Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Aaaaaaaa öle sölicemi nerden bildin kankim ben söylemesem nerden bilcektin kuşum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Hey Allah iyiliğini bide artık güzelliğini versin kankim :lol: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 yapmur polat alemdarla görülmüş,ama nerede Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Hey Allah iyiliğini bide artık güzelliğini versin kankim :lol: ohhh beee versin artık Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 geçen gün gördüm sigara içiyodun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 yapmur polat alemdarla görülmüş,ama nerede Bu papraziler ammada abartyıo canım herşeyi ohhh beee versin artık Versin kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 geçen gün gördüm sigara içiyodun doğru görmüşsün kankim polat söyledi ama aramısda kalsın her hafta istanbul hiltonda lerzan mutlu ile buluşuyormuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kesinlikle aramısda kalacak kankim Çünkü ben birasdan Ankaraya gelecem seni öldürecem sonrada İst. gidip Lerzan Mutluyu Bari Lerzan olmasaydı yaaa Kankim kayınvalidenle ne alıp veremediğin var,geçen geldiğinde kahvesine tuz atmışsın Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sen hiç konuşma nütfennn polatı elimden aldığın yetmedi,bide evlencekmişsiniz ağlıycam yaa :w00t: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sen hiç konuşma nütfennn polatı elimden aldığın yetmedi,bide evlencekmişsiniz ağlıycam yaa Ne diyon kısım sen yaaa Eflenecez işte çatlada patla sana düğün davetiyimizden gönderirim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kankim kayınvalidenle ne alıp veremediğin var,geçen geldiğinde kahvesine tuz atmışsın harbi iftira yani kankim kayınvalidemi daha görmedim bile nası uyduruyon :lol: aça kankimi polatdan ayırmak için planlar kuruyomuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 O zaman seni istemeye kim geldi kankim O zaman kayınpederine yapmışsındır kesin O planların içinde boğarım ben AÇAyı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 duydunuzmu mine ablam dügünü beklemeden kacmis Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 O zaman seni istemeye kim geldi kankim O zaman kayınpederine yapmışsındır kesin babası, eniştesi ve halası geldi kayınvalide ank, da değil kuşum gülsünde benim kaçmama yardım etmişti Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ben dediydim kayınpederine yapmışsındır sen o zaman diye zaten :lol: Bu ikisi kaçarken pencereden kankim Gülsünün kucağına atlayım derken Gülsünün kafasının üserine denk gelmiş ve Gülsün Ay devamını anlatamayacam gayrı :lol: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sen konuşma yaffff Polatla karaiplere gitmişsiniz doğru mu? yalan olduğunu söyle bana :w00t: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yalan hemde külli yalan Biz maldiv adalarına gitmiştik :w00t: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ölmek istiyorummm,hemde tamamen ölmek isityorum yarım nasıl ölünüyorsa başka nereye gittiniz çabuk söyle yaaa :w00t: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 phuket adasına gittiler, birde bora bora adasına (benden duymuş olma ) ordan da heybeli adaya geçtiler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 ölmek istiyorummm,hemde tamamen ölmek isityorum yarım nasıl ölünüyorsa başka nereye gittiniz çabuk söyle yaaa Bundan sanane phuket adasına gittiler, birde bora bora adasına (benden duymuş olma ) ordan da heybeli adaya geçtiler Kanarya adalarını unutmuşsun kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Kanarya adalarını unutmuşsun kankim heee yaaaaa kanarya adalarına da gittiler, daha bozcaadaya gittileeeerrr , gökçeadaya gittileeeeerrr, imralıya gittileeeerrrrr, kardak kayalıklarına bilem çıktılar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yok o kadar abartma kankim Şimdi üsüntüsünden kriz geçirir kıs Ulustaki parkta heykele ne söylüyordun kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Ulustaki parkta heykele ne söylüyordun kankim yanlış görmüşsün sen kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 yanlış görmüşsün sen kankim Hiç sanmam Hatta heykeli alıp eve götürmek istemişsin İlla bisim bahçede dursun demişsin zor ikna etmişler seni Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bi heykelde senin bahçede varmış ama Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.