Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

atma atma forum kardeşiyiz şurda. aklına gelmiş miş.. bu çin işkencelerinden biriydi okumuştum biyerlerde

polisin kapıya dayanacağına emin olabilirsin. ben emniyette sivil memurum. bu yazılanların sistem tarafından denetlendiğini düşünürsek... kapı çalıyo koş bak bakalım kim gelmiş :)

• Cevaplar 121
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

abi ya kirlangicla tas yurekli siz cok komiksiniz ama senin yontem pekde aci verici degil bence dur ben amateur katil olarak yeni fikir vereyim once bi sandalyeye kurbani baglayalim kurbanin uyanmasini bekleyelim sonra aci vererek bir kolu keseriz sonra digeri derisinidemi yuzsek turk hava kkurumuna bagislariz yaa gerci bu fena kanli oldu sonra parcalara ayirip cesettende kurtuluruzz

Gönderi tarihi:

gel gel kaçma sanada bi güzellik yapalım. taş yürekli üstad tut şunu kaçmasın. ne yapalım buna de bakalım.. :devil::shuriken:

Taş Yürekli Üstad mı olmuş :unsure::w00t: İşte buna gülünür :lol:

Hadi orda be sende <_< Sen tavuk bilenem kesemezsin :D:stuart:

Gönderi tarihi:

Taş Yürekli Üstad mı olmuş :unsure::w00t: İşte buna gülünür :lol:

Hadi orda be sende <_< Sen tavuk bilenem kesemezsin :D:stuart:

dur dur.. bi yanlış anlama var. öbür topici okumadan yazdım :clover: . birleşip taş yürekliyi öldürürüz istersen.

gerçi yinede cellatlık hususunda üstad sayılır. yiğidi öldür hakkını yeme.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.