Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar merhaba hosgeldin teşekkurler hoşgeldin sana da sıcak bir merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa teşekkurler sıcak bırı olduğun merhabandan bellı
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl geçerken gözüm gözüne takıldı............ hoş geldin aramıza...........
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Yazar geçerken gözüm gözüne takıldı............ hoş geldin aramıza........... teşekürler,gözüne taktığın için
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Yazar göz göz ... gözleme olsada yesek ......... demek kolay gözleme yesek kim gözleme pişirecek yanına varmı bir içecek
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ben pişirdim bile.......... ya ne ınsanın canını çektiriyorsun ya,revamı bu şimdi..sanal gözleme nasıl yenir acaba Sende hoş geldin aramıza sevgili "sedelina".... teşekkürler çok nazıksın
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Geç oldu ama oldu canım hoşgeldin,iyikide geldin teşekkurler canım
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Sedelina ben seni geç gördüm kusura bakma..Gerçi benim topiğimde yazdığın gibi biz tanıştık ama bende eksik kalmiyim dimi... Hoşgeldin..
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Sedelina ben seni geç gördüm kusura bakma..Gerçi benim topiğimde yazdığın gibi biz tanıştık ama bende eksik kalmiyim dimi... Hoşgeldin.. önemli değil canım maksat muhabbet olsun
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl canım yeni gördüm hoşgeldin diyim dedim... canım arkadaşım gözlemeye davetlimiyiz?
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar canım yeni gördüm hoşgeldin diyim dedim... canım arkadaşım gözlemeye davetlimiyiz? hoşbulduk,davetlısınde sen daha güzel yaparsın benden
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Selam öğretmenim canım benim Tatil ne zaman başlıyor,boğazda yemek ısmarlamaya az kaldı. Yemekler senden masraflar benden Saygı ve Sevgilerimle........ tamam ısmarlıycam sırf susasın dıye ha
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar Hoş geldin...... biraz geç oldu ama, bende yeniyim zaten teşekkurler sen de hoşgeldin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.