Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 merhabalar arkadaşlar.. forumu bayağıdır dolaşıyorum..çok güsel görünüyor.. özellikle çok özgür bir ortam varmış gibi .. üye olmak şimdiye kısmetmiş...özellikle ziyaretçi olarak okuduğum ve buna izin verildiği için de çok şaşkındım doğrusu..bazen googledan arama yapıp bi foruma giriyorum.. aradığım şeyi bulabilmek için..o kadar bekliyorum tam sayfa açıldı derken üyelik istiyor..çok gıcık olurdum...burda öyle bir problem yok.. umarım beraber yürürüz bu yolda..kardeşçe arkadaşça.. sevgiyle.. tanıtma mesajım umarım komik kaçmadı güselliklerle kalınız... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 ilk hoşgeldin ben diyem bari! hoşgeldin! kalıcı olursun inşAllah! Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 hoş geldin... hani elin boş geldin........utanmıyormusun sen......... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 hoşgeldin arkadaşım... nikin pek yordu gerçi beni ama... hoşgelmişsin bir kere...öyle uzaktan meraba diyenlerden olma sende emi..?gel konuş,kaynaş...şöyle bir dışlıyalım seni.... Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 ismini sayacaklarım buraya gelsin bakayım.. azizilturco,gülsün,buzlu rakı,cerenimo...hıh geldiniz mi.. hee..sağolun..sizde hoşgeldiniz..bu kadar. dağılın buzlu rakı ne istersin söle hele bakam..sigaram var hazır, verem mi.. bu arada bi selam verip çıkanlardan olmam .. gelip kurulurum kesin.. beni dışlayan var mı aranızda peşinen söleyin setimi çekeyim.. şaka tabii ki de..ben ve birinin bana karşı çıkması olacak şey değil..hatta yanyana bile gelmeyiz öyle kelimerlerle.. sağolun bu içten karşılamanız için.. bende şimdi foruma alışmaya çalışıyorum.. çok karışık biras.. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 hehey...sevdim gı seni...böyle bir resmi yazışma karşıtısın sen de benim gibi... de get hade gözüm görmesin seni... Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 teşekkürler focal.. yaw sadece bu kadarcık kişi mi bana hoşgeldin dedi bende diyordum şimdi millete nasıl cevaplar yetiştirecem.. neyse, ben de kendime hoşgeldin diyeyim bari.. hoşgeldin alfabeta.. hımmm bu smile pek de şirinmiş.. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 alfa+beta HOŞGELDİN Bu kadarcık deme ...sen hiç merak etme duyan gelir... Misafir perverdir bizm forum... Gerçi artık ev sahibi sayılırsın, Oooo kaç saat geçmiş bak kaydını yaptıralı.. Forumda güzel paylaşımlarda görüşmek üzere.....selam ve sevgiler... Tekrar hoşgeldin.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gece kuşuna katlıyorum Hoşgeldin alfa+beta Gama nerde Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Sin + cos ups Alfa + beta Hoşgeldin Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 anaaaaa üç kişi daha bana hoşgeldin demiş..ne de güsel demişler.. pek de güsel demişler..bak alican bu alfabeta..nede güsel etmişsin gelmişsin.. çok da güsel etmişsin gelmişsin..bu alican muhabbeti gerdi beni artık.. .. sabah sabah uyanıp da buraya mesaj atmak.. daha yüzümü bile yıkamadan hemde.. bu nasıl bir tiryakiliktir..hatta daha sabahın ilk sigarasını bile içmedim.. bu saatte sabah mı olur demeyin.. bugün dersleri ektim de..ohh iyi bi uyudum walla..yahu sadece 1 saat ders koymuşlar pazartesine..o da 8,30 da.. gidilirmi be.... yahu ben şimdi yaz yaz bitiremem.. teşekkürler gece kuşu gece yağmuru natalia....aslında bu gece kuşuyla gece yağmurunu aynı kişi sanmıştım..ilk okuduğumda isimlere dikkat etmedim..şimdi cevap yazarken aşağılara indim de gördüm..off ne diyorum ben sabah sabah.. bu arada aslında nickim sin(alfa+beta) yapacaktım ama unuttum o sıra Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Sakin ol bir daha ki sefere cos ( alfa+beta) yaparsın Yada cos= cos*alfa + cos* beta olmadı sin= sin* alfa - sin * beta Ne okuyorsun sen Bu sin ve coslar beni çok gerdide Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 yaw sen benim bu sinlerden neler çektiğimi biliyon mu lisedeyken sinüs cosinusun sadece trigonometride bişey olup biteceğini sanmıştım..ama asıl herşey o zaman başlamış..onlar sadece alıştırmaymış .. bölüm elk..müh. sinüs dalgalar var Allah ne kadar zevkli (( hiç bişeyden bu kadar nefret etmedim )).. şunu anladım ki bu sinus matematiğin ya da bilimin her tarafına yayılmış.. ve alfa+beta olarak son 2000 yılın en büyük buluşu olarak sin fonks.. seçiyorum.. her kim bulmuşsa.. (( adı kesin sinli bişeydir.. hem baksanıza sin=günah ) boşuna nefret etmiyorum ki ama bende canım.. değil mi..haksızmıyım şimdi yani. ya ben bu foruma bi türlü alışamadım..çok karışık geliyor bana.. neyse artık zamanla alışırıs tanışırız.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Bilirim bilirim hemde çok iyi bilirim Ben rta okuldayken bu azabın biteceğini düşünmüştüm ama gel gör ki ünv.de karşıma çıktı ve hala yakamı bırakmıyor...Sayısal oldum olası nefret ederim ve bu yüzden lisede sözel okudum ama kader beni bölüm dışı bir mesleği seçmeye zorladı Olan da oldu tabi Hatta bununla ilgili çok komik bir anım var ama sonra anlatırım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 alfa mısın, beta mısın neyse hoşgeldin diyelim umarım aramıza katıldığına pişman olmazsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 OLmuştur olmuştur Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 alfa mısın, beta mısın neyse hoşgeldin diyelim umarım aramıza katıldığına pişman olmazsın aha biri daha bana hoşgeldin demiş.. hoşbulduk.ha bide; lütfen arkadaşım adımı yanlış yazmayın..>>>>alfa+beta.. beta olunca mikrop oluyo.. ha bide gece yağmuru pişman olmuştur demiş... ben şimdi başındayım daha.. siz düşünün..pişman olacakmısınız bakalım.. Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 aaa daha bu ne ki.. dur bi daha yeni başladık.. ya bu arada ben nereye takılayım haaa .. çok karışık yaa... çok büyük bir forummuş maşAllah..forumun içinde forumlar var..kafam karıştı yaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gel biraz forum oyunlarında takıl Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 en eğlenceli bölümdür forum oyunları bekleriz... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 forum oyunlarina gel eylenceli Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.