Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Ve bu parti ülkeyi yönetebilecek tek parti olacak! İlk G.Doğu açılımı yapan, kendi bünyesinde Kürt asıllı milletvekillerini TBMM ne sokan bir parti için Türk faşizanı demek için önyargıdan başka bir izah tarzı olamaz. Evet Maalesef,karşısında adam gibi bir rakip yok,kimsede kusura bakmasın. Chp'nin yaptığı ilk G.doğu açılımından kastınız 1989 raporu ise eğer neden o raporun arkasında olduğunu göstermek için o rapordan 1-2 başlıkla ilgili kanun yada yönetmelik değişikliği teklifi vermedi bugüne kadar,Shp döneminde meclise giren Leyla Zana'ları diyorsanız,şimdiki Chp kadroları onun bir yanlış olduğunu söylüyor diye biliyorum ben,yanlışsam düzeltin lütfen... 1 Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Sayın Mavi,Sevgili Dostum,sen istediğin kadar sesini yükselt,başbakan yeni anayasa yapımını seçim malzemesi olmak üzere seçim sonrasına erteledi,aynı başbakan referandum sonuçlarının hemen ardından burhan kuzu'ya yeni anayasa için çalışmalara başlanması talimatı veriyordu,ne oldu şimdi,Akp yeni anaysayı seçim propagandası olarak kullanacak,başörtüsü sorununuda aynı şekilde kullanacak,Kürt sorununuda aynı şekilde kullanmaya çalışıyor,herkesi oyalayıp seçim arifesinde ''bana oy verin bu sorunları çözeyim'' diyecek ve maalesef karşısında adam gibi bir rakibi olmadığı için halkta ona mecbur kalacak. Benim anlamadığım birçok önemli konunun istismar edildiğini, halka yalan söylendiğini bile bile ondan daha iyisi yok denmesi. Bu mantığı çözmeye çalışıyorum ama mantığım almıyor. CHP nin bir dediğine inanıyorsunuz, diğer dediğine inanmıyorsunuz. CHP her seferinde raporun arkasındayız diyor buna inanmıyorsunuz ama milletvekillerinin o dönem SHP içinde TBMM ne taşınması hataydı sözüne inanıyorsunuz. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Kibris coktan beri pazarlanmis sadece noterin imzasi gerekiyor.O da yakinda atilir.Cünkü referandumdan EVET cikti. Pazarlanan bölgeler arasinda Dogu ve Güneydogu var.Dogu'da ABD'nin baskisiyla Ermenistan yanlisi bir acilima gidilecek,Güneydogu hepimizin bildigi gibi Özerklige gebedir.Simdi YETMEZ AMA EVET diyenlerin aslinda söylemekten köse bucak kacindiklari nokta bu pazarlik masasina konulan bölgelerin yeni bir statüye kavusturulmasinda AKP'nin artik elinin mahkum olmadigi ve önünün acildigidir.Dikkat edin ihaneti yargilayabilecek bir yargi mevcut degilse,halk duyarsizlari oynuyorsa pazarliklar hicbir pürüze mahal vermeden tamamlanacaktir. AKP iktidarda kalabilmek icin hem yargiyi avucuna almis ama hemde Kürtlerin yani PKK'lilarin oylarina göz dikmistir.Secimden önce cok sasirtici ve vahim sonuclarla karsilabilir Türkiye. saygilarla Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Benim anlamadığım birçok önemli konunun istismar edildiğini, halka yalan söylendiğini bile bile ondan daha iyisi yok denmesi. Bu mantığı çözmeye çalışıyorum ama mantığım almıyor. CHP nin bir dediğine inanıyorsunuz, diğer dediğine inanmıyorsunuz. CHP her seferinde raporun arkasındayız diyor buna inanmıyorsunuz ama milletvekillerinin o dönem SHP içinde TBMM ne taşınması hataydı sözüne inanıyorsunuz. Akp yanlış yaptı diye,daha yanlış olan Chp'yimi iktidara getirsin bu halk? Açıkça söylüyorum,Chp Atatürk'ün arkasına,Yüksek Yargının arkasına saklandığı sürece,halkın değer yargılarına aykırı işler yaptığı sürece,sadece %20-25 arası bir kitle ile yetinmek zorunda kalacaktır,geriye kalan yüzde 75-80 asla Chp'ye güvenmeyecektir... 