Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Leman Sam----- Illa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 ayna gittiğin yağmurla gel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Nato - Chorjavon ravaan shodan tschaar javaan,har tschar giriftan kamaan manhaar shodan pur armaan,ya mavlaan, ya mavlaan, ya mavlaan?(2x) nai naa nanaj nanaj na naj (4x) padar begud ba pisar, imruz nagum hetsch safar safaratan pur khatar, ya mavlan, ya mavlan, ya mavlan madar du ta bacha mord, har sal ghese? madres? khataretan bar khdoa, ya mavlan, ya mavlan, ya mavlan nai naa nanaj nanaj na naj (4x) kadam zadan yakbara, tar marasi?(garma rasid?)dast daraaa muaa bakhaan janaza, ya mavlan, ya mavlan, ya mavlan (2x) nai naa nanaj nanaj na naj nanaj naa naaaj (4x) madar ki girya makard,sanga ro par sar mekard naleyi batsche mekard,ya mavlan ya mavlan ya mavla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 neden saclarin beyazlamis arkadas---- Tanju Okan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ademek Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 YILDIZ TİLBE - DAYAN YÜREĞİM Hedef olup vursan da Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya aşk Beni tara Bitsin hiç bir şey umrumda deil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi Göz yaşlarım akabilirler özgürce İçimde öyle güzelsin ki Onu kirletmeyeceğim seninle Bağlasan durmaz göndersen gitmez Laftan anlamaz sözümü dinlemez Başına buyruk duyguları savruk Beni bana kırdıran Bu gönül canıma düşman Yanıyor bedenim acıyor içim Yoktan anlamıyor benliğim Bitmiyor geceler Geçmiyor günler Adı aşk bu eziyetin Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inan Gün gelir acılar ezberlenir İyileşir zamanla yaran Anlar mı hiç seni Yanarak mum gibi, eridiğini Sen aşıksın o Kör hevesin kalıcı misafiri Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Kölem ol gel desen gelmem mi yar Uğrumda öl desen ölmem mi yar Bir anlasan bir dinlesen Kalbim senin için çarpıyor yaar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 simdi bana kaybolan yillarimi verseler.. simdi bana yeniden istermisin deseler.. tek bir söz bile söylemeye hakkim yok.. Sezen Aksu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ berceste Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 rise and fall - sting Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 GİT ŞİMDİ Kadir ŞAHİN Ağlamak boşuna Değmezmiş sana Nasıl da inandım Senin yalanlarına Gİttiğin o gün var ya Sarıldım eşyalarına Benimle kalman için Yalvardım Allahıma Gİt şimdi dönme bana Beni bir daha arama Yazık değil mi sence Yaşanan saf duygulara Ben seni çok sevmiştim Herşeyimle senindim Günah değil mi bana beni böyle terkettin. Çok güzel bi şarkı bulabilirseniz mutlaka dinleyin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Rüzgar Penceremin perdesini Havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmeyi anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim Leman Sam en sevdigim sarkilardan biri ve son günlerde hep dilimde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ berceste Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ayşegül ALdinç - Beni hatırla.... Her telefona sen çık.. her kapıya sen koş beni hatırla.... Sen bir yerlerde ben bir şehirde akşam olunca beni hatırla.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ berceste Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 dışarda kar yağıyor benim içime yağmur ağlama iki gözüm biraz daha dur..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ikizler Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 niran ünsaldan haktan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ dowjones Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ heyt be Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 where is my mind Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 korn-did my time Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ikizler Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 kafile yüksek sadakat çok güselll Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ikizler Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 evet ahmet kaya ayrılığın hediyesi harika bi sarkıdır o yaa...a.kayanın hangi sarkısı çirkin ki... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Dağların arkasında yar....Alpay Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Arash-yalla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Arash-yalla o ne? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 o ne? şarkı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 şarkı yok canım:)..... tüh.. ne kadar da cahalım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 yok canım:)..... tüh.. ne kadar da cahalım.. Senin için müzik ve müzikle ilgili herşeyin ana sayfaya koydum dinlemek istersen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 grup yorum-ulaşır sana Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.