Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 ...geçiyordum gördüm bir merhaba dıyeyım dedim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 hoşgeldin sana da sıcak bir merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 merhaba hosgeldin teşekkurler hoşgeldin sana da sıcak bir merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa teşekkurler sıcak bırı olduğun merhabandan bellı Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 geçerken gözüm gözüne takıldı............ hoş geldin aramıza........... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 geçerken gözüm gözüne takıldı............ hoş geldin aramıza........... teşekürler,gözüne taktığın için Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 göz göz ... gözleme olsada yesek ......... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 göz göz ... gözleme olsada yesek ......... demek kolay gözleme yesek kim gözleme pişirecek yanına varmı bir içecek Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 ben pişirdim bile.......... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Sende hoş geldin aramıza sevgili "sedelina".... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 ben pişirdim bile.......... ya ne ınsanın canını çektiriyorsun ya,revamı bu şimdi..sanal gözleme nasıl yenir acaba Sende hoş geldin aramıza sevgili "sedelina".... teşekkürler çok nazıksın Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 hoşgeldin diyo meydün ablam bende diyem bari Hoşgeldin Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Geç oldu ama oldu canım hoşgeldin,iyikide geldin Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Geç oldu ama oldu canım hoşgeldin,iyikide geldin teşekkurler canım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Sedelina ben seni geç gördüm kusura bakma..Gerçi benim topiğimde yazdığın gibi biz tanıştık ama bende eksik kalmiyim dimi... Hoşgeldin.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Sedelina ben seni geç gördüm kusura bakma..Gerçi benim topiğimde yazdığın gibi biz tanıştık ama bende eksik kalmiyim dimi... Hoşgeldin.. önemli değil canım maksat muhabbet olsun Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 canım yeni gördüm hoşgeldin diyim dedim... canım arkadaşım gözlemeye davetlimiyiz? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 canım yeni gördüm hoşgeldin diyim dedim... canım arkadaşım gözlemeye davetlimiyiz? hoşbulduk,davetlısınde sen daha güzel yaparsın benden Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Selam öğretmenim canım benim Tatil ne zaman başlıyor,boğazda yemek ısmarlamaya az kaldı. Yemekler senden masraflar benden Saygı ve Sevgilerimle........ tamam ısmarlıycam sırf susasın dıye ha Alıntı
Φ The ChooseN Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Hoş geldin...... biraz geç oldu ama, bende yeniyim zaten Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Hoş geldin...... biraz geç oldu ama, bende yeniyim zaten teşekkurler sen de hoşgeldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.