1 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Akp yanlış yaptı diye,daha yanlış olan Chp'yimi iktidara getirsin bu halk? Açıkça söylüyorum,Chp Atatürk'ün arkasına,Yüksek Yargının arkasına saklandığı sürece,halkın değer yargılarına aykırı işler yaptığı sürece,sadece %20-25 arası bir kitle ile yetinmek zorunda kalacaktır,geriye kalan yüzde 75-80 asla Chp'ye güvenmeyecektir... Madem öyle AKP tek parti olsun hep iktidarda kalsin.nasil olsa öbürleri birsey yapamaz.Bumudur sizin demokratliginiz?Yani siz acik acik AKP propgandasi yapiyorsunuz,sonrada hayir efendim diyorsunuz.AKP kimin arkasina saklaniyor onuda yazsaniza.Bu milleti Allah ile aldatanlar kimin arkasina saklanmis oluyor acaba. saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2010 Akp yanlış yaptı diye,daha yanlış olan Chp'yimi iktidara getirsin bu halk? Açıkça söylüyorum,Chp Atatürk'ün arkasına,Yüksek Yargının arkasına saklandığı sürece,halkın değer yargılarına aykırı işler yaptığı sürece,sadece %20-25 arası bir kitle ile yetinmek zorunda kalacaktır,geriye kalan yüzde 75-80 asla Chp'ye güvenmeyecektir... O zaman başbakandan masallar dinlemeye devam edin. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Madem öyle AKP tek parti olsun hep iktidarda kalsin.nasil olsa öbürleri birsey yapamaz.Bumudur sizin demokratliginiz?Yani siz acik acik AKP propgandasi yapiyorsunuz,sonrada hayir efendim diyorsunuz.AKP kimin arkasina saklaniyor onuda yazsaniza.Bu milleti Allah ile aldatanlar kimin arkasina saklanmis oluyor acaba. saygilarla Akp hep mağdur edebiyatı ile kazandı bugüne kadar,Chp ise Atatürk ve Hsyk'nın arkasına saklanarak yüzde 20'lerde oy almayı başardı,Mhp,gelen asker,polis vs cenazelerini istismar ederek meclise girmeyi başardı,Bdp,ezilmiş bir halkın hak ve özgürlük taleplerini dilke getirdiği için,sisteme karşı savunduğu için bugün meclistedir... 1 Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Akp hep mağdur edebiyatı ile kazandı bugüne kadar,Chp ise Atatürk ve Hsyk'nın arkasına saklanarak yüzde 20'lerde oy almayı başardı,Mhp,gelen asker,polis vs cenazelerini istismar ederek meclise girmeyi başardı,Bdp,ezilmiş bir halkın hak ve özgürlük taleplerini dilke getirdiği için,sisteme karşı savunduğu için bugün meclistedir... Ezilmiş halk??? Yahu 73 milyon toptan eziliyoruz hangi talepler hangi özgürlük... Hep kendinize yontmayın allah aşkına. sadece Kürt kökenli vatandaşlarımızın mı savunulması gereken haklarınız özgürlükleriniz var? Geri kalan yaklaşık 50 milyonluk kesimin hakları ne olacak peki? 2 Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Akp hep mağdur edebiyatı ile kazandı bugüne kadar,Chp ise Atatürk ve Hsyk'nın arkasına saklanarak yüzde 20'lerde oy almayı başardı,Mhp,gelen asker,polis vs cenazelerini istismar ederek meclise girmeyi başardı,Bdp,ezilmiş bir halkın hak ve özgürlük taleplerini dilke getirdiği için,sisteme karşı savunduğu için bugün meclistedir... Ezilmiş halk?? Yahu 73 milyon komple eziliyoruz hangi ezilmiş hakltan bahsediyorsun sen. Hep kendinize yontmayın allah aşkına Sadece Kğrt kökenli vatandaşlarımızın mi hak ve özgürlükleri var bu ülkede? Geri kalan 50 milyondan fazla insan ne olacak peki? Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Ezilmiş halk??? Yahu 73 milyon toptan eziliyoruz hangi talepler hangi özgürlük... Hep kendinize yontmayın allah aşkına. sadece Kürt kökenli vatandaşlarımızın mı savunulması gereken haklarınız özgürlükleriniz var? Geri kalan yaklaşık 50 milyonluk kesimin hakları ne olacak peki? Nüfusumuz ne kadar bilmiyorum ama bunun içinde % 4 civarı mutlu bir azınlık var onun dışında herkes dediğiniz gibi toptan eziliyor. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2010 Akp hep mağdur edebiyatı ile kazandı bugüne kadar,Chp ise Atatürk ve Hsyk'nın arkasına saklanarak yüzde 20'lerde oy almayı başardı,Mhp,gelen asker,polis vs cenazelerini istismar ederek meclise girmeyi başardı,Bdp,ezilmiş bir halkın hak ve özgürlük taleplerini dilke getirdiği için,sisteme karşı savunduğu için bugün meclistedir... Diyarbakır, Şırnak, Tunceli vs. yerlerden HSYK ya seçilen hakimlerle hak ve özgürlüklerinize kavuşursunuz. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 Diyarbakır, Şırnak, Tunceli vs. yerlerden HSYK ya seçilen hakimlerle hak ve özgürlüklerinize kavuşursunuz. Hsyk'ya Cumhuriyet tartihinde ilk kez Muş'tan Kürt asıllı bir aday vardı,oda seçilemedi,gözünüz aydın... 1 Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 Hsyk'ya Cumhuriyet tartihinde ilk kez Muş'tan Kürt asıllı bir aday vardı,oda seçilemedi,gözünüz aydın... Yetmez ama evet diyenlerin gözleri açılmıştır umarım, AYM ne seçilen Afyon Barosu adayı da bizim endişelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koyuyor ama görmek isteyene. Bu daha başlangıç AKP yi izlemeye devam edin, hukuğu dolananlar, işlerine gelince hukuk işlerine gelmeyince siyaset yapılıyor diyenler ülkeyi yönetebilen tek parti. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2010 HITLER'IN HAKIMLERI,HITLER'IN DIN ADAMLARI Almanya dünyayi böylece kana bulamisti.Masum insanlar Hitler karsiti diye iskencelerle öldürüldü.Sözde yargi önüne cikarilan masum insanlar mahkum edilerek ölümlerine karar verildi.Kiliselerde Isa'ya Hitler icin dualar yapiliyordu.Allah askina bakin bugünkü Türkiye'nin haline:Vaiz kürsüye cikiyor ALLAHTAN BAHSEDECEGI YERDE REFERANDUMA EVET OYU VERILMESINI ISTIYOR.Diyanetten tik yok.Hakim ve savcilar Cumnhuriyetin degil AKP'nin emri ile calisiyorlar.Medya satin alinmis.Ya birisi bana desin ki bizim HITLER ALMANYA'sindan su farkimiz vardir.Bende ona tesekkür edeyim.Bana tek bir fark gösterebilirler;o da Hitler ALMANYASI'nin o günlerde herseye ragmen sanayisi güclüydü. Bizim sanayimiz ise yabanci sermayenin elinde yani oynamiyorum dedikleri an Türkiye mali olarak ekonomik olarak dibe vurur. Eger Hitler Almanyasinda neler oldugunu bilmeyenler varsa önce Türkiye'nin bugününe baksinlar sonrada Hitler Almanyasini anlatan kitaplar okusunlar.Belki gözleri o zaman acilir kapali olanlarin. saygilarla Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2010 HITLER'IN HAKIMLERI,HITLER'IN DIN ADAMLARI