH ADINA NEDEN HÜKÜM VERİYORSUN. SANANE KAPANIR KAPANMAZ SANANE AMA İNANCINI SORGULAYAMAZSIN. ONU ANCAK ALLAH ALLAH SORGULAR.

SENİN ŞU SÖZLERİNİ DOĞRULAR BİR TANE AYET GÖSTER BANA

ALLAH ADINA HÜKÜM VERMİYORUM ALLAH ÖYLE SÖYLÜYOR.

ÖMERİN BABASINI SIRF İNANMADIĞI İÇİN MUHAMMEDİN YANINDA KATLETTİĞİNİ BİLİYORMUSUN

SEN VAR YA HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORSUN KANITLAR GÖSTERMEDİĞİN SÜRECE SANA HİÇ BİR ŞEKİLDE CEVAP VERMEYECEĞİM

Gönderi tarihi:

SENİN ŞU SÖZLERİNİ DOĞRULAR BİR TANE AYET GÖSTER BANA

ALLAH ADINA HÜKÜM VERMİYORUM ALLAH ÖYLE SÖYLÜYOR.

ÖMERİN BABASINI SIRF İNANMADIĞI İÇİN MUHAMMEDİN YANINDA KATLETTİĞİNİ BİLİYORMUSUN

SEN VAR YA HİÇ BİR ŞEY BİLMİYORSUN KANITLAR GÖSTERMEDİĞİN SÜRECE SANA HİÇ BİR ŞEKİLDE CEVAP VERMEYECEĞİM

9389[/snapback]

SÖYLEDİĞİN AYET Mİ BEN SANA AYETLERLE KANITLAR GÖSTERDİM SEN BANA HİKAYE ANLATTIN AYET SÖYLE BANA ..... CEVAPLAMAYAMAYIP SÖYLEYEMEYECEK BİR ŞEY BULAMAYINCA AYET YERİNE HİKAYE ANLATIYORSUN.... BANA AYET GÖSTER BEN GÖSTERDİM YADA MAVAL OKUMA :):clover:

Gönderi tarihi:

SÖYLEDİĞİN AYET Mİ BEN SANA AYETLERLE KANITLAR GÖSTERDİM dedin bir insan bu kadar yalancı olamaz bu forumda nerde senin sözlerini doğrulayıcı bir ayet göstermişsin bana maval okuma diyorsun ama sen bom boşsun çünkü öyle bir ayet yok göstersen bile aynı kurandan tersinianlatan ayet koyarım önüne gene çuvallarsın

Gönderi tarihi:

spartaküs

Re:DIKKAT ETMİŞ, Bugün, 8:55:32

İleti Sil Alıntı İle Yanıt Gönder

Acemi

**

Grup: Üyeler

Üye No: 7046

sen ya yalancısın ya da iki yüzlüsün oturuyorsun türbanlıyım diye o resmi koyuyorsun kendi resmini koymayacaksan hiç resim koyma kardeşim koyacaksın tabii insanların senin yazılarına ilgi göstermesi lazım türbanlı fotonu millet ne yapsın o copy past yaptığın şiirlerine ilgilenmesi lazım kimi kandırıyorsun

sen böyle büyük kırmızı puntolarla ben allaha inanıyorum diye yazacağına benim yazdıklarıma cevap ver

sevgili forum arkadasimizim bana özelden yazdigi sey ler yukardakiler

isterseler atsinlar beni forumdan hic umrumda deyil senin gibi geri zekali salakla tartisacagim yok madem o kadar musümansin interentte ne b... ariyorsun istersem senin karinin resmini koyarim resim yerine yinede müsümanligima birsey olmaz sen kimsin neden benimle ugrasiyorsun sana ne benim muslumanligimdan konu esranin musluman olmasi deyil bunu findik kadar olan beynine sok konu taniriya inananlar inanmayanlar

yok tahrik edici yok ne yok o yok bu sen benim neyimlsin lan sana ne ne ginirim fotoda konu benim giyinmemmi turbanli olmammi bana bak sana hayvan desem hayvanlara hakaret etmis olurum ben tam 4 yil turbanliydim is yuzunden acildim bu da senin gibi dusunen geri zekalilar yuzunden oldu acildim ama sorumlusuda benim ben cevabini verecegim ben yanacagim ateslerin icinde sani neden bu konu bu kadar ilgilendiriyor nisanlimmi essimmi neyimsin sen de beni boyle hedef aldin amacin ne ya ben ederim boyle seyin icine böyle insanlar olunce ben burdaki kisilere saldirip yok sen musluman deyilsin demiyorum seni varya burda karsimda gorsem ozaman sadece benim sessiz cevabimi gorsen anlardin ne demek istedigimi seni öldürüdüm anla ne kadar müsümanim dunyadan bi geri kafali daha giderdi .........

admin bu saygada emegi gecen herkese söylüyorum bu adama siz dur demezseniz ben demesini bilirim anlim ak öyle insanlari bir sekilde sikistirarak deyil ne kadar müslüman oldugumu göstererk giderim burdan ........................

esra karadeniz................

Gönderi tarihi:

bana dur diyebilmeniz için sorularıma cevap verin .sanane banane diyorsun ama şeriata sanane banane diyemeyeceksin ayrıca bir bayana lan kelimesi yakışmıyor

karımı ne karıştırıyorsun bu işe üzüldüm çok seviyesizmişsin artı benim müslüman olduğumu kimsöyledi yazılardan da anlaşıldığı gibi ateistim

Gönderi tarihi:

tanrı ile inanan arasına girmek en büyük günahlardan biri

bunu unutma sakin

ben nasil senin esini aldimsa agzima ve bu seniin gücüne nasil gittiyse benim abimde bu sayfaya geliyor yazdiklarini okuyunca onun gözündede seviyesiz olacaksin ......

Gönderi tarihi:

spartaküs:

niye saga sola saldiriyorsunuz?

bunu böyle yapmak ne tür bi haz verio size?

baskalrini neye göre yargiliosunuz?

ateist olmak kötü bi si mi?

siz ii bir örnek tesgil ediniz ve seviyeli olunuz ki, biz de pay bicelim kendimize ;)

Gönderi tarihi:

hani gitti cevap veremedi

ben kişiliğimi birilerinin hayatına özenmeye dayalı olarak değiştirmedim,asıl özenti olanlar sizin gibi şeriata inanan ama asıl din olgusunun ne olduğunu bile bilmeyen örümcek kafalılardır...

tanrı ile inanan arasına girmek en büyük günahlardan biri

bunu unutma sakin

madem öyle diyorsun senin isminde cok hosmus onlarami özeniyorsun icinde özlemimi var ha bana cevap verme seni beyin olarak bloke ettim durdurdum engelledim öyle insanlar muhattabim olamaz benim ......

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.