Φ modernjames Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 farzedelimki bir günlüğüne CELLET oldunuz. kurbanınızı öldürme zevkini ya da görevini size verdiler (zevk mi, görev mi siz karar verin). dünyanızı kurun ve kurbana alışılmış yöntemlerin dışında bir yöntem bularak öldürün ya da alışılmış metodlarla. örneğin germe, kafa keserek acısız, yakma, hahşi hayvanlara atma,zehir, boğma, testereyle kesme, taşlama... evet cellat doslar. görevinizi en mükemmel nasıl eda edersiniz? Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 farzedelimki bir günlüğüne CELLET oldunuz. kurbanınızı öldürme zevkini ya da görevini size verdiler (zevk mi, görev mi siz karar verin). dünyanızı kurun ve kurbana alışılmış yöntemlerin dışında bir yöntem bularak öldürün ya da alışılmış metodlarla. örneğin germe, kafa keserek acısız, yakma, hahşi hayvanlara atma,zehir, boğma, testereyle kesme, taşlama... evet cellat doslar. görevinizi en mükemmel nasıl eda edersiniz? Aklınızı,zekanızı,enrjinizi ve çok değerli zamanınızı daha akıllı, daha zekice ve insanların yararına olan şeylere harcamanız sizcede daha doğru ve hepimiz için daha yararlı olmaz mı? Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 farzedelimki bir günlüğüne CELLET oldunuz. kurbanınızı öldürme zevkini ya da görevini size verdiler (zevk mi, görev mi siz karar verin). dünyanızı kurun ve kurbana alışılmış yöntemlerin dışında bir yöntem bularak öldürün ya da alışılmış metodlarla. örneğin germe, kafa keserek acısız, yakma, hahşi hayvanlara atma,zehir, boğma, testereyle kesme, taşlama... evet cellat doslar. görevinizi en mükemmel nasıl eda edersiniz? gece kuşu ne kadar haklısın............. başka bişey yokmuydu aklınızı meşgul edecek Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 [gecekuşu burası geyik alanı heralde zekamızı farklı alanlarda insanlara yararlı olacak şekilde de kullanıyoruz. illahiki bu forumlarda bir muhalıf çıkar. sizde buranın gülüsünüz iyiki varsınız. biz cellat arıyoruz... saygılar. buzlu rakı sen cellat olma tamam al sana uğraşacak bir konu buna zaman harca geyiği boşver Neden ilkokulu zor bitirmiş bazı işadamları, ünlü profesörlerden fazla para kazanırlar? Birinci hüküm: Bilgi güçtür Ikinci hüküm : Zaman paradır Şimdi bu iki hükme itirazınız var mı? "YOK" O zaman devam.. Fizik bilminde kanıtlanmıştır ki: Güç=is/zaman Şimdi, Bilgi=Güç'tür birinci hükme göre, Zaman=para'dır ikinci hükme göre. Bunları denklemde yerine koyalım... Bilgi=iş/para olur Buradan parayı çekersek... Para=iş/bilgi Yukarıdaki formülde bilgi sıfıra yaklaşırsa para sonsuza dogru uzanır. Sonuç: Ne kadar az bilirsen o kadar çok kazanırsın, ya da, Sabit bir para, (bir maaş) alabilmek için, bilgin ne kadar fazlaysa, o kadar fazla iş yapman gerekir. tamam mı oldu mu.. gece kuşu ne kadar haklısın............. başka bişey yokmuydu aklınızı meşgul edecek aklımı meşgu eden başka birşeyde var madem sorun senle paylaşayım. Neden ilkokulu zor bitirmiş bazı işadamları, ünlü profesörlerden fazla para kazanırlar? Birinci hüküm: Bilgi güçtür Ikinci hüküm : Zaman paradır Şimdi bu iki hükme itirazınız var mı? "YOK" O zaman devam.. Fizik bilminde kanıtlanmıştır ki: Güç=is/zaman Şimdi, Bilgi=Güç'tür birinci hükme göre, Zaman=para'dır ikinci hükme göre. Bunları denklemde yerine koyalım... Bilgi=iş/para olur Buradan parayı çekersek... Para=iş/bilgi Yukarıdaki formülde bilgi sıfıra yaklaşırsa para sonsuza dogru uzanır. Sonuç: Ne kadar az bilirsen o kadar çok kazanırsın, ya da, Sabit bir para, (bir maaş) alabilmek için, bilgin ne kadar fazlaysa, o kadar fazla iş yapman gerekir. tamam mı oldumu.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ehhh oldu tşk edrim.............anlayışınız için...ne kadar anlayışlısınız. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ehhh oldu tşk edrim.............anlayışınız için...ne kadar anlayışlısınız. haklısın buzlu rakı sana bir sorum var rakı nasıl içilmeli? epey yararlı bir soru bence. buzlu mu yoksa soğutarak buzsuz mu? mezeleri ne olmalı.. çilingir sofrasının olmazsa olmazları nelerdir? bu soruları senden iyi kimse bilemez herhalde.. ya su soru: neden 1+1 hezaman 2 değildir...? Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 sana ve bana bağlı......... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 sana ve bana bağlı......... ama bir görüş var.. RAkı BUZlu içilmez. acemiler ve ağız tadı olmayanlar BUZLURAKI içerlermiş.. istersen sana ayrıntılı yollarım bilgiyi.. buzlurakı... bu arada doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun...kusura bakma yeni öğrendim. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 haklısın arkadaşım..... ben rakıma buz koymam...o zaman o güzel tadını alamıyorsun ... su buzlu olabilir.... adabı vardır rakı içmenin...dostluk ister muhabbet ister..sevgi ister rakı yanında..bunlar olmadan içtiğin rakıdan bişey anlamassın...... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 fazla polemiğe hacet yok. zaten yararlı olduk yeterince? bu arada doğum gününmüş herhalde nice mutlu senelere.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 çok teşekkür edrim...çok naziksiniz..... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 *** Şimdi demagoji yapmanın alemi nedir ? Ben foruma düşüncemi yazarken geyik yaptığınızı düşünerek eleştiride bulunmadım. Yada zekanızı farklı alanlarda insanlara yararlı olacak şekilde de kullanmadığınızı… Hem o yazdığım sizden daha çok o konuyu daha sonra okuyacak olanlara yönelikti.. Beni rahatsız eden nokta cellatlık yapma düşüncesiydi. Oysa insanları kesip biçmeden de geyik yapma şansımız var galiba. Şu anda masumca bir düşünceyle böyle bir başlık atmış olabilirsiniz ama, sizin kadar masum olamayacak ve etki altında kalabilecek insanlara karşı da sorumluluğumuz var öyle değil mi ? Benimkisi muhalefet değil iyi niyetli bir bakış açısıydı sadece… *** Bu arada akıllı olmanın yollarında sizinle tam olarak aynı düşüncede olmama karşın, Cellatlık dışındaki bütün yaklaşımlarınızı tutarlı buluyorum…. *** Ancak şu satırı pek anlayamadım …. “aklımı meşgu eden başka birşeyde var madem sorun senle paylaşayım.” Yazdıklarınızı bu satırı okumadan okursam belli bir felsefi anlama ulaşıyorum, Bu satırı da ilave edersem kavram karışıyor… Sanırım bu satırı biraz daha açmanız yada eksik kelimeler varsa tamamlamanız gerekiyor… Var olan bir sorundan mı bahsediyorsunuz, yoksa soru sormamızı ve bizle paylaşmayı mı ifade ediyorsunuz ? *** Sunduğunuz varsayım, kendi içinde tutarlı olsa da yaşamın gerçekleri hiçte öyle demiyor… Var olan profesörlerin sayısı iş adamlarından daha çok ve profesörleri çalıştıracak işadamının da, onları yönetmek konusunda oldukça fazla bilgi birikimine ihtiyacı var… Yani bu konudaki bilgisi ne kadar çoksa o da o kadar çok para kazanacak… Bence bu konuda fikir yürütmemiz, cellat konusundan daha zevkli oldu… Selamlar sevgiler... *** "Buzlu RAKI" sanada nice mutlu yıllar diliyorum... *** Alıntı
