Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 selam Sevgili Birce'ye de söylediğim gibi buraya üye olurken..birsürü şey yazmayı düşünüyordum...kafamdan geçenleri..ooooo neler yazacaktımmm...ama ben yabancı kaldım burda kendimi yalnız hissettim..neyseee.. dostluklar gönülden bir merhabayla başlarmışşşşşşş hepinize merhaba Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hoşgeldin gün ışığı gerçi ben karanlığı severim neyse Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 hosgeldın gun ısıgı ins formada ısık gıbı dogarsın Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Selam günisigi, ilk hosgeldin diyorum sana ve tüm bu arada diyer arkadaslara herzamanki gibi.. birazdan tanidiklarin gelir, ve eminimki tanimiyorum dediklerin ile`de en kisa zaman icersinde birsekilde tanisirsin. Gercekten hepsi cok cana yakin ve iyidirler.. Bu arada yazmak istediklerini yazki, benimde okuyabilecegim birseyler olsun.. selamlar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 tşkk..ediyorumm çok incesiniz.... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 sayende gecemizde aydınlanacak.....ne güzel günışığını görmek.. hoş geldin...... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 sevgili arkadaşlar Focal, Gece Yağmuru, Jön,Birce,Buzlu Rakı Erbay sağolun ya..... ya bana ne oldu anlamıyorum gerçekten KAL geldi....(söz size açılacam bi gün ama ...İlhammm!!!!!! nerdesiiinnnn ? !!!!!!! ) Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 selam gunisigi benim tanidigimisin bilmiyorum ya osun sanirim hosgeldin ne iyi etin geldin Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 gülsün merhaba canım tşşkk..ediyorum.. ben seninle tanıştım mı bilmiyorum?(ikileden falan?) Aysun değilsin değil mi? Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Cakkkkkkkkkk natalie de gelir birazdan Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 canımmmmmm slllmmmm ... seni gördüğüme sevindimmmmmm tamam tati de gelsinnnnn ....."bütün kıslar toplandık " diyelimmmm Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 inan bende cok sevindim iyiki geldin canisi Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 adrenalin tşk... arkadaşım gülsün birazdan dönerim.....hoşçakalınnnnn Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Aman da amaaan cinganem arım balım petegim günüm ışığım da gelmiiş Hoşgelmiş canım benem Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 karadutum....cimcimem...ay ay ay nasıda şımartırmış beniii canım benim herşeyden önce bana burayı kazandırdığın için...bıkmadan usanmadan sayfa editörlüğümü yaptığın için.... benim depresyon ilacım olduğun için....benden küçüksün ama sıkıntılı anlarımda elimden tuttuğun için.....canımmmm benimmmm herşey için ....tşk.ediyorum sana Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Hoşgeldin.... tşşkk ediyorummmm.... hoş gelmişin tşşkk..sende yenisin galiba ..sende hoşgeldin Alıntı
Φ militan Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 tşşkk..sende yenisin galiba ..sende hoşgeldin evet bende yeniyim.tşklr hoş buldum Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 ben burda yokken kimler gelmiş kimler hoşgeldiinnn Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 SAĞOL HOŞBULDUMMMMSENİ TANIYORMUYUM ANGEL? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.