Almanya dünyayi böylece kana bulamisti.Masum insanlar Hitler karsiti diye iskencelerle öldürüldü.Sözde yargi önüne cikarilan masum insanlar mahkum edilerek ölümlerine karar verildi.Kiliselerde Isa'ya Hitler icin dualar yapiliyordu.Allah askina bakin bugünkü Türkiye'nin haline:Vaiz kürsüye cikiyor ALLAHTAN BAHSEDECEGI YERDE REFERANDUMA EVET OYU VERILMESINI ISTIYOR.Diyanetten tik yok.Hakim ve savcilar Cumnhuriyetin degil AKP'nin emri ile calisiyorlar.Medya satin alinmis.Ya birisi bana desin ki bizim HITLER ALMANYA'sindan su farkimiz vardir.Bende ona tesekkür edeyim.Bana tek bir fark gösterebilirler;o da Hitler ALMANYASI'nin o günlerde herseye ragmen sanayisi güclüydü. Bizim sanayimiz ise yabanci sermayenin elinde yani oynamiyorum dedikleri an Türkiye mali olarak ekonomik olarak dibe vurur. Eger Hitler Almanyasinda neler oldugunu bilmeyenler varsa önce Türkiye'nin bugününe baksinlar sonrada Hitler Almanyasini anlatan kitaplar okusunlar.Belki gözleri o zaman acilir kapali olanlarin. saygilarla Dersim Katliamıda aynı düzenlemi yapıldı acaba.... 1 Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2010 Dersim Katliamıda aynı düzenlemi yapıldı acaba.... Bu harekat durup dururken mi yapıldı, devlete asi gelenlere ne yapılmalıydı, çiçek mi verilmeliydi, pkk ya ne yapmamız gerekir, bunlar da mı katliam? 1 Alıntı
Φ ilker01 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2010 Bu harekat durup dururken mi yapıldı, devlete asi gelenlere ne yapılmalıydı, çiçek mi verilmeliydi, pkk ya ne yapmamız gerekir, bunlar da mı katliam? Pkklılara terörist demeyip,şehit diyebilen zihniyetlerden beklerim doğrusu... Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Pkklılara terörist demeyip,şehit diyebilen zihniyetlerden beklerim doğrusu... Ona bakarsanız bende kendi öz vatanında zoru görünce arsa ve iş için Türkiye'ye kaçıp hiç mücadele etmeyenlerden,olası bir savaş halinde daha fazla arsa ve iş imkanı veren düşman ülkeye gitmelerini ve Türkiye'ye karşı onları savunmalarını beklerim.... Alıntı
Φ ilker01 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Ona bakarsanız bende kendi öz vatanında zoru görünce arsa ve iş için Türkiye'ye kaçıp hiç mücadele etmeyenlerden,olası bir savaş halinde daha fazla arsa ve iş imkanı veren düşman ülkeye gitmelerini ve Türkiye'ye karşı onları savunmalarını beklerim.... Tabi pkk gibi dershane önlerine bomba koymaları gerekiyordu.Yada insanları öldürüp bebeklerde dahil devletin üzerine atmalıydı.İşte sizin düşünce ve kafa yapınız.Birde çıkıp demokrasi adalet insan hakları deniyor ya gerçekten gülüyorum. Allahtan kalıp silahlı mücadele yapmadı kimse...Daha beter sonuçlar doğururdu. Ayrıca şu ikide bir ev ve iş için göç ettikleri uydurmasından da vazgeçin.Benim dedem orada memurdu.Buraya geldiğinde de aynı işi yaptı.Akrabalarımın neredeyse hepsi göçmen.Orada işi olanlar Türkiye'ye geldiklerinde benzer veya aynı iş yaptılar.İşi olmayanlarsa fabrikalarda iş aradı kendine...Hele en son göçenlerden tanıdıklarımın Bulgaristan'da maddi durumlar çok çok iyiyken burada kirada oturuyorlar. Bulgaristan göçmenlerini anlaşılan siz bizden daha iyi biliyorsunuz veya uzmanısınız herhalde.Diğer konularda da aynı şeyleri yapıyordunuz.