Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 atma atma forum kardeşiyiz şurda. aklına gelmiş miş.. bu çin işkencelerinden biriydi okumuştum biyerlerde polisin kapıya dayanacağına emin olabilirsin. ben emniyette sivil memurum. bu yazılanların sistem tarafından denetlendiğini düşünürsek... kapı çalıyo koş bak bakalım kim gelmiş Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 orda adamın alnına damlatıyordular ama bu yansanayisi o işkencenin gözüne damlatıyorum aklıma demek ordan geldi valla polis molis hiç gelmesin bak şakayı ciddiye döndürürler Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 kem küm öhö öhö anlasildi yani guzel bir sekil olum icin.....héhéhé Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 aman aman çok korktum. ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın emniyetin bütün polisleri az sonra kapında olurlar.bi düşünüyüm belki affederim. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Mezarımı kızlar kazsın dar olsun Etrafında lale sümbül bağ olsun Alın benim çekmecemden resmimi Ben ölürken duymasınlar sesimi Alın benim çekmecemden kürkümü Ben ölürsem söylesinler türkümü bir taş kalpliyi çekemediniz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Forumu psikopatlar basmış Başıda Taş Yürekli çekiyor sanırım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 abi ya kirlangicla tas yurekli siz cok komiksiniz ama senin yontem pekde aci verici degil bence dur ben amateur katil olarak yeni fikir vereyim once bi sandalyeye kurbani baglayalim kurbanin uyanmasini bekleyelim sonra aci vererek bir kolu keseriz sonra digeri derisinidemi yuzsek turk hava kkurumuna bagislariz yaa gerci bu fena kanli oldu sonra parcalara ayirip cesettende kurtuluruzz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Forumu psikopatlar basmış Başıda Taş Yürekli çekiyor sanırım valla gece yagmuru ben gazi ondan aliyomm o bizim ustadimiz Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Forumu psikopatlar basmış Başıda Taş Yürekli çekiyor sanırım nasıl ? iyi yetiştirebiliyormuyum elemanları hepsini profosyonel katil yapacam ama biraz çok zaman lazım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 nasıl ? iyi yetiştirebiliyormuyum elemanları hepsini profosyonel katil yapacam ama biraz çok zaman lazım ne zamani bee oldum oldum piskopat hocam ya ilk kurbanlarimda kardeslerim olsa fene olmaz Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Forumu psikopatlar basmış Başıda Taş Yürekli çekiyor sanırım gel gel kaçma sanada bi güzellik yapalım. taş yürekli üstad tut şunu kaçmasın. ne yapalım buna de bakalım.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 onlarla ilk deneyimini yapacaksın ama biraz daha yetişmen lazım daha öldürme aşamasındasın birde bunun asaiş bölümü var oraya gelemedin henüz çok erken Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 gel gel kaçma sanada bi güzellik yapalım. taş yürekli üstad tut şunu kaçmasın. ne yapalım buna de bakalım.. Taş Yürekli Üstad mı olmuş İşte buna gülünür Hadi orda be sende Sen tavuk bilenem kesemezsin Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Taş Yürekli Üstad mı olmuş İşte buna gülünür Hadi orda be sende Sen tavuk bilenem kesemezsin dur dur.. bi yanlış anlama var. öbür topici okumadan yazdım . birleşip taş yürekliyi öldürürüz istersen. gerçi yinede cellatlık hususunda üstad sayılır. yiğidi öldür hakkını yeme. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Aman ne yiyecem onun hakkını iyyeeekkk Öldürmeyelim süründürelim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Taş Yürekli Üstad mı olmuş İşte buna gülünür Hadi orda be sende Sen tavuk bilenem kesemezsin neden üstad olunmazmış neyim var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Neyin yokki Üstad olamazsın İtirazın mı var ( şaka yapıyoz be sayın cellat ) Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Havadan sudan konular ya..iyice aşılmış bu başlıkla Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Bana demogoji yapma şimdi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 yemedimi Sen baksana şu gözlere Yemedim tabi Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 vayy gözlerede bak bu gözler çok saf ama çok numara yer gibi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Sen öyle sanıp kendini avutmaya devam et o zaman Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 tamam onu ben ustad yaptimm ama bakiyorumki ondan sazan olur oglumm seni katil yaptik burda laf yetistiormee yeni yontemler ssolee bizeee senin adini bundan sonra lapinmi ne koysak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.