Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 17 yıl Neli istiyon bakalım peynirli,mantaylı,domatesli,ıspanaklı,yogurtlu,kıymalı v.s v.s v.s hemen yaparım Dur önce ben seni hımmmm şöyle güsel bir penguene çevireyim oyy çok şirin oldun falla
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2008 17 yıl senı arama motoruna cevırırdım bende.su anda bana bu lazım odevımı bulamıyom yaff:(
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 17 yıl bırseye cevırmezdım.eksıgı yok kı. sadece olanların bıraz daha ustune koyardım.daha sırın daha sevımlı olurdu
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 17 yıl yav bak sen kasınıyon haaaa bugun tokum dıyosun kı gel benı ye. neyse sımdılık gıdıyom zaten daha sonra artık
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl buyucu olsaydım ustekının tum ıhtıyaclarını karsılardım. tum yaralarına merhem olurdum..ama benden yasadıkların tum acıları sılmemı,yasadıgın tum sevınclerı,heyecanları ısteme buna gucum yok.....
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl Düşünmek yapmanın yarısı deyler ya ben hepsi oldu kabul ediyorum yüregi güsel,içten,muzuy,serseri v.s v.s hepsi mefcut ben seni çok sefdigim hergece yanımda yatan pandama çefirdim bilemm
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl Aman sıkmamagerek yok ben 153 kg yumda çıks dene pandama çefiydimmm
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 17 yıl 153 kg muuuuu ? sımdı dıyecem pandanın yerınde olmak ıstemezdım.. ama onun yerındeyımmmmmmmm ımdaaaaaaat kurtarın benıııııııı
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 16 yıl kuşa valla benim suçum yok kendisi istemiş ayrıca kuşları çok severim " "Bir kuş olmak isterdim, sırf ellerine dokunmak bahanesiyle bana vereceğin bir parça ekmek için,ben seni işte öylesine sevmiştim! "
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl ustekının rumuzu bır robot ısmıne benzıyo. o yuzden ustekını bır ust verısonuna cevırırdım :D
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 16 yıl minik bir kelebeğe kelebek mı kelebegın omru az olur ama yoksam sen benı öldurmak mı ısıtıyon bosuna ugrasmayasın ben burdan bı yere gıtmem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.