Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 seni sizin okluda ens evmediğin hocaya çevırcem aynaya baktıkça hasret gıder dıe Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 gulll seni 1 paket sigaraya ceviriyorum sigaram bitmiş bulamıyorummmdaaaa Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ıyhh kalsın; suratımın mukavemet hocama benzemesini hiiçç istemem.... ben seni şu bizim okuldaki çatlak kantinciye çevireyimde gör sen sedoşaydıı Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 gulll seni 1 paket sigaraya ceviriyorum sigaram bitmiş bulamıyorummmdaaaa gloria gel anlaşalım; benimde sigaram bitmek üzere biz en iyisi sedoşu çevirelim sigaraya???? olmaz mı?? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 gloria gel anlaşalım; benimde sigaram bitmek üzere biz en iyisi sedoşu çevirelim sigaraya???? olmaz mı?? sigara kesmez abiii,ben sizi toza çevırcem Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ben sigara uldum bi paket daha sedoşş sen beni toza cevirmeee gulllu cevirrrrr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ben sigara uldum bi paket daha sedoşş sen beni toza cevirmeee gulllu cevirrrrr kısım bu beyaz olan tos çaktırma fısfısfıs kulağına dıyım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kısım bu beyaz olan tos çaktırma fısfısfıs kulağına dıyım Sedelina seni berkay'a ceviriyorum. Gulllu de berkay'ın dayısınaaa... hem seni guldururrrrr Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 heyy topluluk önünde kulaktan kulağa konuşulmaz bi kerem....... ben seni alçak sesle konuşamayan birine çevirirdim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Toruncuğum ben seni evire çevire pataklıyacam şimdi,ne o sigara mevzusu yine.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Toruncuğum ben seni evire çevire pataklıyacam şimdi,ne o sigara mevzusu yine.. yaw dedecim valla bu sefer gloria aklıma getirdi.... hem ben içmiyom bak gloria bütün sigaraları sakladı; ben yetınca hepsini kendi içecekmiş...... ayrıca kriptex1000 senide solcana çeviriyorum... kaç çinli taurus geliyoo Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 İyi madem bende seni keneye çeviriyorum.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 İyi madem bende seni keneye çeviriyorum.. alın keneyi kolumdan beaaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Pire ilacına cevirim de seni rahatla bari birazzz Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ben de seni şöyle kocaman bi bite çeviriyommmm Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kaşıntı tuttu beni.. bitler keneler..nerede benim böcek ilacım..ffııısssss..oh beaaa.. sedelina kaç az ötende irice bir kene koluna hamle yapacak.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 figgaro intikamım acı olacak...... işte şimdi senin böcek ilacına fazlasıyla ihtiyacın olacak senide domatese çeviriyorum..... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 aslına çevırıdım özüne,ilk haline glorıa Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 gloria makyajsız böyle görüneceğini hiç tahmin etmezdimm.... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bu yuzden hep makyajlıyım yaaaaaa seni ruja ceviriyorum gull sedelina seni rimeleee taurusu da allığa cevirim bariii... Figaro sen domates olarak kallll Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Daha mükemmel bişey gelmedi aklıma,sen böyle kal arkadaşım.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 aslına çevırıdım özüne,ilk haline glorıa glorıa makyaj yap belkım kadına benzersın pehhh heheh hahah höhö hihi huhu hühüh hoho Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Taurusssu akıllıya cevirim ben en iyisi... Ya bunu daha once kim deliye cevirmişti de duzeltmemişti kiii acaba Kıskanç sedelinaaaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.