Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2010 14 yıl CENNETİMDEN BAKARKEN THE LOVELY BONES Yapım: 2009, ABD, İngiltere, Yeni Zelanda Tür: Aile, Dram, Fantastik, Gerilim Yönetmen: Peter Jackson Senaryo: Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens Senaryo (Kitap): Alice Sebold Yapımcı: Steven Spielberg, Peter Jackson, Fran Walsh, Aimee Peyronnet, Carolynne Cunningham Görüntü Yönetmeni: Andrew Lesnie Müzik: Brian Eno Oyuncular: Rachel Weisz, Mark Wahlberg, Susan Sarandon, Saoirse Ronan, Jake Abel, Stanley Tucci, Amanda Michalka, Reece Ritchie, Nikki SooHoo, Rose Mciver, Zachary Gordon, KONUSU: "My Name was Salmon, like the fish; first name, Susie. I was fourteen when I was murdered on December 6, 1973." "Benim adım Susie Salmon’dı. Salmon, somon balığı demektir. 14 yaşındayken, 6 Aralık 1973’de bir cinayete kurban gittim." Bunlar Susie Salmon’ın kendisini izleyice tanıttığı cümlelerdir. Öldürüldükten sonra kendi cennetine gider ve cennetinden ailesinin, okul arkadaşlarının ve katilinin hayatını izlemeye devam eder. Dünyada yarım kalmış bir hesabı vardır, henüz hiç öpüşmemiştir, katili hala ortalıkta dolaşmaktadır. Ailesi ise onun yokluğuna bir türlü alışamamış ve dağılmaya başlamıştır. Suzie kendi cennetinden tüm bunları izlerken, ne ortalıkta serbestçe dolaşan katilini ele verebilmekte, ne ailesini ve onu sevenleri teselli edebilmekte ne de olaylara müdahale edebilmektedir. Bu onun için de çok üzücüdür. Ne tam olarak cennettedir ne de Dünya’da. Susie arada kalmıştır; Cennet ile Dünya’ nın arasındaki mavi ufukta… A 14-year-old girl from suburban Pennsylvania who is murdered by her neighbor. She tells the story from Heaven, showing the lives of the people around her and how they have changed all while attempting to get someone to find her lost body.
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 14 yıl Yazar CENNETİMDEN BAKARKEN = THE LOVELY BONES FRAGMANI İÇİN: http://www.dailymotion.com/video/xcw19k_cennetimden-bakarken-the-lovely-bon_shortfilms
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.