Φ KaTli Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 kafasına bir torba bağlardım ve kendi nefesiyle boğulmasını zevkle izlerdim muhahahahahaahahahahahahahahahaha Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 gece kusuna; benim yazdığım o cümlede harf eksikliği mevcut. doğrusu “aklımı meşgul eden başka birşey de var madem sordun senle paylaşayım.” cellatlık konusundan etkilenecek birseyin olduğunu sanmıyorum basıt bir mevzu.. eğer bu konunun negatif tesirin izlediğimiz flimlerden ya da okuduğumuz bazı romanlardan daha az olacaktır. peki oynanan şiddet dolu bilgsyr oyunlarına ne demeli.. bence konumuz başka yönlere saptırılmamalı. elbette geyik için başka konularda var ama neden bu da olmasın..? hayal gücünü hep insanlık yararına kullananlarında aslında insanlığa zararı olduğu gerçeği malumdur.. sana katıldığım bir konu daha mevcut; demogojiye veya polemiğe gerek olmadığı. saygılar.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 kimbilir belki cumhurbaşkanı bile vardır... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 kafasına bir torba bağlardım ve kendi nefesiyle boğulmasını zevkle izlerdim muhahahahahaahahahahahahahahahaha ilgic bir yöntem. yaklaşım tarzı profosyönelce. kimbilir belki cumhurbaşkanı bile vardır... neden olmasın belki sensin belki benim.. sesin tanıdığın bir cellat var mı? Alıntı
Φ KaTli Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 teşekkür ederim ama ben bir günlüğüne deil hep olmak istiyorum ne yapıcaz Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 teşekkür ederim ama ben bir günlüğüne deil hep olmak istiyorum ne yapıcaz dostum işin zor.. önce bunun eğitimini alman alzım 4 yıllık bir fakulte eğitimi. fakulteye girmek için şartlara uygunluk belgesi... belgede olası gerekenler: 1. TC vatandaşı yada KKTC vatandaşlığı 2. 21 yaşından gün almamak 3. erekler için askerlik durum belgesi (tecilli olmamak) 4. 8 fotograf (son altı aylık) 5. ailendeen ayrı yaşamak (muhtar onaylı ikametgah belgesi) 6. aile durum bildirgesi 7.sabıka kaydı (yaralanma ve öldürmeye teşbüs cesası olabilir ama yüz kızartıcı suçlar olamaz) 8. erk için boy: 175 üstü kız için 165 üstü 9. sağlık kurum raporu. 10. cesaretlilik testinden ve mulakatlardan başarılı sayılmak. aranan şartlar bu. Alıntı
Φ KaTli Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 olur ya ayarlarız bi de şunu denemek isterdim böyle önce ayaklarını yedireceksin sonra kollarını sonra kafa derisini yüzüp onu da yedireceksin doyduğunda ölmüş olacak nasıl ama Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 olur ya ayarlarız bi de şunu denemek isterdim böyle önce ayaklarını yedireceksin sonra kollarını sonra kafa derisini yüzüp onu da yedireceksin doyduğunda ölmüş olacak nasıl ama abicim sende cellat olacak kabiliyet ve ruh var sınavda mülakatta kalırsan torpil yaparım sen kendini cellat bil. evraskları hazırla.. var.... made in.. hani dostum made in piyasada yok. herhalde henüz giriş yapmadı.. var.... made in.. hani dostum made in piyasada yok. herhalde henüz giriş yapmadı.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 gıdıklaya gıdıklaya öldürürüm adam mutlu gitsin bari kin tutmasın öbür tarafta Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 gıdıklaya gıdıklaya öldürürüm adam mutlu gitsin bari kin tutmasın öbür tarafta sanırım uzun süre gıdıklaman gerekecek.. gidiklayarak can çıkartmak zordur galiba. ama kurbanın mutluluğu içinse değer dimi...? Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 adamın hayatını sonlandırıyoruz birgünümü gıdıklamaya ayırsam ne zararım olurki Alıntı
Φ anti-alternetif Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 farzedelimki bir günlüğüne CELLET oldunuz. kurbanınızı öldürme zevkini ya da görevini size verdiler (zevk mi, görev mi siz karar verin). dünyanızı kurun ve kurbana alışılmış yöntemlerin dışında bir yöntem bularak öldürün ya da alışılmış metodlarla. örneğin germe, kafa keserek acısız, yakma, hahşi hayvanlara atma,zehir, boğma, testereyle kesme, taşlama... evet cellat doslar. görevinizi en mükemmel nasıl eda edersiniz? çarmıha gerip ıssız bir yerde onu ölüme terkederdim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.