Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Akşam zaplarken baktım TRT 1 de spor haberleri var, biraz izliyeyim dedim, spiker Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas diye başladı habere, ligler başlayalı 7 hafta oldu sanırım, iki ay da hazırlık olsa yaklaşık 4 ay; 4 aydır Tolunay Kafkas Gaziantepsporun başında bunu vatandaş olarak ben bile biliyorum ey TRT! Sen bilmiyor musun ki spikerin eline böyle bir haber verebiliyorsun? Koskoca T.C nin resmi yayın organı TRT nin ciddiyetsizliğine bakar mısınız? Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Akşam zaplarken baktım TRT 1 de spor haberleri var, biraz izliyeyim dedim, spiker Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas diye başladı habere, ligler başlayalı 7 hafta oldu sanırım, iki ay da hazırlık olsa yaklaşık 4 ay; 4 aydır Tolunay Kafkas Gaziantepsporun başında bunu vatandaş olarak ben bile biliyorum ey TRT! Sen bilmiyor musun ki spikerin eline böyle bir haber verebiliyorsun? Koskoca T.C nin resmi yayın organı TRT nin ciddiyetsizliğine bakar mısınız? Komik gerçekten. devlet kurumunda cemaatleşmenin sonucu bu... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 ben daha mevzuyu çözemedim:D Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Mevzunun cözülmeyecek bir tarafi yok acik acik belirtilmis TRT'nin hangi tellerden caldigi. TRT artik cemaatlerden güncel konulara pek zaman ayiramiyor.Cemaat+Kürtcülük+Erdogancilik=TRT saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Yani TRT'de böyle bir gaf ysandiysa iyi olmamis, ama elestirenlere bakiyorumda onlarda ayni gaffi yapiyorlar. Derhal teshisi koymuslar. Bilir kisiler herhalde. TRT'nin cemaatlaastigini, kürtcülestigini, erdoganlastigini isbatlamak istiyorsaniz biraz akli basinda deliller getirinki daha inandirici olsun. Ben TRT icin illada bagimsiz falan demiyorum, o yüzden hamen beni gene fislemeyin. Ama birisini sucluyorsan adam akilli suclayacaksin. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Cemaat transferleriTRT Genel Müdürü İbrahim Şahin STV, Cihan Haber Ajansı, Zaman Gazetesi, Kanal 7 gibi medya kuruluşlarından TRT'ye transfer ettikleri ile yetinmeyerek yeni bir hamle daha yaptı. 2001 yılından bu yana haber kanalı olarak yayın yapan TRT-2'nin adını TRT Haber olarak değiştirdi ve sanki yeni bir kanal açıyormuş gibi reklamını yaptı. Bu isim değişikliği yandaş medya yöneticileri ve çalışanları için yeni bir fırsat yarattı. Kanalın kadrosu ve programcıları şöyleydi; Koordinatör Ahmet Böken, Samanyolu Haber TV genel yayın yönetmeni iken TRT'ye transfer edilmişti. Ahmet Böken yeni kanalın kadrosunu da STV, Cihan Haber Ajansı, Zaman Gazetesi çalışanlarından oluşturdu. Uzun yıllar Cihan Haber Ajansı’nda çalışan bir dönem bu ajansta Haber Müdürlüğü de yapan Bertan Golal ile Cihan Haber Ajansı Haber Programları Direktörü Özcan Keser TRT’de Sözleşmeli Haber ve Program Personeli olarak transfer edildi. Bertan Golal ve Özcan Keser TRT İstanbul Müdürlüğü’nde haber editörü olarak çalışacak. Ahmet Böken Ankara’daki Merkez Haberler Müdürlüğü'nün editörleri Ahmet Torun ve Cavit Atasever ve yeni adıyla TRT Haber editörlerinden Mehmet Çığın da STV’den TRT'ye getirmişti. TRT’nin yeni kanalında Zaman Gazetesi’nden Ekrem Dumanlı ve Nuriye Akman, Star gazetesinden Ergun Babahan, da program yapacak. Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ile Star Gazetesi köşe yazarı Ergun Babahan'ın pazartesi akşamları yayınlanacak Çıkış Yolu isimli programın yapımcısı Hakan Aksel de STV’de yönetmen iken ışıkçı kadrosu ile TRT’ye alındı. TRT Haber kanalında her gün saat 13.10’da yayına girecek 45 dakikanın sunucusu Hülya Hökenek daha önce Kanal 7 Haber, Ülke TV ve Kanaltürk’te çalıştı. Programın editörlerinden Seyid Kılıç da STV kökenli. Kısacası TRT-2’nin TRT-Haber’e dönüştürülmesi başta cemaat medyası olmak üzere yandaş medya çalışanlarının TRT’yi işgali anlamına geldi. oda tv. 30.03.2010 23:40 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 TRT'nin cemaatlestigini,Erdoganlastigini,Kürtcülestigini eger hala birileri anlamamis ve hala ciddi deillerden bahsediyorsa artik insanlara nasil gerceklerin anlatilabilecigini düsünmek gerekir. Bunlar herhalde bekliyorlar ki TRT'ciler ciksin ve ey ahali:Biz artik cemaatlestik,Erdoganlastik,Kürtcülestik desinler.Eger gercekten bu bekleniyorsa coook beklersiniz.Ati alan Üsküdari gectikten sonra ancak... saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 TRT'nin cemaatlestigini,Erdoganlastigini,Kürtcülestigini eger hala birileri anlamamis ve hala ciddi deillerden bahsediyorsa artik insanlara nasil gerceklerin anlatilabilecigini düsünmek gerekir. Bunlar herhalde bekliyorlar ki TRT'ciler ciksin ve ey ahali:Biz artik cemaatlestik,Erdoganlastik,Kürtcülestik desinler.Eger gercekten bu bekleniyorsa coook beklersiniz.Ati alan Üsküdari gectikten sonra ancak... saygilarla Erdogan'a kizacagina devleti ve kurumlarini Erdogan'a teslim edenlere kiz. Bahceliy'ye kiz ki Erdogan ile beraber sayin Gül'ü cumhurbaskanligi koltuguna otutturdu. Yarin gene ikisi beraber üniversitelere bas örtüsünüde getirirlerse hic sasmayin ve sadece Erdogan'a yüklenmeyin. Erdogan'a kizdigin kadar yillarca ülkeyi cemaatlastirip dincilerin yükselmesini saglayan siyasilerede kizsan daha cok inandirici olacaksin. Erdogan bayagi korkulu rüyan olmus senin. Sana bu korkulu rüyayi yasatan basta Evren olmak üzere diger tüm siyasetcilere kiz. Memleketi dogru dürüst yöneteydilerde vatandasta Erdogan'a oy vermeseydi. Erdogan secilmeden önce diger partilerin hicbirisi baraji geriye cekmeyi düsünmüyordu cünki, onlarda az oyla cok sandelye cikartma hesabini yapiyorlardi. Ama bu is onlarin degil Erdogan'a yaradi. Simdide baraji geri cekelim diye cayir cayir bagiriyorlar. Hicte inandirici gelmiyor onlarin bagirtilari. TRT her dönem iktidarlarin elinde olmustur, amma az amma cok, ama öyle olmustur. TRT türkcülerin elindeyken ciz dahi demeyenler simdilerde cemaatlasiyor diye yerlerinde duramiyorlar. TRT'yi iktidarlarin elinden kurtaracak kanunlari önceki beyefendiler cikartabilirlerdi ama cikartmadilar, neden acaba? Cünki kendileride cikarlari dogrultursunda kullaniyorlardi TRT'yi. 2002'ye kadar Erdogan iktidarda degildi. 2002 ye kadar TRT de kadrolasma yokmuydu? Siz kadrolasmayami karsisiniz, yoksa cemaat kadrolasmasinami karsisiniz? Türkcüler gün gectikce daha fazla telaslanmaya basladilar. Devlet yönetimi artik Türkcülerin elinden kurtuldugu icin korku iclerine saldi herhalde. