Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl efet bis nası uasıos=hawa çoj dıcak nunaldım:/gatta depewstondaım yaneeeeeeee.......
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Bakın bu yazı, tarafımdan klavyeye bakmadan yazılmıştır.. Noktasından virgülüne kadar, hatta şu mail simgesine va parantezine kadar (@) bakmadan yazılmıştırss. Tüh iki s fazla olmuş tabi bakmadan yazarsam böleolur.. :DD Yalancı dediğinizi duyar gibiyim..!!.. Yalancının tavukları ölsün..:)
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl offf çokkk sıkılıuorum yaaa:() fıcık bi gün zaten hawa indanı öldürüo nası bi sıcak nu ysssaaa:(
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 18 yıl valla ben zor uğraştım hadi bakalım sıra sende... bu arada ben zaten yazılarımı klavyeye bakmadan yazıyorum kahretsin...ara sıra ihtiyaç duyuyo insan tabiii... ama şu an bunların hepsini bakmadan yazıyorum... neseee öle bişiler işte... bu arada artık çok uykum geldi benimm...peki senin hiç uykun gelmedi miiii....
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 17 yıl Şizofreni ve bazı psikotik hastalıkların tedavisinin dışında saldırganlık, ajitasyon, delirium, anksiyete gibi nörolojik durumlarda kullanılır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.