Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 en çok aklımdan geçen sık sık baştan kurguladığım intikam fantazimdir buyrun kurbanımız karanlık vekapalı bir odaya kapatılır kendisini yalnız hissetmesin diye yanına arkadaşcanlısı ve aç birkaç tane lağım faresi koyulur kurbanımız fareleri öldürürse yenisi yollanır kurbanımız uyursa fareler onu muhtelif yerlerinden kemirerek uyandırır açıkırsa karnını doyurması için leziz ve tombul farelerimiz var ama birkaç gün içinde yediği fareler ona ********* yaralar korkunç ağrı ve bulantılar olarak geri dönecek uykusuzlukla birleşince bu durumun verdiği dayanılmaz acı ve bıkkınlıkla kurbanımız kaderine teslim olacak ve hissizleşen bedeni fare ziyafeti olacak kendisine acırsak ölmeden evvel kendi değersiz hayatına son verebilmesi için yanına keskin bir nesne konulacak kurbanımıza bir cenaze töreni yapılmayacak son et parçasına kadar yenecek tavsiye: kurban kadınsa fare sayı ve zamanını iyi ayarlayarak çok eylenebilirsiniz Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 elaman sen harcanıyorsun buraLarda Bi Senaryo flan yazda Kurtar bizi bu hayattan harbici diorum baq sakın yanLış anlama tbrkler Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 dostum fantazine hayran kaldım.okuduklarım içerisinde en ilginci seninki deldi.. yeni fantazilerini şimdiden merak ediyorum. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 acının doruğa çıktı anı yakalama önemli bu meslekte.. o da çeşitli şekillerde mümkün. ama ben kızgın bir frında buğlama yapmayı uygun buldum..yavaşca ısınan bir frında ölüme terkedilmiş bir kurban.. Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 icaat yok sizde hepsi laf.. alın size cellattık izleyin(+16) kazığa oturmak neymiş görün. Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 EVEEEEEEEEET. Filimlerdeki işkence sahnelerinde ki gibi değil ama hayatımdaki insanın zaman zaman suratının ortasına esaslı bir yumruk indirmeyi isterdim.Sonra da tüm ahlak ve edep kurallarını ''siz biraz şurada durun''diyerek küfür etmek,onun hakkında hissettiklerimi avazım çıktığı kadar bağırarak hakaret etmek,küfür etmek isterdim.Hem de en usturuplusundan.Sonra bir kroşe daha atmak isterdim.Tabi bayan olduğum için de 10 metre kaçar yine küfür etmek isterdim.Bencil,kaba odunsun demek isterdim. Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 bu kadar kinli olmanın sebebi vardır elbet.. seninki cellatlıktan öte bir şey.! eline geçirsen tırnaklarınla kazırsın be adamı. saygılarımla. Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 bu kadar kinli olmanın sebebi vardır elbet.. seninki cellatlıktan öte bir şey.! eline geçirsen tırnaklarınla kazırsın be adamı. saygılarımla. Çok hoşsun doğrusu! Açılan kürsü konusuna ne yazmamı bekliyordunuz? Çiçek atıp,öpücük göndermemi mi? Adı üstünde işkence şekli Yoksa göz kapaklarını jiletle kesmemi mi tercih edersiniz?Ya da tırnaklarını kerpetenle çekmeyi mi? İşkence şeklim sorulan soru karşısında gayet safiyane kalıyor. Be sözünüzü de kınıyorum. Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Çok hoşsun doğrusu! Açılan kürsü konusuna ne yazmamı bekliyordunuz? Çiçek atıp,öpücük göndermemi mi? Adı üstünde işkence şekli Yoksa göz kapaklarını jiletle kesmemi mi tercih edersiniz?Ya da tırnaklarını kerpetenle çekmeyi mi? İşkence şeklim sorulan soru karşısında gayet safiyane kalıyor. Be sözünüzü de kınıyorum. ben zaten safinaye kaldığınız için sizinki cellattan öte dedim.. sizdeki cellatlık değil nefret duygusu. cellatlık bir meslektir, dugulara yer yoktur bu alemde.. ayrıca kınanacak bir durumda yok. "be" kelimesinden alınacak bir şey varsa özür dilerim... Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 ben zaten safinaye kaldığınız için sizinki cellattan öte dedim.. sizdeki cellatlık değil nefret duygusu. cellatlık bir meslektir, dugulara yer yoktur bu alemde.. ayrıca kınanacak bir durumda yok. "be" kelimesinden alınacak bir şey varsa özür dilerim... Özrünüzü kabul ediyorum. ama siz hala anlamamkta ısrarcı davranıyorsunuz.Burada hayali bir durumdan,söz ediliyor; meslekten söz edilmiyor, işkence şekillerinden bahsediliyor.Ve bu hayalde mizah kokuyor.Bunun nefretle alakalı olduğunu sanıyorsanız sizin mizah duygunuzdan şüphe ederim. Unutmayın ki ben bir bayanım.olaya duygusal anlamda yaklaşmam da tabiidir.Savaşları siz erkekler çıkardığınıza göre, bu tarz düşünmenizi de tabii karşılıyorum... Alıntı