Çok kesin konuşuyorsunuz,oradaymışsınız gibi.Ama her seferin de daha da dibe batıyorsunuz. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 'Bakanlık bazı adayları çekilmesi için tehdit etti'Demokrat Yargı Eşbaşkanı Orhangazi Ertekin'den HSYK seçimi bombaları... Kemal Göktaş 'Bakanlık bazı adayları çekilmesi için tehdit etti'Anayasa referandumunda evet için çalışan derneklerden Demokrat Yargı’nın Eşbaşkanı Orhangazi Ertekin, HSYK seçimi nedeniyle Adalet Bakanlığı’na ağır suçlamalar yöneltti. Cemaatler ve hükümet yanlısı avukatların hakim ve savcıları etkilemeye çalıştığını ileri süren Ertekin “Yaklaşık 2 bin kişi sahada bakanlık için çalıyor” dedi. Anayasa değişikliği doğrultusunda hakim ve savcılar bugün HSYK üyeliği seçimi için sandık başına giderken referandumda “Evet” yönünde kampanya yürüten Demokrat Yargı Derneği’nden sürpriz bir çıkış geldi. Referanduma kadar AKP’nin yargı politikalarına büyük ölçüde destek veren Demokrat Yargı Derneği’nin Eşbaşkanı ve Beypazarı hakimi Orhangazi Ertekin, Adalet Bakanlığı’nın kendi bürokratlarının da içinde olduğu listeyi seçtirmek için 2 bin kişiyle sahada çalışma yürüttüğünü ve hakim savcılar üzerinde baskı kurduğunu söyledi. Ertekin, bakanlığın listesinin seçimi 10-0 kazanma ihtimali olduğunu belirterek “Bu onların pirus zaferi olacak. Kazandıkları gün kaybedecekler” dedi. Ertekin, bakanlığın bazı adayları çekilmeleri için tehdit ettiği, bazı hakim ve savcılara ise çeşitli vaatlerde bulunduğunu iddia etti. Ertekin, seçim sürecinde yaşananlara ilişkin iddialarını VATAN’a şöyle açıkladı: DEĞİŞİKLİĞİN RUHUNA AYKIRI: Adalet Bakanlığı bürokratlarının adaylığı meselesini yargı bağımsızlığı açısından yargı geleceği açısından problem yapan bizdik. Bunu bildiri yayınlayarak da duyurduk. YARSAV’ın da bizi destekleceğini umuyorduk ama YARSAV hazırladığı listeyle Adalet Bakanlığı’na muhalefetin unsurlarını terk etti. Çünkü kendisi de bürokrat aday gösterdi. Bakanlık ile YARSAV benzer uslupla seçim sürecini örgütlediler. Her ikisi de liste dayattılar. Bürokratların bu süreçte Anayasa değişikliğinin ruhu gereği aday olmamaları gerekir. Türkiye sınırları dışına çıkarsanız bürokratların hakim sayılmasını açıklayamazsınız. Hem hakim hem bürokrat olması ancak Türkiye’de olur. Hakim-savcıyı, hakim-savcı yapan mahkeme kürsüsüdür. Türkiye’de bürokratlar hakim olarak sayılıyor hukuken. Ama siyaseten hakimlerle bürokratlar arasında mesafe olduğu fark edilmiyor. BAKANLIĞIN ÖNÜ AÇILDI: HSYK süreci Adalet Bakanlığı’nın kendi hiyerarşisinin iş gördüğü kulis yaptığı bir ortam oluşturdu. Bir yandan YSK propaganda yasağı koydu, bu yasak etki gösterdi ve adaylar suskunlaştı. Buna karşılık bu yasak bakanlık listesine hiçbir etki göstermedi. Çünkü bakanlık listesi kulislerle iş görüyordu. Geleneksel olarak makine gibi çalışan bürokrasinin çok işine geldi bu yasak. Onlar işlerini komisyonlarla, başsavcılarla yürüttüler. Yukardan aldıkları her kararı aşağı doğru ilettiler. TEHDİT, TEKLİF VE VAATLER: Şu anda bini yargı içinden toplam 2 bin kişi etrafa yayılmış durumdalar. Komisyon başkanları, başsavcılar, tetkik hakimler, müfettişler bakanlık bürokratlarının adaylığı için çalışıyor. Buna cemaatler, hükümet yanlısı