Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 18 yıl Hah!! Güleyim bari..Ablamın söylediği yer bikerem Bursa'nın meydanı değil,bende ''Kirazlı Deli Murat Paşa'' değilim.Öööle Bursa'nın meydanlarında kiraz küpeyle dolaşayım..
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 18 yıl Hah!! Güleyim bari..Ablamın söylediği yer bikerem Bursa'nın meydanı değil,bende ''Kirazlı Deli Murat Paşa'' değilim.Öööle Bursa'nın meydanlarında kiraz küpeyle dolaşayım.. e tamam canım küpenin modelini beğenmediysen değiştiririz bizde.. ne kızıyosun ki parmak kadar çocuğa.. ""Ahududulu Deli Murat Paşa" ol sende.. aaaa valla bak,çok açtı seni..
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl Yiyemes kii Oyuncak tavşan kuyrugu gerçek tavşan dişlerine...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl Kedi yemine çevirir Aça'nın önüne koyardım кєşкє ιzιηι ѕιℓѕєм кєşкє нιç ∂öηмєѕєм αятıк ѕєηι öℓ∂üяѕєм, ηє∂ιя ¢σ¢υк ѕєη∂є вυℓ∂υgυм ؟ αяαмαктαη уσяυℓ∂υgυм, ηєƒяєтιуℓє ανυη∂υgυм, кσяктυgυм..
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl damam be damam _____________________- кєşкє ιzιηι ѕιℓѕєм кєşкє нιç ∂öηмєѕєм αятıк ѕєηι öℓ∂üяѕєм, ηє∂ιя ¢σ¢υк ѕєη∂є вυℓ∂υgυм ؟ αяαмαктαη уσяυℓ∂υgυм, ηєƒяєтιуℓє ανυη∂υgυм, кσяктυgυм..
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 18 yıl İmzamı da rahat bırak benim yerime şu sınawlara girebilcek birine... gerçi nathy yi çevirmeye gerek yook, kıyamaz o bana...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl avatarındakı adamın başını kaldırırdım dik dur evladımm sedoşu neye çevirsem boş... o yine sedoş olarak kalır zanlımca.. ...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 18 yıl o bundan takriben 1,5 ay önce eğildi bir daha düzelmez......... bende seni gülhane parkında ceviz ağacı yapardım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.