Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl Offf deminden beri uğraşıyom değmiyo egzo normalde değer mi,yani ben mi çok kabiliyetsizim durmak yok yola devam abla azmin elinden ne kurtulmuş ki
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl evet !!!!!!!!!!!!!!!!! ama ucuna asadan (anlaya bildiysen ) peki sen ? benim o tip meziyetlerim yok ama iyi dans ederim ısrar ederim bak hem yürüyüp hemde aynı zaman da şarkı söyleyebiliyorsun
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 16 yıl mart ta dogmusun .......... balik yada kovasin ! yok yok baliksin eminim
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 16 yıl Hayir diyeyim bende sende soru sormamisin ki cinemaya gitmeyi ozledin..........
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2008 16 yıl " C "inemaya gitmeyi özlemedim, rapid çıktı mertlik bozuldu üşüyorsun...
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 16 yıl altıncı hissim ne güçlü dimi evettttt ama hiç doymuyor kiiii hiç doyacak kadar yemiyorum çünkü Denize girmeye bayılırsın
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 16 yıl Evet aç.. yemekte ne var.. (godzilla) Bayılırım tabii..(Radya) Aynı anda iki mesajı cevaplayabiliyorum..kapasite fazlası var bende.. Tek kusurun kusursuz olmak..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 16 yıl altıncı hissim ne güçlü dimi evettttt ama hiç doymuyor kiiii hiç doyacak kadar yemiyorum çünkü Denize girmeye bayılırsın evett herşeyi de bilirsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.