avukatlar da eklenmeli. Şu an sahada tabandaki her tür eğilimi yönetmeye çalışıyorlar. Bunlar muhafazakar tabandakilerin aday olmalarını engellediler. ‘Vebal altında kalırsınız, bölen olmayın, YARSAV gelecek’ diye korkutuyorlar. Bunun yanı sıra kimilerini de ‘Seni başsavcı, komisyon başkanı yaparız, lojman veririz, tayinini yaparız’ diyerek etkiliyorlar. Üstü kapalı tehditler ileri sürüyorlar. BOĞMAYA ÇALIŞIYOR: 12 Eylül’deki halkoylamasına kadar sivilleşme, demokratikleşme diyen adamlar şimdi bürokratları eliyle bu sivilleşme ve demokratikleşme adımlarını boğmaya çalışıyorlar. Ve bu yaklaşık 2 aydır devam ediyor. Ne yazık ki bu kamuoyuna duyurulmadı, basında da yer almadı. DİKTAYA KARŞI DEĞİLLER: Bursa’daki üyelerimiz bakanlık bürokratlarının adaylığını destekledikleri için ayrıldı. Bir yönetim kurulu üyemiz onlar ayrılmadan önce yaptığımız bir toplantıda “Bizim derdiniz diktaydı. O yüzden Anayasa değişikliğine ‘Evet’ dedik. Kimin diktası olduğu önemli değil. Ama siz ‘Kemalist dikta’ derken diktaya değil, Kemalizm’e karşı mücadele ediyormuşsunuz” dedi. O yönetim kurulu üyemiz bunu dedikten sonra bunlar ayrılıp gittiler. RAPOR YAZACAĞIM: Bu sürece etki eden tek bir cemaat yok. Cemaatler var. Ben kiminle ne görüşme yaptıysam hepsini yazacağım raporda belirteceğim. Bu süreçte YARSAV’la ve hatta HSYK adayı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Okur’la bile görüştüm. Planlarını, projelerini biliyorum. “YÜZLERCE KİŞİNİN KATILDIĞI YEMEKLER DÜZENLENİYOR” Demokrat Yargı Genel Sekreteri Kemal Şahin de Bakanlığın gayri resmi listesinin adliyede herkesin elinde olduğunu belirterek “Bugün birçok yerde yargı camiası şunu biliyor ki, Adana, Mersin, Antalya, Bursa,gibi şehirlerde yüzlerce hakim savcının katıldığı yemekler düzenleniyor. Bunu çoğunlukla komisyon başkanları ve başsavcılar düzenliyor. Bu yemekler bakanlık bürokratlarını desteklemek için yapılıyor” dedi. Şahin, Anayasa’daki propaganda yasağını genişleten YSK’nın büyük vebal altında olduğunu da belirterek “Bakanlık serbestçe propaganda yapıyor ama diğer adaylar konuşamıyor” diye konuştu. Şahin, Bakanlığın tavrı karşısında Anayasa’da evet dedikleri için pişman olmadıklarını da açıkladı. Gazetevatan.com 16.10.2010/ 21.29 Size inanıp evet diyenler şimdi ne düşünüyorlar acaba? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Dersim Katliamıda aynı düzenlemi yapıldı acaba.... Dersim'de katliam degil bir isyan bastirildi.Aynen bugün PKK'nin yaptigi kanli eylemlere karsi devletin aldigi önlemdi.Dün SEYH Said Seyit Riza isimli terör örgütü elebaslari vardi bugünde Öcalan ve Karayilan var ve devlet dünkü gibi bugünde bölücülerle taseronlarla mücadele ediyor.Dersimde katliam yapildi diyenler bugünde PKK icin aynisini diyorlar.Yani hicbirsey degismedi.Kürtler tarih boyunca hep baskalarna hizmet eden bir toplumdur saygilarla Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Dersim'de katliam degil bir isyan bastirildi.Aynen bugün PKK'nin yaptigi kanli eylemlere karsi devletin aldigi önlemdi.Dün SEYH Said Seyit Riza isimli terör örgütü elebaslari vardi bugünde Öcalan ve Karayilan var ve devlet dünkü gibi bugünde bölücülerle taseronlarla mücadele ediyor.Dersimde katliam yapildi