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Bu arada,bu akşam saat 22:30'da Trt Haber kanalında bir belgesel film olan ''İki Dil,Bir Bavul'' yayınlanacak İzlemenizi tavsiye ederim 1 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Erdogan'i Erdogan bile bunlar kadar savunmuyor.Tek kelime söyletmiyorlar Erdogan hakkinda.Aynen Fetocu gücler gibi. Simdi efendim Erdogan'in benim korkulu rüyam oldugunu iddia ediyor bu yukarida bahsettigim gruplarla iliskisi olan birisi.Erdogan sadece benim degil 75 milyonun yarisini korkulu rüyasidir yani Türkiye'yi sevelerin korkulu rüyasidir.Türkiye'yi sevmeyenler icin Erdogan bir Mehtidir. TRT her dönemde devletin sesi olmustur.Ama cemaatlerin bölücülerin yandas medyanin sesi asla olmamis Laik Türkiye Cumhuriyeti Devletinin sesi olmustur.Iste cok biömislerin anlayamadigi anlamaktan kacindiklari nokta budur. Ben Erdogan'i sevmiyorum siz sevin alin hayrini görün.Ama ona karsi yazanlarida rahat birakin.Kendi isinize bakin. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Erdogan'a kizacagina devleti ve kurumlarini Erdogan'a teslim edenlere kiz. Bahceliy'ye kiz ki Erdogan ile beraber sayin Gül'ü cumhurbaskanligi koltuguna otutturdu. Yarin gene ikisi beraber üniversitelere bas örtüsünüde getirirlerse hic sasmayin ve sadece Erdogan'a yüklenmeyin. Erdogan'a kizdigin kadar yillarca ülkeyi cemaatlastirip dincilerin yükselmesini saglayan siyasilerede kizsan daha cok inandirici olacaksin. Erdogan bayagi korkulu rüyan olmus senin. Sana bu korkulu rüyayi yasatan basta Evren olmak üzere diger tüm siyasetcilere kiz. Memleketi dogru dürüst yöneteydilerde vatandasta Erdogan'a oy vermeseydi. Erdogan secilmeden önce diger partilerin hicbirisi baraji geriye cekmeyi düsünmüyordu cünki, onlarda az oyla cok sandelye cikartma hesabini yapiyorlardi. Ama bu is onlarin degil Erdogan'a yaradi. Simdide baraji geri cekelim diye cayir cayir bagiriyorlar. Hicte inandirici gelmiyor onlarin bagirtilari. TRT her dönem iktidarlarin elinde olmustur, amma az amma cok, ama öyle olmustur. TRT türkcülerin elindeyken ciz dahi demeyenler simdilerde cemaatlasiyor diye yerlerinde duramiyorlar. TRT'yi iktidarlarin elinden kurtaracak kanunlari önceki beyefendiler cikartabilirlerdi ama cikartmadilar, neden acaba? Cünki kendileride cikarlari dogrultursunda kullaniyorlardi TRT'yi. 2002'ye kadar Erdogan iktidarda degildi. 2002 ye kadar TRT de kadrolasma yokmuydu? Siz kadrolasmayami karsisiniz, yoksa cemaat kadrolasmasinami karsisiniz? Türkcüler gün gectikce daha fazla telaslanmaya basladilar. Devlet yönetimi artik Türkcülerin elinden kurtuldugu icin korku iclerine saldi herhalde. Siz eskiye takılmışsınız, herkese kızalım ve iktidarın yaptıklarına okey diyelim, her şey güllük gülistanlık olsun. Sayın dominik, bundan önceki hükümetlere de kızdığım oluyordu ama TRT yi izliyordum, bu kadar tek sesli olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Ben süresini bilmiyorum ama bayağı uzun bir zaman oldu TRT nin spor hariç hiçbir yayınını izlemiyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.