Φ parasetemol Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 bay-bayan çatışmasına girmek yersiz. siz kadınlar elbette duygussalsınızdır. buna bir itirazım yok lakın mizah anlayışınaza hayranlığımı belirtmek isterim. benimkinden çok farklı. bu arada düşüncelerimi tabii karşılamanızada müteşekkirim.. Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 bu ne ya!!!!!!!!!!! suçu neymiş garibin.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 EVEEEEEEEEET. Filimlerdeki işkence sahnelerinde ki gibi değil ama hayatımdaki insanın zaman zaman suratının ortasına esaslı bir yumruk indirmeyi isterdim.Sonra da tüm ahlak ve edep kurallarını ''siz biraz şurada durun''diyerek küfür etmek,onun hakkında hissettiklerimi avazım çıktığı kadar bağırarak hakaret etmek,küfür etmek isterdim.Hem de en usturuplusundan.Sonra bir kroşe daha atmak isterdim.Tabi bayan olduğum için de 10 metre kaçar yine küfür etmek isterdim.Bencil,kaba odunsun demek isterdim. bunları bana bir bayan yapsa gülmekten dövemezdim onu Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 bunları bana bir bayan yapsa gülmekten dövemezdim onu Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 TAŞ YÜREKLİ, Sizi güldürebilmek ne hoş.Düşüncelierinizle hayatıma renk kattınız.Ben de çok eğlendim.Benden sonra yazıma ne gibi tepkiler geleceğini merak etmiş ve bir değerlendirme yapmak istemiştim.Oltaya gelenler hemen belli oldu. Sizi kırmak istemem ama bayanları tanıyabilmeniz için sanırım 10 fırın ekmek daha yemeniz lazım.Ama kolay elde edilenlerden hoşlanıyorsanız tabii ki de sorununuz olmaz.Bu sizin tercihiniz olur.Ne diyeyim kolayca pataklayabileceğiniz partnerler diliyorum size İşkence hayallerimi yazdığımda bana tepki veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum.Kendi arkadaşlarımın kıymetini çok daha iyi anladım.Onları seviyorum.hoşçakalın. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 güzel bir icraat.. tebgrikler.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 TAŞ YÜREKLİ, Sizi güldürebilmek ne hoş.Düşüncelierinizle hayatıma renk kattınız.Ben de çok eğlendim.Benden sonra yazıma ne gibi tepkiler geleceğini merak etmiş ve bir değerlendirme yapmak istemiştim.Oltaya gelenler hemen belli oldu. Sizi kırmak istemem ama bayanları tanıyabilmeniz için sanırım 10 fırın ekmek daha yemeniz lazım.Ama kolay elde edilenlerden hoşlanıyorsanız tabii ki de sorununuz olmaz.Bu sizin tercihiniz olur.Ne diyeyim kolayca pataklayabileceğiniz partnerler diliyorum size İşkence hayallerimi yazdığımda bana tepki veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum.Kendi arkadaşlarımın kıymetini çok daha iyi anladım.Onları seviyorum.hoşçakalın. ben senin kafanın içinden geçeni bilirim goreeeeeeett Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ..Kayalara çiviler güneşte kuruturdum..bende de kurutarak öldürme fantazileri varr.. farklı bir öldürme şekliyse; çölde, kızgın güneş altında camdan bir sera yapar,kurbanı içine atar önce kendi suyuyla pişmesini bekler (daha lezzetli oluyor) sonrada nemsizlik ve sıcaklıktan kuruyarak ölmesini sağlardım.. not: isteyen fotosentez yapabilir.. Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 arkadaşlar lütfen kurbana hakaret etmek aşağılamak cellata yakışmaz o işkencecilerin işidir bilgi yada aşağılama içindir cellat ölümü sanat haline getiren onu saflaştıran bir sanatkardır o filmlerde izlediğiniz yamuk suratlı kahkahalar atarak yada sadistçe gülerek adam öldürmeler yalan cellatlık aile mesleğidir avrupada asırlarca bu görevi ifa etmiş köklü cellat aileleri vardır birbirlerinden kız alıp vererek avrupa cellat aileleri aralarında akrabalık kurmuştur osmanlıda cellatların kendi locaları vardı çırak ve kalfa yetiştirirlerdi öyle eline her balta alan cellat olamazdı kanunlar birinin nasıl öldürülmesini istiyorsa o şekilde öldürürdü kurbana gereksiz eziyet hakaret eden kendi arkadaşları tarafından dışlanırdı birçok toplumda uğursuz olarak görülmüş taşlanmış ve dışlanmışlar ama mesleklerinin ulviyetinin farkında oldukları için asla kaçmamışlardır eğer celletlık olmasaydı sizi öldürecek kimse sadist bir hayvan olacak en basit infazı en aşağılık ölüme dönüştürecekti cellatlar kıralları prensleri kimselerin dokunmaya cesaret edemediği soyluları öldürmüştür böyle bir onur kime nasip olmuştur dahası kirli olan 4 yaşında bir şehzadeyi hızlı ve acısız bir şekilde öldüren cellatmıdır yoksa tahtını korumak için onu boğduran öz kardeşimidir cellatlık asil ve ustalık isteyen bir meslektir insan öldürmek işi her önüne geleneyaptırılamayacak kadar zor bir iştir lütfen saygı duyalım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 evet dostum haklısın saygı duymak lazım cellatlara burdan sonsuz saygı ve sevgilerimi gönderiyorum biz burada şakasını yapıyoruz cellat kardeşler siz bize uymayın söylediklerimizi gerçekte yapmıyoruz yani burada söylenilen herşey rol icabıdır gerçek değildir sakın uygulamaya kalkmayın Alıntı
Φ YSF_DMR Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Aslı cellatlar birşey olmuyor. Erdal Eren'in idam fermanını imzalayan yada, dengeyi sağlamak için bir sağcı - bir solcu diye, kavun karpuz seçer gibi seçipte insanları idama gönderenlerin, Erdal Eren'i asan zavallıdan dahamı temizlerki? Asla cana kıymamış, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını, o gencecik insanları ipe gönderenler, onları asan zavallı çingenelerden dahamı vicdanlydı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.