diyenler bugünde PKK icin aynisini diyorlar.Yani hicbirsey degismedi.Kürtler tarih boyunca hep baskalarna hizmet eden bir toplumdur saygilarla Dersim ve Pkk ile ilgili tespitlerinize ne kadar katılsam da "Kürtler tarih boyunca hep başkalarına hizmet eden bir toplumdur" söyleminizi kınıyorum. Sorunlara etnisite ile bakmayalım. Kimliklere ve farklılıklara saygılı olalım. Zira Türkiye Cumhuriyeti, BİRARADA YAŞAMA ARZUSUNA sahip farklı kimlikten birçok grubun bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Lütfen söylemlerinize etnisiteyi karıştırmayın. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Zira Türkiye Cumhuriyeti, BİRARADA YAŞAMA ARZUSUNA sahip sayın lord, bazıları ısrarla böyle bir arzuları olmadığını özerklik diyerek özellik kazanmak istediklerini söyleyip durular. Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2010 sayın lord, bazıları ısrarla böyle bir arzuları olmadığını özerklik diyerek özellik kazanmak istediklerini söyleyip durular. Bu hiçbir şeyi değiştirmez. Alıntı
Φ ''biji tirkiye'' Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2010 Tabi pkk gibi dershane önlerine bomba koymaları gerekiyordu.Yada insanları öldürüp bebeklerde dahil devletin üzerine atmalıydı.İşte sizin düşünce ve kafa yapınız.Birde çıkıp demokrasi adalet insan hakları deniyor ya gerçekten gülüyorum. Allahtan kalıp silahlı mücadele yapmadı kimse...Daha beter sonuçlar doğururdu. Ayrıca şu ikide bir ev ve iş için göç ettikleri uydurmasından da vazgeçin.Benim dedem orada memurdu.Buraya geldiğinde de aynı işi yaptı.Akrabalarımın neredeyse hepsi göçmen.Orada işi olanlar Türkiye'ye geldiklerinde benzer veya aynı iş yaptılar.İşi olmayanlarsa fabrikalarda iş aradı kendine...Hele en son göçenlerden tanıdıklarımın Bulgaristan'da maddi durumlar çok çok iyiyken burada kirada oturuyorlar. Bulgaristan göçmenlerini anlaşılan siz bizden daha iyi biliyorsunuz veya uzmanısınız herhalde.Diğer konularda da aynı şeyleri yapıyordunuz.Çok kesin konuşuyorsunuz,oradaymışsınız gibi.Ama her seferin de daha da dibe batıyorsunuz. Dersim'de katliam degil bir isyan bastirildi.Aynen bugün PKK'nin yaptigi kanli eylemlere karsi devletin aldigi önlemdi.Dün SEYH Said Seyit Riza isimli terör örgütü elebaslari vardi bugünde Öcalan ve Karayilan var ve devlet dünkü gibi bugünde bölücülerle taseronlarla mücadele ediyor.Dersimde katliam yapildi diyenler bugünde PKK icin aynisini diyorlar.Yani hicbirsey degismedi.Kürtler tarih boyunca hep baskalarna hizmet eden bir toplumdur saygilarla Sayın ilker,buna direnmekten korkan insanlar,nasılsa Türkiye bize ev,arsa,iş veriyor deyip kaçtı diyorum ben... Dersim'de isyan bastırılırken mağaralara doldurulan sivillere gaz verildi,eğer bu başkaldırı ile mücadeleyse size göre sizin bileceğiniz bişey ayrıca Kürt halkıda her halk kitlesi gibi kendi özgürlüğünü ararken doğru yada yanlış farklı devletlerle işbirliğine girmiştir ancak asla ama asla Türk halkını kendine düşman olarak görmemiştir ve halende görmemektedir,sorun devletin yapısı iledir,bunu değiştirmek için silahlı yöntem kullanılmasının yanlış olduğunu ve çözüm yerinin meclis olduğunu her fırsatta dile getirdim zaten.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.