Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 14 yıl İLİŞKİ DURUMU: KARMAŞIK (IT’S COMPLICATED) Yönetmen: Nancy Meyers (“Kadınlar Ne İster”, “Aşkta Herşey Mümkün”, “Tatil” filmlerinin yönetmeni) Senaryo: Nancy Meyers Yapımcı: Nancy Meyers, Scott Rudin, Ilona Herzberg, Suzanne McNeill Farwell Görüntü Yönetmeni: John Toll Müzik: Hans Zimmer, Heitor Pereira Tür: Komedi, Romantik Oyuncular: Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin, Hunter Parrish, Lake Bell, John Krasinski, Mary Kay Place Konusu: Jane ve Jack, 10 yıl önce boşanmışlar fakat hala dostça görüşmeye devam etmektedirler. Evliliklerinden 3 çocukları vardır. Jane boşandıktan sonra hiç evlenmemiş ve kendisini çocuklarını yetiştirmeye adamıştır. Jake ise kendisinden çok genç bir kadınla evlenmiştir. Oğullarının mezuniyet töreni için New York’a giden Jane ve Jack akşam yemeği için gittikleri restaurantta karşılaşırlar ve bu durum onları hiç de tahmin etmedikleri bir ilişkinin içine sokuverir. Onlar artık sevgilidir ve bu durumu hem çocuklarından hem de Jack’in ailesinden saklamak zorundadırlar. Film başka bir deyişle bir erkek, erkeğin eski eşi, yeni eşi, ve eski eşinin erkek arkadaşı tabii bir de çocuklar etrafında dönüyor. Ee oyuncular da Meryl Streep, Alec Baldwin, Steve Martin gibi usta oyuncular olunca filmi izlemeye tabii doyum olmuyor. Sadece bu üç kişi değil bütün kadro aslında son derece başarılı. Eğlenerek izleyeceğinize eminim çünkü ben izlerken çoook eğlendim. Bu arada eklemeden edemeyeceğim web cam sahnesi çok komikti. During his son's college graduation, Jane hooks up with her ex-husband, Jake, who's married to a younger woman. As if being your ex's mistress isn't tough enough, Jane also finds herself drawn to Adam, a smitten architect FRAGMANI İÇİN: http://www.dailymotion.com/video/xblvkl_iliski-durumu-karmayyk-fragmany_shortfilms
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 14 yıl Bende sadece bize has sanırdım bu tür senaryoları muhakkak izleyeceğim teşekkürler
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2010 14 yıl Yazar Bende sadece bize has sanırdım bu tür senaryoları muhakkak izleyeceğim teşekkürler Eğlenceli bir film gerçekten, hani bugün bir film izlesem ama ne izlesem diye düşündüğünüz anda iyi bir alternatif bu film
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2010 14 yıl Dün izledim bende, eğlenceliydi ve evet web cam sahnesi çok komikti gerçekten...))) Sevdiğim bir söz vardır, aklıma onu getirdi; "Soğumuş sufle ısıtılmaz"
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.